Teamleider HRS

Functieomschrijving

Wat ga je doen

De aanjager, de coach, en de probleemoplosser. In deze rol kom dit allemaal terug. Als Teamleider HRS ben je dagelijks bezig met het begeleiden en optimaliseren van administratieve processen en veranderingen. Jij bent die inspirerende, pragmatische leider die een HR-administratie afdeling kan coachen en managen.


Naast het coachen en leidinggeven, duik je zelf ook de inhoud in bij complexe zaken. Een recent voorbeeld hiervan is onze overstap naar een nieuw HR-systeem. Jij denkt vanuit jouw rol actief mee over hoe bepaalde processen moeten verlopen en wat voor rol jouw afdeling hierin gaat hebben.


De afdeling HR-services is een afdeling die onmisbaar is voor een goed verloop van administratieve processen en correcte registratie van ons personeelsbestand. Dit is een brede functie, waarbij je werkzaamheden bestaan uit het compliance zijn, alle personeels- en salaris gerelateerde processen stroomlijnen, als sparringpartner fungeren voor intern HR, en binnen de organisatie zelf en het up to date houden van cao en wet- en regelgeving. Kan ons team straks op jou rekenen?


Waar ga je werken

Ons hoofdkantoor is gevestigd in Rotterdam (Ammanplein). Op deze locatie zijn, naast de Raad van Bestuur, ook een audiologisch centrum en de Auris Ondersteunende Diensten (AOD) gevestigd. De AOD bestaat uit vier domeinen: HR, Bedrijfsvoering, Beleid, Onderzoek en Kwaliteit (BOK) en ICT. In deze rol val jij onder het domein HR en leg je verantwoording af aan het hoofd HR. Wij werken momenteel veel thuis en ook na de Corona maatregelen zijn er voldoende thuiswerkmogelijkheden.


Het HR Team

De HR afdeling bestaat uit 3 subafdelingen. Jij valt in deze rol, naast de HR adviseurs en de HR experts, onder de directe verantwoordelijkheid van het Hoofd HR. De centrale HRS afdeling bestaat uit ca 5 interne en externe medewerkers. Het team is verantwoordelijk voor de HR administratie van heel Auris. Denk hierbij aan personeels- en salarisadministratie, het beantwoorden van HR-gerelateerde vragen van collega’s en het optimaliseren van diverse processen.

Functievereisten

Wie ben jij
De woorden pro actief, snel kunnen schakelen en dienstverlenend passen bij jou. Verder neem jij mee;

 • HBO of Academisch werk- en denkniveau
 • Ervaring en kennis van AFAS (IJK) is een enorme pré
 • Minimaal 4 jaar ervaring in een soortgelijke rol, bij voorkeur ook een vergelijkbare organisatie
 • Proactief, snel denken en handelen en dienstverlenend
 • Flexibiliteit, een hands-on mentaliteit en innovatief denkkracht
 • Een sterk ontwikkelde organisatiesensitiviteit. Je weet hoe de lijnen lopen en kunt je hierin goed bewegen
 • De kwaliteiten om strategie om te zetten naar acties
 • Gevoel voor humor en relativeringsvermogen


Wat bieden wij jou

Auris biedt ruimte voor elke professional met zijn eigen expertise. Dit maakt de werkomgeving van Auris dynamisch, leerzaam en uitdagend. Een werkomgeving waarin jij als professional continu in ontwikkeling bent.

Verder biedt Auris jou het volgende;

 • Een mooie uitdaging voor 40 uur per week, gedurende de periode van één jaar, met uitzicht op een vaste aanstelling
 • Een salaris en arbeidsvoorwaarden conform de cao PO schaal 11 OOP, maximaal €4.861,- bruto per maand bij een 40-urige werkweek.
 • 53,5 dagen vakantieverlof per jaar bij een fulltime dienstverband
 • Een mogelijkheid om ook na de huidige maatregelen vanuit huis te werken


Solliciteren

Enthousiast geworden? Dan maken we graag kennis met jou. Druk op de onderstaande knop om te solliciteren. Voor vragen over de vacature of de procedure kun je terecht bij Lars Tigchelaar, Corporate Recruiter. Je kunt hem bereiken via l.tigchelaar@auris.nl of via 06-34128870