Pedagogisch behandelaar (flex)

Functieomschrijving

Voor de behandelgroepen van Auris Zorg regio Midden zijn we per 23 augustus 2021 op zoek naar twee Pedagogisch behandelaren Flex (24 – 32 uur).


Waar ga je werken

Het leuke van deze functie is dat je op verschillende behandelgroepen komt te werken binnen de regio Auris Zorg Midden. De locaties liggen in Amersfoort, Utrecht, Leidsche rijn, Houten en in Woerden. In totaal hebben we in regio Midden 17 behandelgroepen voor peuters en 2 behandelgroepen voor kinderen in de basisschoolleeftijd.


Wat ga je doen

Als Pedagogisch Behandelaar Flex werk je op de verschillende behandelgroepen voor peuters en kinderen in de basisschoolleeftijd met een (vermoeden van een) Taalontwikkelingsstoornis of kinderen die Doof of Slechthorend zijn. Je ondersteunt in de dagelijkse methodische en doelgerichte behandeling van de kinderen in onze behandelgroepen. Je hebt als Pedagogisch behandelaar Flex dus wisselende werklocaties, maar wel met vaste uren.


Als redder in nood ben jij de pedagogisch behandelaar die ondersteunt op de groepen op de momenten dat het zeer gewenst is, maar ook denk je mee over behandelgroep-overstijgende zaken. Elke locatie brengt weer iets anders met zich mee en jij kunt, door jouw ervaringen op verschillende locaties, goed aanvoelen en afstemmen wat er op een dag/groep nodig is. Doordat je vaker op de behandelgroepen komt zal je de verschillende kinderen leren kennen.


Naast het afwisselend werken op de verschillende behandelgroepen bestaat de mogelijkheid dat je binnen de uren, voor een bepaalde tijd, vaste dagen verbonden wordt aan een specifieke behandelgroep.


Jij hebt een gezonde kritische blik en vindt het niet erg om jouw mening te geven. Door jouw helikopterview van de verschillende groepen zijn jouw suggesties en tips meer dan welkom om zowel werkinhoudelijk als concreet voor verbeteringen te kunnen zorgen.


Wat bieden wij jou

Kennis staat bij ons centraal. Iedere dag opnieuw zetten onze professionals zich dagelijks in voor het gezamenlijk doel. Auris biedt ruimte voor elke professional met zijn eigen expertise. Dit maakt de werkomgeving van Auris dynamisch, leerzaam en uitdagend. Een werkomgeving waarin jij als professional continu in ontwikkeling bent.

Uitdagend werk verdient natuurlijk ook waardering, daarom biedt Auris:

 • salaris en arbeidsvoorwaarden conform CAO GZ, inschaling (FWG 45) afhankelijk van opleiding en ervaring
 • aansluiting Pensioenfonds Zorg en Welzijn
 • een uitdagende en afwisselende functie in een gespecialiseerde omgeving voor 24 tot 32 uur per week.
 • een tijdelijk dienstverband vooralsnog voor de duur van 1 jaar
 • een stimulerende en creatieve werkomgeving waarin je een bijdrage levert aan de ontwikkeling van de kinderen
 • een organisatie die staat voor haar mensen en hen de ruimte geeft hun talenten verder te ontwikkelen

Functievereisten

Wie ben jij

De woorden enthousiast, flexibel, initiatiefrijk en communicatief omschrijven jou. Daarnaast neem jij mee:

 • een afgeronde HBO opleiding (SPH of Pedagogiek) die aansluit bij de werkzaamheden
 • werkervaring met kinderen in een groepssetting is een pré
 • ervaring met het werken met het jonge kind binnen een groepssetting
 • een beschikbaarheid van 24 tot 32 uur op maandag en twee of drie andere dagen, de precieze werkdagen worden later afgestemd.
 • bereidheid om incidenteel op zaterdagen te werken
 • in het bezit van een rijbewijs en auto
 • een heldere weergave van hoe jij de kernwaarden van Auris in de praktijk vertaalt
 • bekendheid met Taalontwikkelingsstoornissen (TOS), Nederlands met Gebaren (NmG), de Hanen principes en/of Met Woorden In de Weer is een pré
 • bij indiensttreding een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG)


Solliciteren

Enthousiast? Dan maken wij graag kennis met jou. Klik op de onderstaande button om het sollicitatieformulier in te vullen. Solliciteren kan tot en met donderdag 22 juli 2021. De gesprekken vinden plaats op woensdagochtend 28 juli 2021.   

Voor inhoudelijke vragen over deze vacature of over de procedure kun je contact opnemen met Jolinda Ligthart, teamleider Auris Zorg regio Midden via j.ligthart@auris.nl of 0648640267.


Auris in het kort

Auris is de professionele partner van mensen die ondersteuning nodig hebben bij horen, spreken of taal. Auris bestaat uit scholen voor (voortgezet) speciaal onderwijs, ambulante diensten, audiologische centra en zorglocaties. Auris zorgt voor passend onderwijs en begeleidt professionals door bijvoorbeeld scholing en advies. Daarnaast voert Auris praktijkgericht wetenschappelijk onderzoek uit. In de regio’s Zeeland, Zuid-Holland, Noord-Holland en Midden-Nederland werken ruim 1500 mensen om te zorgen dat onze cliënten zo veel mogelijk zelfstandig hun leven leiden en optimaal kunnen deelnemen aan de maatschappij. In 2018 werd Auris Zorg erkend als expertisecentrum Zintuiglijk Gehandicapten (ZG). Auris heeft drie excellente so-scholen.


Onze kernwaarden zijn samen, zorgvuldig en slagvaardig. Deze waarden van Auris zijn geformuleerd, net als de missie en visie, vanuit het perspectief van onze cliënt en leerling. Zij staan bij Auris centraal. Wil je meer lezen over Auris? Kijk op www.auris.nl. De vacature wordt gelijktijdig zowel intern als extern geplaatst. Bij gelijke geschiktheid gaan interne kandidaten voor.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.