Psycholoog/Orthopedagoog

Functieomschrijving

Zet jij je graag in voor leerlingen met een vermoeden van TOS of leerlingen die doof of slechthorend zijn? En streef je ernaar dat de ambulant dienstverleners de beste begeleiding  bieden? Voor het team Expertise/Leerlingenzorg van de  Auris Ambulante Dienst Regio West zijn wij wegens uitbreiding van werkzaamheden op zoek naar een


Orthopedagoog/ Psycholoog

Rotterdam


die voor 12 uur per week ons team komt versterken. De uren worden verdeeld over 2 dagen namelijk maandag en dinsdag (of donderdag). Deze functie kan ook worden uitgebreid met een vergelijkbare rol bij het Auris College in Rotterdam (24 - 32 uur) . Ook zijn er uitbreidingsmogelijkheden met de functie van orthopedagoog bij Auris De Taalkring in  Goes (16 uur).


Wat ga je doen
Jouw expertise is hard nodig binnen Auris. De Auris Ambulante Dienst zet zich dagelijks in om het systeem rondom de leerling in het regulier onderwijs te verbeteren. Het gaat om leerlingen die een Taalontwikkelingsstoornis (TOS) hebben, of kinderen die doof of slechthorend zijn. Vanuit onze dienstverlening worden deze leerlingen begeleid en ondersteund in het regulier onderwijs.

Om dit goed te kunnen doen is er een Commissie leerlingenzorg, waarbij alle specialisten aanschuiven. Denk hierbij aan de orthopedagoog/psycholoog, ambulant dienstverlener, logopedist, onderwijsdeskundige en de teamleider. Momenteel zijn wij voor deze overleggen op zoek naar een Orthopedagoog of Psycholoog.

Als Orthopedagoog of Psycholoog ben je vanuit jouw rol adviserend in het multidisciplinair overleg van de Commissie leerlingenzorg. Je geeft advies over de ondersteuning, bespreekt (complexe) casuïstiek en bespreekt de ondersteuningsdocumenten van nieuwe leerlingen. Het team komt wekelijks bij elkaar om zo te zorgen voor optimale ondersteuning. Hier kan jij aan bijdragen!


Waar ga je werken
Auris Dienstverlening biedt ondersteuning in het regulier onderwijs. Leerlingen die slechthorend of doof zijn, of een taalontwikkelingsstoornis hebben, zitten op een reguliere school die door Auris begeleid wordt. Auris Dienstverlening biedt ambulante ondersteuning in het primair onderwijs, het voortgezet onderwijs en het mbo. Kijk voor meer informatie op onze website.


Wat bieden wij jou

Kennis staat bij ons centraal. Iedere dag opnieuw zetten onze professionals zich dagelijks in voor het gezamenlijk doel. Auris biedt ruimte voor elke professional met zijn eigen expertise. Dit maakt de werkomgeving van Auris dynamisch, leerzaam en uitdagend. Een werkomgeving waarin jij als professional continu in ontwikkeling bent.

Een goede start van jouw loopbaan bij Auris vinden wij belangrijk. Daarom krijg jij, voordat je aan de slag gaat in je team, een intensief inwerkprogramma aangeboden als onderdeel van onboarding. Op een mooie, externe locatie leer jij in twee dagen nieuwe collega’s kennen, krijg je een aantal praktijkgerichte/ervaringscursussen en nemen wij jou mee in onze doelgroep en Auris als expertise organisatie.

Verder biedt Auris jou het volgende;

  • een enthousiast team dat zicht inzet voor de leerling en de reguliere school
  • leuke collega’s in een deskundig team
  • mogelijkheid tot het volgen van scholing, bezoeken congressen etc.
  • salaris conform CAO PO schaal 11, afhankelijk van opleiding en ervaring maximaal € 5.329,- bruto per maand bij een fulltime aanstelling
  • jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband 

Functievereisten

Wie ben jij

Jij bent een Orthopedagoog/Psycholoog met een hart voor cluster 2 leerlingen. Jij herkent jezelf in de competenties: professioneel, nauwkeurig en verbindend. Daarnaast neem jij mee;

  • een WO diploma Orthopedagogiek of Psychologie
  • liefst ervaring met het cluster 2 onderwijs
  • adviesvaardigheden om de ambulant dienstverleners werkzaam in het PO, VO en MBO op specifieke onderwijsbehoeften te adviseren.
  • bij indiensttreding een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG)
  • een beschikbaarheid van 12 uur per week


Solliciteren

Als je niet kunt wachten om te solliciteren, maken wij graag kennis met jou! Je kunt via onderstaande knop solliciteren. Je kunt reageren tot en met 15 juni 2023. Wij voeren doorlopend gesprekken met geschikte kandidaten. Als je inhoudelijke vragen hebt, kun je terecht bij Alma Gazan, teamleider. Je kunt haar bereiken via a.gazan@auris.nl. Als je vragen hebt over de procedure of evt. uitbreidingsmogelijkheden wil bespreken, neem dan contact op met Rosemarie Siegers, corporate recruiter via vacatures@auris.nl of 06-28869079 (ma t/m do)