Pedagogisch Behandelaar

Functieomschrijving

Waar ga je werken

Auris Zorg biedt zorg en ondersteuning voor kinderen met een taalontwikkelingsstoornis (TOS). Jij komt te werken op één van onze behandelgroepen in regio Midden. Regio Midden heeft behandellocaties in Utrecht, Amersfoort, Houten en Woerden. Kijk voor meer informatie over de behandelgroepen op onze website. Wij zijn op zoek naar een collega die ons per direct komt versterken voor 15 tot 24 uur per week. De invulling van de functie is gericht op het tijdelijk vervangen van een collega en daarnaast kun je worden ingezet voor locatie overstijgende werkzaamheden.


Wat ga je doen

Als pedagogisch behandelaar bij Auris leg jij mede de basis voor de rest van de ontwikkeling van de kinderen waar Auris zich dagelijks voor inzet. Je werkt met kinderen in de leeftijd van 2-5 jaar, die een taalontwikkelingsstoornis (TOS) hebben. Hierdoor hebben zij extra ondersteuning nodig bij het spreken en andere communicatieve uitingen. Jij biedt ze deze ondersteuning in een veilige omgeving.


Jij observeert, stelt behandelplannen op en evalueert deze. Jij ziet wat er nodig is en handelt hiernaar. Je hebt oog voor de talenten van kinderen en motiveert ze om deze te ontdekken en verder te ontwikkelen. Vooruitgang zien is wat jou energie geeft.


Jij zet jezelf elke dag in om de communicatieve vaardigheden van de kinderen te verbeteren. Daarnaast help je ook bij het uitvoeren en afronden van taken en activiteiten. Dit draagt allemaal bij aan de behandeldoelen die er liggen voor het kind. Dit rapporteer en bespreek jij regelmatig met ouders/verzorgers en het multidisciplinaire behandelteam, om zo elk kind maximaal te laten presteren op een speelse en leerzame manier.


De werkdagen zijn maandag, woensdag en vrijdag. Waarbij, in overleg, twee opties mogelijk zijn voor de invulling van de functie:

 • ● Een aanstelling van 15 uur per week. Werkdagen maandag, woensdag en vrijdag van 11.00 uur - 16.30 uur als Pedagogisch behandelaar (vervanging) op de behandelgroep, met de mogelijkheid om incidenteel vanaf 08.15 uur te werken. Indien gewenst bestaat daarnaast de mogelijkheid om als oproep-invalkracht te werken op dinsdag, donderdag en zaterdag.

óf

 • ● Een aanstelling van 24 uur per week. Werkdagen maandag, woensdag en vrijdag van 08.30 tot 11.00 uur, in afstemming, locatie overstijgende werkzaamheden en 11.00 - 16.30 uur als Pedagogisch behandelaar (vervanging) op de behandelgroep. Indien gewenst bestaat daarnaast de mogelijkheid om als oproep-invalkracht te werken op dinsdag, donderdag en zaterdag.


Wat bieden wij jou

Iedere dag opnieuw zetten onze professionals zich in voor het gezamenlijk doel. Auris biedt ruimte voor elke professional met zijn eigen expertise. Dit maakt de werkomgeving van Auris dynamisch, leerzaam en uitdagend. Een werkomgeving waarin jij als professional continu in ontwikkeling bent.

Uitdagend werk verdient natuurlijk ook waardering, daarom biedt Auris:

 • een flexibel invalcontract via payroll of een tijdelijk contract bij Auris Stichting Zorg
 • salaris en arbeidsvoorwaarden conform CAO GZ, inschaling (FWG 45) afhankelijk van opleiding en ervaring
 • een dienstverband voor 15 tot 24 uur per week voor de duur van een half jaar, met mogelijk verlenging.
 • een uitdagende en afwisselende functie in een gespecialiseerde omgeving
 • een functie in een deskundig, interdisciplinair team
 • een stimulerende en creatieve werkomgeving waarin je een bijdrage levert aan de ontwikkeling van de kinderen
 • een organisatie die staat voor haar mensen en hen de ruimte geeft hun talenten verder te ontwikkelen

Functievereisten

Wie ben jij

De woorden enthousiast, initiatiefrijk en communicatief omschrijven jou. Daarnaast neem jij mee:

 • een afgeronde HBO opleiding (SPH of Pedagogiek) die aansluit bij de werkzaamheden
 • ervaring met het werken met het jonge kind binnen een groepssetting
 • bekendheid met Taalontwikkelingsstoornissen (TOS), Nederlands met Gebaren (NmG) is een pre
 • een beschikbaarheid van 15 tot 24 uur per week
 • bij indiensttreding een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG)


Solliciteren

Enthousiast? Dan maken wij graag kennis met jou. Klik op de onderstaande button om het sollicitatieformulier in te vullen. Tot en met donderdag 28 oktober 2021 kun je reageren. De gesprekken zullen naar verwachting plaatsvinden op woensdagochtend 3 november 2021.


Voor inhoudelijke vragen over deze vacature of over de procedure, dan kun je contact opnemen met Jolinda Ligthart, Teamleider Auris Zorg Regio Midden, via e-mailadres j.ligthart@auris.nl of telefoonnummer 0648640267.