Projectmedewerker Onderzoek

Functieomschrijving

Waar ga je werken

Auris is een zorg/onderwijsinstelling voor dove en slechthorende kinderen én voor kinderen met een Taalontwikkelingsstoornis. Wij onderzoeken, bieden (ambulante) hulpverlening en onderwijs. In dit onderzoek kom jij terecht in de onderwijstak van Auris. Voor meer informatie over de organisatie, kun je kijken op onze website.


Wat ga je doen

De SO scholen van Auris hebben in project PLUS onderwijsstandaarden geformuleerd over het werken met leerlingen die een taalontwikkelingsstoornis (TOS) hebben. Deze standaarden zijn gebaseerd op de lange ervaring die de scholen en de Auris professionals hebben opgedaan bij het werken met deze leerlingen.


Jij gaat een aantal standaarden onderbouwen vanuit een kort literatuuronderzoek. Je analyseert de standaarden op wetenschappelijke thema’s en onderzoekt per thema wat hierover bekend is. Je vat de bevindingen uit je literatuuronderzoek helder en bondig samen en deelt deze met enkele vertegenwoordigers van de scholen. Samen kijk je wat de implicaties van de wetenschappelijke kennis zijn op de beschreven standaarden.


Je werkt onder supervisie van een ervaren onderzoeker van onze afdeling onderzoek en een beleidsmedewerker onderwijs. 
Voor dit literatuuronderzoek staat ongeveer 500 uur. Wij willen graag 5 studenten inzetten die gemiddeld 10 uur per week aan dit onderzoek besteden.

Vereisten

Wat bieden wij jou

Kennis staat bij ons centraal. Iedere dag opnieuw zetten onze professionals zich in voor het gezamenlijk doel. Auris biedt ruimte voor elke professional met zijn eigen expertise. Dit maakt de werkomgeving van Auris dynamisch, leerzaam en uitdagend. Een werkomgeving waarin jij als professional continue in ontwikkeling bent.

Daarnaast biedt Auris jou;

 • Een mooie kans om ervaring op te doen met literatuuronderzoek in de onderwijspraktijk
 • Begeleiding van ervaren onderzoekers
 • De mogelijkheid om jouw netwerk in jouw vakgebied te vergroten
 • Een salaris conform de CAO PO, OOP, schaal 7, trede 6, €2.617,- bruto op basis van een fulltime werkweek
 • Een mooie opdracht voor gemiddeld 10 uur per week, grotendeels zelf in te plannen.
 • Uitbetaling via Pay-roll


Wie ben jij

Jij wordt enthousiast van het vertalen van wetenschappelijk onderzoek naar toepassing in de praktijk. De woorden grondig, communicatief en ambitieus passen bij jou. Daarnaast ben jij;

 • MSc. student binnen Pedagogische Wetenschappen, Psychologie, Taalwetenschappen, Onderwijswetenschappen of vergelijkbaar
 • Enigszins ervaren met literatuuronderzoek
 • Gemiddeld 10 uur per week beschikbaar in de maanden februari tot en met mei.
 • Iemand die goed zelfstandig literatuuronderzoek uit kan voeren. Je hebt wel contact met jouw projectgroep, maar doet het onderzoek zelfstandig
 • Flexibel inzetbaar. Je bepaalt grotendeels zelf hoe de uren gemaakt worden, maar stemt ook af met projectleiders en projectleden.


Solliciteren

Enthousiast geworden? Dan maken wij graag kennis met jou. Klik op onderstaande knop om te solliciteren. Je kunt reageren tot en met 29 januari 2021. Voor inhoudelijke vragen kun je terecht bij Floris Hartgers (Adviseur Onderwijs), via f.hartgers@auris.nl De gesprekken vinden plaats in de eerste week van februari.


BELANGRIJK: GEWIJZIGDE SOLLICITATIEPROCEDURE: In verband met de genomen maatregelen vanwege het Coronavirus is onze sollicitatieprocedure tijdelijk gewijzigd. Gesprekken vinden indien mogelijk plaats op locatie en anders via videobellen.