Pedagogisch Behandelaar

Functieomschrijving

Werk je graag binnen een organisatie waar jij jezelf verder kan ontwikkelen als professional? Wil jij bijdragen in de ontwikkeling van kinderen met een taalontwikkelingsstoornis (TOS) en hen ondersteuning bieden in een veilige omgeving? Bij Auris kan dat! Wij zijn momenteel op zoek naar een 


Pedagogisch behandelaar

(20 uur)


Wat ga je doen

Als pedagogisch behandelaar bij Auris leg jij mede de basis voor de rest van de ontwikkeling van de kinderen waar Auris zich dagelijks voor inzet. Je werkt met kinderen in de leeftijd van 2-5 jaar, die een taalontwikkelingsstoornis (TOS) hebben. Hierdoor hebben zij extra ondersteuning nodig bij het spreken en andere communicatieve uitingen. Jij biedt ze deze ondersteuning in een veilige omgeving. 


Jij observeert, stelt behandelplannen op en evalueert deze. Jij ziet wat er nodig is en handelt hiernaar. Je hebt oog voor de talenten van kinderen en motiveert ze om deze te ontdekken en verder te ontwikkelen. Vooruitgang zien is wat jou energie geeft. 


Jij zet jezelf elke dag in om de communicatieve vaardigheden van de kinderen te verbeteren. Daarnaast help je ook bij het uitvoeren en afronden van taken en activiteiten. Dit draagt allemaal bij aan de behandeldoelen die er liggen voor het kind. Dit rapporteer en bespreek jij regelmatig met ouders/verzorgers en het multidisciplinaire behandelteam, om zo elk kind maximaal te laten presteren op een speelse en leerzame manier. Kom jij ons team versterken? 


Waar ga je werken

Auris Zorg biedt zorg en ondersteuning voor kinderen met een taalontwikkelingsstoornis (TOS). Jij komt te werken op onze behandelgroep in Lisse. Kijk voor meer informatie over de behandelgroepen op onze website. Voor onze behandel locatie in Lisse zijn wij op zoek naar een pedagogisch behandelaar voor 20 uur per week op de dinsdag, donderdag en vrijdag met ingang van 1 oktober a.s.


Wat bieden wij jou

Iedere dag opnieuw zetten onze professionals zich in voor het gezamenlijk doel. Auris biedt ruimte voor elke professional met zijn eigen expertise. Dit maakt de werkomgeving van Auris dynamisch, leerzaam en uitdagend. Een werkomgeving waarin jij als professional continu in ontwikkeling bent.

Uitdagend werk verdient natuurlijk ook waardering, daarom biedt Auris:

 • salaris en arbeidsvoorwaarden conform CAO GZ, inschaling (FWG 45) afhankelijk van opleiding en ervaring
 • aansluiting Pensioenfonds Zorg en Welzijn
 • een jaar contract met uitzicht op een vast dienstverband

 • een uitdagende en afwisselende functie in een gespecialiseerde omgeving
 • een functie in een deskundig, interdisciplinair team
 • een stimulerende en creatieve werkomgeving waarin je een bijdrage levert aan de ontwikkeling van de kinderen
 • een organisatie die staat voor haar mensen en hen de ruimte geeft hun talenten verder te ontwikkelen

Functievereisten

Wie ben jij

De woorden enthousiast, initiatiefrijk en communicatief omschrijven jou. Daarnaast neem jij mee:

 • een afgeronde HBO opleiding (SPH of Pedagogiek) die aansluit bij de werkzaamheden
 • ervaring met het werken met het jonge kind binnen een groepssetting
 • bekendheid met Taalontwikkelingsstoornissen (TOS), Nederlands met Gebaren (NmG) is een pre
 • bij indiensttreding een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG)


De missie van Auris

Als je doof of slechthorend bent, heeft dat invloed op wie je bent. En op je rol in de samenleving. Hetzelfde geldt als je een taalontwikkelingsstoornis (TOS) hebt. Wanneer jij of je omgeving daardoor hinder ervaart, kun je bij Auris terecht. Samen zorgen wij dat jij effectief meedoet in de samenleving. Wij doen ons werk vanuit de kernwaarden: Samen, Zorgvuldig & Slagvaardig.


Solliciteren

Enthousiast? Dan maken wij graag kennis met jou. Klik op de onderstaande button om het sollicitatieformulier in te vullen. Tot en met 14 augustus kun je reageren. De gesprekken staan gepland in week 33 en 34. Voor inhoudelijke vragen over deze vacature of over de procedure, dan kan je contact opnemen met Jerry de Vries, Teamleider Auris Zorg Regio Noordwest, via e-mailadres j.devries@auris.nl.