Teamleider Speciaal Onderwijs (0,8- 1,0 fte)

Functieomschrijving

De misse van Auris

Als je doof of slechthorend bent, heeft dat invloed op wie je bent. En op je rol in de samenleving. Hetzelfde geldt als je een taalontwikkelingsstoornis (TOS) hebt. Wanneer jij of je omgeving daardoor hinder ervaart, kun je bij Auris terecht. Samen zorgen wij dat jij effectief meedoet in de samenleving. Wij doen ons werk vanuit de kernwaarden: Samen, Zorgvuldig & Slagvaardig.

Heb jij kennis van onderwijs en wil jij onderdeel zijn van een expertise organisatie? Wil jij een bijdrage leveren aan een organisatie waar zorg en onderwijs wordt geboden? Voor de Auris Hildernisseschool in Rotterdam zijn wij op zoek naar een Teamleider voor 0,8-1,0 fte.


Auris Hildernisseschool

De Auris Hildernisseschool heeft het predicaat excellent ontvangen voor haar zorgprofiel, professionaliseringsbeleid en haar ouderbetrokkenheid. Wij werken in een multidisciplinair team vanuit Veiligheid, Verantwoordelijkheid en Vertrouwen aan de ontwikkeling van onze leerlingen. Meer weten over onze school? Kijk dan op onze website.


Wat voor teamleider zoeken wij?

Wij zoeken een teamleider met daadkracht. Focus op kwaliteit en coachend leidinggeven zijn de sleutelbegrippen voor deze functie. Je werkt samen met jouw collega-teamleiders aan een sterk, gemotiveerd en hecht team. In deze rol ben je, onder verantwoordelijkheid van de regiodirecteur, verantwoordelijk voor de personele, financiële en inhoudelijke ontwikkeling van het team en van de school.


Jij zorgt ervoor dat iedere professional zijn of haar talenten optimaal kan ontwikkelen en inzetten. Wij zijn volop in de transitie naar een lerende organisatie, waarin elke professional in the lead is en zijn of haar verantwoordelijkheden neemt.  Je beschik over goede netwerkvaardigheden, zodat samenwerking en kennisontwikkeling met stakeholders in de regio tot stand komt. Gezamenlijk geven we vorm aan passend onderwijs. Ben je nog geen schoolleider maar heb je wel ambities hiervoor? Wij nodigen je van harte uit te solliciteren.


Wat bieden wij jou
Kennis staat bij ons centraal. Iedere dag opnieuw zetten onze professionals zich in voor het gezamenlijk doel. Auris biedt ruimte voor elke professional met zijn of haar eigen expertise. Dit maakt de werkomgeving van Auris dynamisch, leerzaam en uitdagend. Een werkomgeving waarin jij als professional continue in ontwikkeling bent.
Daarnaast biedt Auris jou:

 • een professioneel multidisciplinair team van ervaren en betrokken medewerkers
 • ondersteuning door de regiodirecteur en adviseurs op diverse gebieden
 • scholingsmogelijkheden en studiefaciliteiten
 • een professionele onderwijsleeromgeving waarin talenten benut worden
 • salaris conform de cao PO, schaal D11. Daar bovenop ontvang je een maandelijkse arbeidsmarktkrapte-toelage die het salaris aanvult tot de max. L12 naar rato op basis van een fulltime dienstverband
 • een aanstelling voor de duur van een jaar met uitzicht op een dienstverband voor onbepaalde tijd

Functievereisten

Wie ben jij

Jij bent een teamleider met aandacht voor je teamleden en focus op kwaliteit. Je bent je daarbij bewust van de omgeving waarin je acteert. Je betrekt jouw team actief om tot de beste resultaten te komen. Daarnaast neem je mee:

 • bij voorkeur een afgeronde opleiding schoolleider.
 • een dienstverlenende instelling en heldere communicatievaardigheden
 • affiniteit met de rol van teamleider in een complexe organisatie
 • affiniteit met het opstellen,  implementeren en borgen van beleid (PCDA cyclus)
 • sensitiviteit voor organisaties en de omgeving waarin zij functioneert
 • flexibiliteit in denken en handelen
 • bij indiensttreding een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG)


Solliciteren

Ben je als leidinggevende toe aan een nieuwe uitdaging? Ben je nog geen schoolleider maar heb je wel ambities hiervoor? Wij nodigen je van harte uit te solliciteren. Tot en met 8 december kun je reageren door onderstaande knop te gebruiken. Voor vragen over de vacature kun je terecht bij Diana Kouters, Regiodirecteur Onderwijs Regio West, via d.kouters@auris.nl. Voor vragen over de procedure kun je terecht bij Lars Tigchelaar, Corporate Recruiter via l.tigchelaar@auris.nl. Bij gelijke geschiktheid gaan interne kandidaten voor.  De eerste gesprekken staan gepland op maandag 13 december. Een ontwikkelassessment is een onderdeel van de procedure.