Teamleider (aandachtsgebied capaciteitsplanning)

Functieomschrijving

Voor ons Audiologisch Centrum in Rotterdam zijn wij, in verband met een zwangerschapsvervanging, op zoek naar een tijdelijke


Teamleider capaciteitsplanner

32-36 uur per week

Rotterdam


Deze vacature kan zowel in loondienst, als op interim basis worden ingevuld. Kom jij ons team versterken?


Wat ga je doen

Als teamleider bij het Audiologisch Centrum los je (complexe) planningsvraagstukken op en stuur je een team van planners en administratief medewerkers aan. Je zorgt er voor dat alle planningsactiviteiten adequaat worden uitgevoerd. Je bewaakt dat de voor de planning benodigde gegevens tijdig worden aangeleverd. Je houdt de werkvoorraad in beeld, houdt de regie en neemt initiatief. Daarnaast kun je goed samenwerken en communiceren. In de functie van teamleider maak je onderdeel uit van het MT.

Nog even kort samengevat, als teamleider:

 • geef je leiding aan een team van planners en administratief medewerkers, in totaal 10 collega’s
 • houd je overzicht over de capaciteit van het Audiologisch Centrum en zorg je ervoor dat het team juist wordt aangestuurd
 • kom je proactief met verbetervoorstellen en implementeer je deze samen met collega’s


Waar ga je werken

Als teamleider werk je op ons Audiologisch Centrum (AC) voor gehoor, spraak en taal in Rotterdam. Het AC is onderdeel van de Koninklijke Auris Groep. De Koninklijke Auris Groep is de professionele partner van mensen die ondersteuning nodig hebben bij horen, spreken of taal. De kernactiviteiten zijn voorlichting, preventie, diagnostiek, begeleiding, behandeling en scholing. Auris bestaat uit scholen voor speciaal- en voortgezet speciaal onderwijs, audiologische centra, aanmeldpunten, ambulante dienstverlening, zorggroepen, gezinsbegeleiding en een centraal bureau. Kijk voor meer informatie op onze website.


Wat bieden wij jou

Kennis staat bij ons centraal. Iedere dag opnieuw zetten onze professionals zich in voor het gezamenlijk doel. Auris biedt ruimte voor elke professional met zijn eigen expertise. Dit maakt de werkomgeving van Auris dynamisch, leerzaam en uitdagend. Een werkomgeving waarin jij als professional continue in ontwikkeling bent.

Een goede start van jouw loopbaan bij Auris vinden wij belangrijk. Daarom krijg jij, voordat je aan de slag gaat in je team, een intensief inwerkprogramma aangeboden als onderdeel van onboarding. Op een mooie, externe locatie leer jij in twee dagen nieuwe collega’s kennen, krijg je een aantal praktijkgerichte/ervaringscursussen en nemen wij jou mee in onze doelgroep en Auris als expertise organisatie.

Daarnaast biedt Auris jou:

 • een professioneel team van ervaren en betrokken medewerkers
 • collegiale samenwerking met de teamleiders in de regio en daarbuiten
 • ondersteuning door de verantwoordelijke regiodirecteur
 • een professionele leeromgeving met scholingsfaciliteiten waarin talenten benut worden
 • salaris en arbeidsvoorwaarden conform CAO GZ, FWG 60, maximaal € 5.062,- bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek, inschaling afhankelijk van opleiding en ervaring
 • een arbeidsmarkttoeslag van € 213,- naar rato van het dienstverband
 • een tijdelijke aanstelling van augustus 2023 tot en met januari 2024

Functievereisten

Wie ben jij

Om in de functie van teamleider tot een succes te maken heb je de volgende opleiding en ervaring nodig:

 • een afgeronde hbo-opleiding
 • ervaring met personeels-, logistieke- of capaciteitsplanning
 • kennis en ervaring met het werken in Excel
 • bij voorkeur heb je leidinggevende ervaring
 • bij voorkeur heb je ervaring met het implementeren van een nieuw plansysteem

Daarnaast ben je in staat om overzicht te bewaren, ben je oplossingsgericht en stressbestendig.


Solliciteren

Enthousiast geworden? Dan maken wij graag kennis met jou. Klik op onderstaande knop om te solliciteren. Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Lydia van Ferneij, regiodirecteur, via l.vanferneij@auris.nl Wij voeren doorlopend gesprekken met geschikte kandidaten.