Teamleider Audiologisch Centrum Zuid

Functieomschrijving

Waar ga je werken

Auris is een onderwijs- en zorgorganisatie voor kinderen met een Taalontwikkelingsstoornis en kinderen die doof of slechthorend zijn. Auris biedt zorg en onderwijs op maat. Dit doen we binnen onze SO scholen, binnen de ambulante dienst van zorg en onderwijs en op onze zorglocaties.

Ook hebben wij drie Audiologische Centra waarvan twee in de regio Zuid Nederland te weten Goes en Bergen op Zoom. Hier verricht een professioneel team spraak- taal- en gehooronderzoeken, voert het periodieke controles uit en beschikt het op alle locaties over een Spraak- en een Gehoorpoli. Wil je meer weten over Auris en wat wij doen? Kijk dan op onze website.


Vanwege het vertrek van een van onze teamleiders zijn wij per direct op zoek naar een inspirerende teamleider Audiologisch Centrum voor de regio Zuid Nederland voor minimaal 32 uur per week.

Wat ga je doen

Jouw komst draagt bij aan de verdere optimalisatie van onze Audiologisch Centra. Je werkt in en met een geweldig team van zorgprofessionals waar jij zorgt dat een ieder zijn of haar talenten optimaal kan benutten. 

Als Teamleider ben jij integraal verantwoordelijk voor een team van 25 enthousiaste professionals, werkzaam in Goes en Bergen op Zoom. Jij geeft jouw team richting en zorgt voor een lerende werkomgeving waarbij onze strategische bedrijfsdoelen worden gerealiseerd.

Dit doe je door jouw team vertrouwen en inspiratie te geven. Met elkaar kom je tot teamplannen, bewaak je de middelen en faciliteer je het team bij het behalen van de gestelde doelen. Jij voelt als geen ander aan wat er nodig is in de teams en hoe dit te bereiken.


Zo draag je bij aan het realiseren van de huidige strategische opdracht om onze Audiologische Centra te optimaliseren. Het audiologisch centrum is in ontwikkeling waarbij de doorlooptijden en de doelmatigheid verbeterd worden. Dit doe je gezamenlijk met jouw team, een verandermanager en  jouw twee collega teamleiders van het Audiologisch centrum in Rotterdam. 


Auris is een lerende organisatie en daar zijn wij trots op. Om dit te behouden en verder uit te breiden, is een open houding als Teamleider onmisbaar. Jij zet in op samenwerking en continue verbetering. Je schept een werkomgeving waarin de kernwaarden samen, zorgvuldig en slagvaardig in de dagelijkse uitvoering van het werk zichtbaar zijn. Daarbij houd je oog voor talent, ambities en ontwikkelmogelijkheden binnen jouw enthousiaste en leergierige team.


Binnen Auris draag je bij aan een goede afstemming van diensten aan onze cliënten. Voor ons externe netwerk ben je het gezicht van Auris.

Wat bieden wij jou

Auris biedt ruimte voor elke professional met zijn eigen expertise. Dit maakt de werkomgeving van Auris dynamisch, leerzaam en uitdagend. Een werkomgeving waarin jij als professional continue in ontwikkeling bent. Daarnaast biedt Auris jou:

 • een professioneel team van ervaren en betrokken medewerkers
 • collegiale samenwerking met de teamleiders in de regio en daarbuiten
 • ondersteuning door de verantwoordelijke regiodirecteur
 • een professionele leeromgeving met scholingsfaciliteiten waarin talenten benut worden
 • salaris en arbeidsvoorwaarden conform CAO GZ, FWG 60, maximaal € 4.905,- bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek, inschaling afhankelijk van opleiding en ervaring
 • een arbeidsmarkttoeslag van € 213,- naar rato van het dienstverband
 • een aanstelling voor de duur van een jaar, uiteraard met uitzicht op een dienstverband voor onbepaalde tijd

Functievereisten

Wie ben jij

Jij bent een resultaatgericht teamleider die koers weet te houden, bedrijfsmatige belangen weet te verbinden aan kwalitatieve doelstellingen en actief jouw team betrekt om tot de beste resultaten te komen. Daarnaast neem je mee:

 • tenminste HBO werk- en denkniveau
 • minimaal enkele jaren ervaring in het leidinggeven aan een team van professionals
 • bekend met procesoptimalisatie, bij voorkeur in de zorg
 • een dienstverlenende instelling en uitstekende communicatieve vaardigheden
 • bij indiensttreding vragen wij om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG)


Solliciteren

Enthousiast geworden? Dan maken we graag kennis met jou. Klik op onderstaande knop om te reageren. In verband met de vakantieperiode staat deze vacature langer open. Je kunt tot en met 28 augustus reageren. De eerste gesprekken zijn gepland op donderdag 1 september. Voor vragen over de procedure en de inhoud van de vacature kun je tot en met 5 augustus terecht bij Mariëtte Spee, HR Business Partner (06-54200155) en vanaf 15 augustus bij Robyn van Nifterick, Teamleider AC Rotterdam (06-42268826). Een assessment maakt onderdeel uit van de procedure.