Pedagogisch Behandelaar (flex)

Functieomschrijving

Voor de behandelgroepen van Auris Zorg regio West zijn we op zoek naar een enthousiaste, zelfstandige en flexibele pedagogisch behandelaar.

Houd je van uitdaging, overstijgend meedenken, en ben je op zoek naar een dynamische functie? Dan zijn we op zoek naar jou!


voor 24 uur per week

Werkdagen: in overleg (m.u.v. donderdag)


Het leuke van deze functie is dat je op verschillende behandelgroepen gaat werken binnen de regio Auris Zorg West. De vier locaties liggen in Rotterdam (2), Dordrecht en Gouda.


Wat ga je doen?

Als Flex pedagogisch behandelaar zal je onder andere gaan invallen op de verschillende locaties en zorg je voor de dagelijkse methodische en doelgerichte behandeling van de kinderen.


Daarnaast voer je ondersteunende taken uit, op zowel organisatorisch als praktisch gebied, op de behandelgroepen om collega’s praktisch te ontlasten. Ook locatie overstijgende taken zoals coördinatie en (door)ontwikkeling van materialen voor de behandeling, plaatsen/bezorgen van bestellingen en kasbeheer behoren tot jouw takenpakket. Het bieden van ondersteuning bij gebruik van het Elektronisch Cliënt Dossier en andere ICT-gerelateerde zaken horen hier ook bij.


Elke locatie brengt weer iets anders met zich mee en jij kunt, door jouw ervaringen op verschillende locaties, goed inschatten en afstemmen wat er op een dag/groep nodig is.


Jij hebt een open en positief-kritische blik en durft je mening te geven. Door jouw helikopterview kun jij suggesties doen die meer dan welkom zijn.


Wat bieden wij jou:

Kennis staat bij ons centraal. Iedere dag opnieuw zetten onze professionals zich in voor het gezamenlijk doel. Auris biedt ruimte voor elke professional met zijn eigen expertise. Dit maakt de werkomgeving van Auris dynamisch, leerzaam en uitdagend. Een werkomgeving waarin jij als professional continu in ontwikkeling bent.

 • Uitdagend werk verdient natuurlijk ook waardering, daarom biedt Auris:
 • salaris en arbeidsvoorwaarden conform CAO GZ, inschaling (FWG 45, max. €3.452,- bruto op basis van 36 uur) afhankelijk van opleiding en ervaring
 • een uitdagende en afwisselende functie in een gespecialiseerde omgeving
 • een stimulerende en creatieve werkomgeving waarin je een bijdrage levert aan de ontwikkeling van de kinderen en bijdraagt aan de kwaliteit van zorg op de verschillende behandelgroepen in regio West
 • een organisatie die staat voor haar mensen en hen de ruimte geeft hun talenten verder te ontwikkelen
 • een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband

Functievereisten

Wie ben jij?

De woorden zelfstandig, flexibel, organisatorisch sterk, initiatiefrijk en communicatief omschrijven jou. Daarnaast neem jij mee:

 • een afgeronde HBO opleiding die aansluit bij de werkzaamheden (Social Work, SPH, Pedagogiek)
 • ervaring met het werken met het jonge kind binnen een groepssetting
 • een heldere weergave van hoe jij de kernwaarden van Auris in de praktijk vertaalt
 • bekendheid met Taalontwikkelingsstoornissen (TOS), Nederlands met Gebaren (NmG), de Hanen principes en/of Met Woorden In de Weer is een pré
 • goede ICT-vaardigheden
 • het vermogen om zowel zelfstandig als in een multidisciplinair teamverband te kunnen samenwerken
 • bij indiensttreding een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG)
 • een rijbewijs en auto.


Solliciteren:

Enthousiast? Dan maken wij graag kennis met jou. Klik op de onderstaande button om het sollicitatieformulier in te vullen. Tot en met 14 oktober 2022 kun je reageren.


Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Mariëlle van Koningsbrugge, teamleider Auris Zorg regio West, via e-mailadres m.vankoningsbrugge@auris.nl of telefoonnummer 06-49 76 75 37.


Voor inhoudelijke vragen omtrent de functie kun je contact opnemen met Marisya Eenkhoorn, via m.eenkhoorn@auris.nl of 06-34 12 88 74.