Pedagogisch behandelaar invalpool

Functieomschrijving

Met regelmaat zijn wij voor de behandelgroepen van Auris Zorg regio Midden op zoek naar enthousiaste en flexibele Pedagogisch behandelaren voor onze invalpool. Het leuke van deze functie is dat je op verschillende behandelgroepen gaat werken binnen de regio Auris Zorg Midden. De locaties liggen in Amersfoort, Utrecht, Houten en in Woerden. 


Wat ga je doen

Jij komt als geroepen als je opgeroepen wordt!  Dan ben je namelijk hard nodig. Als redder in nood ben jij de pedagogisch behandelaar die invalt op de momenten dat het zeer gewenst is. Binnen de invalpool werk je op verschillende behandelgroepen en zorg je voor de dagelijkse methodische en doelgerichte behandeling van de kinderen in onze behandelgroepen.

Elke locatie brengt weer iets anders met zich mee en jij kunt, door jouw ervaringen op verschillende locaties, goed aanvoelen en afstemmen wat er op een dag/groep nodig is.


Jij heb een open en gezond kritische blik en durft hier ook jouw mening over te geven. Door jouw helikopterview van de verschillende groepen zijn jouw suggesties en tips meer dan welkom om zowel werkinhoudelijk als concreet voor verbeteringen te kunnen zorgen.


Wat bieden wij jou

Kennis staat bij ons centraal. Iedere dag opnieuw zetten onze professionals zich in voor het gezamenlijk doel. Auris biedt ruimte voor elke professional met zijn eigen expertise. Dit maakt de werkomgeving van Auris dynamisch, leerzaam en uitdagend. Een werkomgeving waarin jij als professional continu in ontwikkeling bent.

Een goede start van jouw loopbaan bij Auris vinden wij belangrijk. Daarom krijg jij, voordat je aan de slag gaat in je team, een intensief inwerkprogramma aangeboden als onderdeel van onboarding. Op een mooie, externe locatie leer jij in twee dagen nieuwe collega’s kennen, krijg je een aantal praktijkgerichte/ervaringscursussen en nemen wij jou mee in onze doelgroep en Auris als expertise organisatie.

Uitdagend werk verdient natuurlijk ook waardering, daarom biedt Auris:

 • salaris en arbeidsvoorwaarden conform CAO GZ, inschaling (FWG 45, max. €3.452,- bruto op basis van 36 uur) afhankelijk van opleiding en ervaring
 • flexibele werktijden- en dagen 
 • een uitdagende en afwisselende functie in een gespecialiseerde omgeving
 • een stimulerende en creatieve werkomgeving waarin je een bijdrage levert aan de ontwikkeling van de kinderen
 • een organisatie die staat voor haar mensen en hen de ruimte geeft hun talenten verder te ontwikkelen
 • een flexibel invalcontract via payroll 

Functievereisten

Wie ben jij

De woorden enthousiast, flexibel, initiatiefrijk en communicatief omschrijven jou. Daarnaast neem jij mee:

 • een afgeronde HBO opleiding (SPH of Pedagogiek) die aansluit bij de werkzaamheden
 • ervaring met het werken met het jonge kind binnen een groepssetting
 • een heldere weergave van hoe jij de kernwaarden van Auris in de praktijk vertaalt
 • bekendheid met Taalontwikkelingsstoornissen (TOS), Nederlands met Gebaren (NmG), de Hanen principes en/of Met Woorden In de Weer is een pré
 • bij indiensttreding een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG)
 • een beschikbaarheid van minimaal 2 dagen per week 


Solliciteren

Enthousiast? Dan maken wij graag kennis met jou. Klik op de onderstaande button om het sollicitatieformulier in te vullen. 

Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Claudia van Gaalen, teamleider Auris Zorg regio Midden, via e-mailadres c.vangaalen@auris.nl.