Psycholoog/Orthopedagoog

Functieomschrijving

In ons Audiologisch Centrum doen wij diverse multidisciplinaire onderzoeken bij volwassenen en kinderen. We doen gehooronderzoek (audiometrisch onderzoek) bij volwassenen en kinderen en spraak-, taal- en ontwikkelingsonderzoeken bij kinderen. Wil jij meer weten over wat wij nog meer doen? Kijk dan op onze website.
Voor onze locaties Bergen op Zoom en Goes, zijn wij per direct op zoek naar een


Psycholoog/Orthopedagoog

 24 uur - 36 uur per week


Uren en dagen in overleg. Ook is er de mogelijkheid om een dagdeel vanuit huis te werken.

Kunnen we straks op jou rekenen?

Wat ga je doen

Als psycholoog/orthopedagoog ben je dagelijks bezig om de hulpvraag van cliënten in kaart te brengen en zo goed mogelijk te beantwoorden. Dit doe je door het uitvoeren van diagnostiek bij kinderen. Je interpreteert de resultaten naar aanleiding van het onderzoek in relatie tot het auditief en talig functioneren. Daarnaast ben je betrokken bij de multidisciplinaire overleggen waarin casuïstiek wordt besproken. Vanuit jouw expertise adviseer jij over vervolgtrajecten voor jouw cliënten.

Naast het intensieve contact met jouw team, ben je in deze rol veel in contact met ouders, scholen, de ambulante diensten- en behandeling en behandelgroepen. Jij zet dagelijks alles in het werk om jouw cliënten zo goed mogelijk te ondersteunen.

Wat bieden wij jou
Kennis staat bij ons centraal. Iedere dag opnieuw zetten onze professionals zich in voor het gezamenlijk doel. Auris biedt ruimte voor elke professional met zijn eigen expertise. Dit maakt de werkomgeving van Auris dynamisch, leerzaam en uitdagend. Een werkomgeving waarin jij als professional continu in ontwikkeling bent.

Daarnaast biedt Auris jou;

 • samenwerking in een enthousiast, multidisciplinair team
 • een leuke baan met ruimte voor initiatieven in een zich ontwikkelende organisatie
 • een prettige werkomgeving met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en groei
 • salaris en arbeidsvoorwaarden conform CAO Gehandicaptenzorg, FWG 60, maximaal € 4.905,- bruto per maand op fulltime basis, inschaling afhankelijk van opleiding en ervaring
 • een tijdelijke overeenkomst voor de duur van 1 jaar, intentie om deze te verlengen
 • aansluiting bij het pensioenfonds Zorg en Welzijn

Functievereisten

Wie ben jij

Jij bent een psycholoog/orthopedagoog die graag een stapje extra zet voor zijn/haar cliënten. Daarnaast neem jij mee;

 • een afgeronde WO opleiding tot psycholoog of orthopedagoog
 • bezit van aantekening diagnostiek
 • ervaring met de doelgroep en het kunnen afnemen van een van de volgende testen SON 2-8, WISC-V, Bayley III is een pré.
 • goede mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden
 • in staat onder druk van deadlines te werken
 • bij indiensttreding een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG)


Solliciteren

Enthousiast geworden? Dan maken we graag kennis met jou. Klik op onderstaande knop om te solliciteren. We plannen doorlopend gesprekken met geschikte kandidaten. Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Marion Boodie, teamleider Auris AC Bergen op Zoom en Goes, via e-mailadres m.boodie@auris.nl.