Pedagogisch Behandelaar peuterbehandelgroep

Functieomschrijving

De missie van Auris

Als je doof of slechthorend bent, heeft dat invloed op wie je bent. En op je rol in de samenleving. Hetzelfde geldt als je een taalontwikkelingsstoornis (TOS) hebt. Wanneer jij of je omgeving daardoor hinder ervaart, kun je bij Auris terecht. Samen zorgen wij dat jij effectief meedoet in de samenleving. Wij doen ons werk vanuit de kernwaarden: Samen, Zorgvuldig & Slagvaardig.

Waar ga je werken

Auris Zorg biedt zorg en ondersteuning voor kinderen met een taalontwikkelingsstoornis (TOS). Jij komt te werken op de peuterbehandelgroep van de locatie Utrecht Leidsche Rijn . Kijk voor meer informatie over de behandelgroepen op onze website. Vanwege een ziektevervanging zijn wij met ingang van 15 augustus a.s. op zoek naar een collega die ons team tijdelijk komt versterken voor 20 uur per week. De werkdagen zijn maandag (halve dag), woensdag en vrijdag.  


Wat ga je doen

Als pedagogisch behandelaar bij Auris leg jij mede de basis voor de rest van de ontwikkeling van de kinderen waar Auris zich dagelijks voor inzet. Je werkt met kinderen in de leeftijd van 2-5 jaar, die een taalontwikkelingsstoornis (TOS) hebben. Hierdoor hebben zij extra ondersteuning nodig bij het spreken en andere communicatieve uitingen. Jij biedt ze deze ondersteuning in een veilige omgeving.


Jij observeert, stelt behandelplannen op en evalueert deze. Jij ziet wat er nodig is en handelt hiernaar. Je hebt oog voor de talenten van kinderen en motiveert ze om deze te ontdekken en verder te ontwikkelen. Vooruitgang zien is wat jou energie geeft.


Jij zet jezelf elke dag in om de communicatieve vaardigheden van de kinderen te verbeteren. Daarnaast help je ook bij het uitvoeren en afronden van taken en activiteiten. Je neemt ouders mee in je behandeling en geeft hen handvatten om ook thuis de taalontwikkeling van hun kind te stimuleren. Dit draagt allemaal bij aan de behandeldoelen die er liggen voor het kind. Dit rapporteer en bespreek jij regelmatig met ouders/verzorgers en het multidisciplinaire behandelteam, om zo elk kind maximaal te laten presteren op een speelse en leerzame manier.

Wat bieden wij jou

Iedere dag opnieuw zetten onze professionals zich in voor het gezamenlijk doel. Auris biedt ruimte voor elke professional met zijn eigen expertise. Dit maakt de werkomgeving van Auris dynamisch, leerzaam en uitdagend. Een werkomgeving waarin jij als professional continu in ontwikkeling bent. Uitdagend werk verdient natuurlijk ook waardering, daarom biedt Auris: 

 • salaris en arbeidsvoorwaarden conform CAO GZ, inschaling FWG 45, maximaal € 3.452,- bruto per maand op basis van een fulltime aanstelling. Inschaling is afhankelijk van opleiding en ervaring
 • een tijdelijk dienstverband voor 20 uur per week (van 15 augustus tot 15 december 2022)
 • een uitdagende en afwisselende functie in een gespecialiseerde omgeving
 • een functie in een deskundig, interdisciplinair team
 • een stimulerende en creatieve werkomgeving waarin je een bijdrage levert aan de ontwikkeling van de kinderen
 • een organisatie die staat voor haar mensen en hen de ruimte geeft hun talenten verder te ontwikkelen

Functievereisten

Wie ben jij

De woorden enthousiast, initiatiefrijk en communicatief omschrijven jou. Daarnaast neem jij mee:

 • een afgeronde HBO opleiding (SPH of Pedagogiek) die aansluit bij de werkzaamheden
 • ervaring met het werken met het jonge kind binnen een groepssetting
 • bekendheid met Taalontwikkelingsstoornissen (TOS), Nederlands met Gebaren (NmG) is een pré
 • een beschikbaarheid van 20 uur per week 
 • bij indiensttreding een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG)


Solliciteren

Enthousiast geworden? Dan maken wij graag kennis met jou. Klik op de onderstaande button om te solliciteren. Dit kan tot en met vrijdag 29 mei 2022. Wij plannen doorlopend gesprekken met passende kandidaten. Voor inhoudelijke vragen over deze vacature of over de procedure kun je contact opnemen met Myrthe van de Giessen, Teamleider Auris Zorg Regio Midden, via m.vandegiessen@auris.nl en mobiel nummer 06-83992820.