Senior medewerker Data Integratie & Business Intelligence

Functieomschrijving

Waar ga je werken

Auris volgt de overheidsadviezen betreft Corona. Dit betekent dat je voornamelijk vanuit huis werkt en mocht dit echt nodig zijn, dan kun je gebruik maken van ons kantoor. Als BI-specialist werk je normaal gesproken op ons moderne kantoor in het centrum van Rotterdam (Ammanplein). Op deze locatie zijn, naast de Raad van Bestuur, ook het audiologisch centrum en de Auris Ondersteunende Diensten gevestigd. Auris is als landelijke expertiseorganisatie werkzaam in vier geografische regio’s: Midden, West, Zuid en Noordwest.


Wat ga je doen

Onderzoekers binnen Auris hoeven zich dankzij jou niet af te vragen waar ze hun data kunnen vinden. Dit heb jij, samen met jouw team, namelijk allang geregeld! Als Senior Medewerker Data Integratie en Business intelligence ben jij de stille kracht achter vele rapportages, dashboards en andere informatieproducten. Een onmisbare schakel binnen een ambitieuze organisatie als Auris.


Jij kunt in jouw rol bijdragen aan de doelstelling van Auris om uit te groeien tot een kennis en expertisecentrum. Jij schept orde in alle data die er te vinden is en kijkt met jouw team hoe deze data zo duidelijk mogelijk weergegeven kan worden. Uiteraard ben je zelf nauw betrokken bij de uitvoering hiervan. Uiteindelijk is het doel dat alle relevante gegevens van de organisatie, via de data warehouse omgeving, met een druk op de knop opgevraagd kunnen worden.


Je bent voornamelijk lekker aan de slag. Van data-ontsluiting tot de rapportage ben jij betrokken en uitvoerend binnen het team. Daarnaast heb je op het gebied van architectuur en aanpak een sturende / richtinggevende rol. Het leuke van deze functie is dat de het team Business Intelligence nog volop in ontwikkeling is. Dit betekent voor jou dat je ook invloed hebt op de aanpak en architectuur. Uiteindelijk zul je met 3 a 4 collega’s samenwerken op dit gebied.


De infrastructuur is opgezet in een nieuwe Azure Cloud omgeving. Bij bouw en beheer wordt gebruikt gemaakt van Wherescape 3D en RED. De dashboards worden gebouwd in MS Power-BI. Het Business Intelligence aandachtsgebied valt onder de afdeling ICT. Je rapporteert dan ook rechtstreeks aan het Hoofd ICT.


De afdeling ICT binnen Auris is volop in beweging en heeft de blik vooruit. Er heerst een collegiale en hulpvaardige sfeer en iedereen zet graag samen de schouders er onder om de ambities van Auris waar te maken. Er is veel ruimte voor ontwikkeling en de flexibiliteit om je werk zo in te delen dat er een goede balans tussen werk en privé mogelijk is.


Wat bieden wij jou

Kennis staat bij ons centraal. Iedere dag opnieuw zetten onze professionals zich dagelijks in voor het gezamenlijk doel. Auris biedt ruimte voor elke professional met zijn eigen expertise. Dit maakt de werkomgeving van Auris dynamisch, leerzaam en uitdagend. Een werkomgeving waarin jij als professional continue in ontwikkeling bent.


Uitdagend werk verdient natuurlijk ook waardering, daarom biedt Auris:

 • een uitdagende baan in een dynamische werkomgeving
 • een prettige werkomgeving met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en groei
 • 53 vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband
 • salaris en arbeidsvoorwaarden conform CAO PO, schaal 12 afhankelijk van opleiding en ervaring maximaal €5527,- bruto per maand bij een fulltime aanstelling
 • deelname in Pensioenfonds ABP
 • 6,3% eindejaarsuitkering
 • Secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een collectieve zorgverzekering en een fietsplan
 • een tijdelijke aanstelling met uitzicht op vast

Vereisten

Wie ben jij

De woorden zelfstandig, nauwkeurig en communicatief sterk omschrijven jou. Je hebt liefde voor het vak en je weet ingewikkelde dingen eenvoudig uit te leggen. Doel- en resultaatgericht ga je te werk. Daarnaast neem jij mee:

 • Je hebt Academisch werk en denk niveau.
 • Opleidingen op het gebied van Business Intelligence, Data Integratie.
 • Minimaal 5 jaar ervaring op het gebied van ontwerp en bouw van Data Warehouses en Data Marts.
 • Ruime ervaring en bij voorkeur certificering op het gebied van Data Vault.
 • Ruime kennis en ervaring met ontwerp en bouw stermodellen.
 • Kennis en ruime ervaring met bouw van dashboards / visualisaties in minimaal 3 verschillende tools zoals Tableau, Power BI, QlikView, SAS Visual Analytics.
 • Kennis en ervaring met WhereScape of eventueel andere modelling / metadata-management tools is een pre.


Meer informatie

Enthousiast? Dan maken wij graag kennis met jou. Klik op de onderstaande button om het sollicitatieformulier in te vullen. Tot en met 27 oktober 2020 kan je reageren. Voor vragen over de vacature kun je contact opnemen met Larissa Koppers, Recruiter, via e-mail: l.koppers@auris.nl.


De vacature wordt gelijktijdig zowel intern als extern geplaatst. Bij gelijke geschiktheid gaan interne kandidaten voor. Bij je indiensttreding vragen wij je om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan te vragen bij de gemeente waar je ingeschreven staat.

BELANGRIJK: GEWIJZIGDE SOLLICITATIEPROCEDURE:


In verband met de genomen maatregelen vanwege het Coronavirus is onze sollicitatieprocedure tijdelijk gewijzigd. Gesprekken vinden daardoor plaats, indien mogelijk, op locatie anders via Zoom/ videobellen.


Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.