Teamleider (32 uur)

Functieomschrijving

Ben je op zoek naar een leidinggevende functie bij een ambitieuze school? Krijg je er energie van om als operationeel eindverantwoordelijke bij te dragen aan de ontwikkeling van kinderen op een van de Auris scholen in Regio Noordwest (Haarlem, Leiden en Alphen aan den Rijn)? Dan zoeken wij jou! 


Wat ga je doen

Als teamleider zet je samen met je collega’s een school en cultuur neer die de leerling centraal stelt. Je zorgt ervoor dat de leerling het juiste onderwijsaanbod krijgt op de meest passende plek. Je bewaakt en bevordert de kwaliteit van het onderwijs en de zorg aan de leerlingen.


Een groot onderdeel van je werkweek begeleid en faciliteer je het team en zorg je ervoor dat zij het beste uit zichzelf en de leerling kunnen halen. Je werkt nauw samen met andere Auris scholen in de regio en kunt deelnemen aan Auris brede projecten en initiatieven. 


Waar ga je werken

Op De Weerklank Leiden verzorgen 45 enthousiaste medewerkers (leerkrachten, onderwijsassistenten, logopedisten, orthopedagogen en ondersteuners) dagelijks onderwijs en zorg aan ruim 130 leerlingen in de leeftijd van 3 tot 13 jaar met een TOS, soms in combinatie met doof en/ of slechthorendheid en / of een stoornis binnen het autisme spectrum (ASS). Wil je meer weten over onze school of over Auris? Kijk dan op onze website. 


Wat bieden wij jou
Een afwisselende baan waarin je van ons mag verwachten dat je in een team van professionals terecht komt die samenwerken om tot optimaal onderwijs te komen voor de leerlingen. Je werkt nauw samen met collega’s die een staftaak bekleden binnen de school en met je collega teamleiders van de andere locaties en diensten binnen onze regio. 
Als teamleider ben je operationeel verantwoordelijk en rapporteer je aan de regiodirecteur SO. Je stuurt een team aan van gemiddeld 20-25 professionals. De aanstelling is voor de duur van 1 jaar met uitzicht op een vast dienstverband.

Het salaris en de arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao PO (Primair Onderwijs). Deze functie valt in salarisschaal D11 met een maximaal salaris van € 4861,- bruto per maand o.b.v. een fulltime (40 uur) werkweek. De vakantie-uitkering bedraagt 8% en in december ontvang je 6,3% eindejaarsuitkering. 


Wie ben jij

Jouw team kan op jou rekenen, omdat jij het volgende meebrengt;  

  • Je bent werkzaam in het onderwijs en hebt bij voorkeur ervaring als leidinggevende.
  • Je vindt het belangrijk om onderdeel te zijn van het team van professionals, durft hen aan te spreken op de kwaliteit van hun werk.
  • Je bent in staat om op een coachende manier het team te begeleiden in het verder versterken van de professionele cultuur. Je stimuleert de onderlinge samenwerking waarbij ruimte voor ontwikkelen centraal staat.
  • Je bent in staat een klimaat te scheppen waarin medewerkers zich gehoord en gemotiveerd voelen.
  • Je kan met enthousiasme en daadkracht leiding geven.
  • Je hebt lef en bent analytisch, innovatief en oplossingsgericht.
  • Je weet om te gaan met verschillende meningen en belangen.
  • Je hebt bij indiensttreding een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG)


Jouw ontwikkeling bij Auris betekent voor deze functie dat je, indien je dit nog niet hebt, een opleiding via Auris start als je bij ons komt werken. Dit is een verplichte opleiding die voldoet aan de vereisten voor registratie in het schoolleidersregister. Daarnaast is het belangrijk dat je energie krijgt van het ontwikkelen van het beste onderwijs voor leerlingen die een communicatieve beperking hebben, want dat is waar je dagelijks mee bezig bent! 

Functievereisten

Solliciteren

Enthousiast geworden? Dan maken we graag kennis met jou. Klik op onderstaande knop om te solliciteren. Tot en met 15 juni kun je reageren. De eerste gespreksronde vindt plaats op vrijdagochtend 18 juni. De tweede ronde op dinsdagmiddag 22 juni. Een ontwikkelassessment maakt onderdeel uit van de procedure. Voor vragen over de vacature kun je terecht bij Ilse den Heijer, teamleider onderbouw via i.denheijer@auris.nl. Ook kun je de school bellen op nummer 071-5765149. 


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.