Stagiair(e) Audiologisch Centrum

Functieomschrijving

Waar kom je terecht

Jouw stage bevindt zich op één van onze Audiologische centra (AC) in Rotterdam, Goes of Bergen op Zoom. Het AC onderzoekt, adviseert en begeleidt kinderen en volwassenen met auditieve en/of communicatieve beperkingen. Een multidisciplinair team, bestaande uit professionals werkend in de disciplines audiologie, logopedie, psychologie en maatschappelijk werk, buigt zich over de vraag van de cliënt en komt met een advies voor begeleiding, behandeling of doorverwijzing. Voor meer informatie kun je kijken op onze website.


Wat ga je doen

Jij gaat een échte bijdrage leveren aan de kwaliteit van de audiologische zorg en daarmee aan de complete keten van Auris: diagnostiek, behandeling en revalidatie. Binnen de audiologische centra wordt er dagelijks hard gewerkt om cliënten van Auris te onderzoeken en te adviseren.


Als stagiair ben jij niet alleen maar koffie aan het halen en kopietjes aan het maken. Hier ben je actief betrokken bij één van onze disciplines binnen het AC. Denk hierbij aan Audiologie, Logopedie, Psychologie/Orthopedagogiek of administratie. Vanwege de diversiteit aan disciplines binnen het AC heb jij genoeg mogelijkheden om een compleet beeld te vormen van wat er gebeurt binnen een AC en heb je ook de mogelijkheid om van andere disciplines te leren.


Wij zoeken door het jaar heen meerdere stagiaires om ons te ondersteunen. Onze ideale stagiaire toont initiatief, heeft oog voor detail, is een gezellige collega en heeft hart voor wat wij dagelijks binnen Auris doen. Als jij jezelf hierin herkent komen wij graag met jou in contact!

Functievereisten

Wat bieden wij jou

  • een ambitieuze werkplek waar écht ruimte is voor innovatie en ontwikkeling
  • een werkomgeving met plezierige deskundige collega’s gericht op samenwerking
  • een vaste begeleider voor de stage periode
  • professionele verantwoordelijkheid binnen de kaders die Auris biedt
  • Een stagevergoeding


Wie ben jij

Jij bent een student die een relevante opleiding volgt zoals Administratie, Audiologie Assistent, Logopedie, Orthopedagogiek/Psychologie, of vergelijkbaar. Je hebt de ambitie om écht inhoudelijk iets bij te dragen aan de dienstverlening van Auris. Daarnaast neem jij mee;

  • Een actieve en initiatiefrijke bijdrage om tot nog betere klantgerichte dienstverlening te komen
  • Een zelfstandige, maar ook collegiale werkhouding
  • goede mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden


Stagelopen op het AC

Enthousiast geworden? Dan maken we graag kennis met jou. Druk op onderstaande knop om te solliciteren. De vacature staat doorlopend over, maar de stageplekken zijn niet doorlopend. Het kan daarom voorkomen dat we niet direct een passende plek voor je kunnen vinden.