Regisseur ICT

Functieomschrijving

Waar ga je werken

Auris volgt de overheidsadviezen betreft Corona. Dit betekent dat je voornamelijk vanuit huis werkt en mocht dit echt nodig zijn, dan kun je gebruik maken van ons kantoor. Als Regisseur ICT werk je normaal gesproken op ons moderne kantoor in het centrum van Rotterdam (Ammanplein). Op deze locatie zijn, naast de Raad van Bestuur, ook het audiologisch centrum en de Auris Ondersteunende Diensten gevestigd. Auris is als landelijke expertiseorganisatie werkzaam in vier geografische regio’s: Midden, West, Zuid en Noordwest.


Wat ga je doen

Zonder regisseur geen voorstelling. Jouw rol is dus essentieel. Als regisseur zorg jij ervoor dat iedereen zijn werk goed kan doen en vorm je de brug tussen leverancier, het ICT-team en het primaire proces. Van leraren tot zorgpersoneel en van staf tot administratie. Iedereen is afhankelijk van goed werkende systemen. Als Regisseur ICT zet jij je elke dag in om dit mogelijk te maken. 


Jouw rol bestaat uit het inpassen van ICT gerelateerde vragen binnen de organisatie. Je gaat samen met jouw team kijken of deze vragen in te passen zijn in de huidige systemen en applicaties waar Auris mee werkt. “Is dit zelf op te lossen?” “Hoe groot is de vraag?” “Moeten wij hier leveranciers voor inschakelen?”. Dit zijn vragen waarmee jij als Regisseur dagelijks te maken hebt. Daarnaast spar jij regelmatig met regiodirectie en teamleiders, die middenin de uitvoering staan. Jij stelt je op als gelijkwaardig gesprekspartner en gaat met jouw team met de uitkomsten aan de slag. Tevens zorg je voor een goede afstemming met de leveranciers waar Auris mee samenwerkt.


Bij het aandachtsgebied kernsystemen, waar je verantwoordelijk voor bent, zijn dat met name de softwareleveranciers van het Leerlingvolgsysteen (Eduscope dat binnen een jaar vervangen gaat worden), het EPD Medicore en het EPD voor de audiologische centra van Auris (OpenAC).Jouw doel is om actief bij te dragen aan een werkomgeving waarin iedereen veilig, snel en georganiseerd kan werken. Daarom kijk je ook verder dan alleen de vraag die er ligt en ga je, samen met je team, op zoek naar manieren om bij te dragen aan de strategische doelstellingen van Auris. 


Als Regisseur ICT rapporteer je rechtstreeks aan het Hoofd ICT en heb je als aandachtsgebied de Kernsystemen van Auris. Je werkt nauw samen met de 3 andere regisseurs die elk een eigen aandachtsgebied onder hun hoede hebben en je collega’s uit het team. Dit zijn 4 functioneel applicatiespecialisten en een informatieanalist die gezamenlijk verantwoordelijk zijn voor de belangrijkste administratieve systemen van Auris waaronder het elektronisch patiëntendossier, het leerlingvolgsysteem en software voor diagnostiek.


De afdeling ICT binnen Auris is volop in beweging en heeft de blik vooruit. Er heerst een collegiale en hulpvaardige sfeer en iedereen zet graag samen de schouders eronder om de ambities van Auris waar te maken. Er is veel ruimte voor ontwikkeling en de flexibiliteit om je werk zo in te delen dat er een goede balans tussen werk en privé mogelijk is.

Vereisten

Wat bieden wij jou

Kennis staat bij ons centraal. Iedere dag opnieuw zetten onze professionals zich dagelijks in voor het gezamenlijk doel. Auris biedt ruimte voor elke professional met zijn eigen expertise. Dit maakt de werkomgeving van Auris dynamisch, leerzaam en uitdagend. Een werkomgeving waarin jij als professional continue in ontwikkeling bent.


Uitdagend werk verdient natuurlijk ook waardering, daarom biedt Auris:

 • Een aantrekkelijk salaris. De functie is ingeschaald in de cao PO schaal 11 en het salaris op fulltime basis tot max. €4861,- per maand afhankelijk van je werkervaring en opleiding.
 • 6,3% eindejaarsuitkering.
 • 53 vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband.
 • Een dynamische werkomgeving.
 • Een goed pensioen plan.
 • Ruime opleidingsmogelijkheden via de Auris Academie.
 • Secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een collectieve zorgverzekering en een fietsplan.
 • Volop carrièreperspectief vanwege het ruime aanbod aan functies in de zorg, onderwijs en ondersteunende diensten binnen onze organisatie.

Wie ben jij

We zoeken iemand die communicatief zeer vaardig is, resultaatgericht, analytisch, structuur aan kan brengen en gericht is op samenhang en teamwork. Je bent meewerkend voorman/vrouw van het team functioneel beheerders. Je draagt er zorg voor dat de vernieuwingen in de applicaties goed geïmplementeerd en toegepast worden in de organisatie. Ook ben je in staat om in het team van functioneel beheerders samenwerking te stimuleren en ben je een echte teamplayer met oog voor de mens en gevoel voor de doelgroep (kinderen met een gehoorbeperking / taalbeperking). Daarnaast neem jij mee:

 • een afgeronde HBO-opleiding met minimaal 4 jaar werkervaring;
 • ervaring in zorg en/of onderwijs is een pre;
 • ervaring met de toepassing Lean principes;
 • ervaring met Agile werken;
 • ervaring met leveranciersmanagement;
 • affiniteit met de administratieve processen in een organisatie;
 • een beschikbaarheid voor 32-40 uur per week.

Solliciteren

Enthousiast? Dan maken wij graag kennis met jou. Klik op de onderstaande button om het sollicitatieformulier in te vullen. Tot en met 25 oktober 2020 kan je reageren. Gesprekken vinden plaats op donderdag 29 en vrijdag 30 oktober. Voordat je bij ons in dienst treedt vragen wij je om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan te vragen bij de gemeente waar je ingeschreven staat.

Voor inhoudelijke vragen over deze vacature of over de procedure, dan kun je contact opnemen met Lars Tigchelaar (Corporate Recruiter) via l.tigchelaar@auris.nl 


BELANGRIJK: GEWIJZIGDE SOLLICITATIEPROCEDURE:

In verband met de genomen maatregelen vanwege het Coronavirus is onze sollicitatieprocedure tijdelijk gewijzigd. Gesprekken vinden daardoor plaats, indien mogelijk, op locatie anders via Zoom/ videobellen.