Onderwijsassistent (zwangerschapsvervanging)

Functieomschrijving

Waar ga je werken
Auris Taalkring verzorgt onderwijs aan leerlingen met een taalontwikkelingsstoornis en aan slechthorende leerlingen. Leerlingen met een onderwijsarrangement van Auris zijn welkom op onze school. Onze school is gericht op de jongste vier groepen van het basisonderwijs. De school is klein waardoor leerlingen snel de weg weten en zich vertrouwd voelen op ‘hun’ school. Meer informatie over de school kun je hier vinden.


Wat ga je doen

Als onderwijsassistent ben je vliegende keep binnen en buiten het klaslokaal. Jij bent verantwoordelijk voor ondersteunen van leraren en leerlingen binnen en buiten de lessen. Individuele ondersteuning? Een les voorbereiden? Een les geven in kleine groepen? Jij draait er jouw hand niet voor om. Jij bent het extra paar handen en ogen wat voor deze doelgroep hard nodig is.


Dit doe je door aandacht te hebben voor de leerling en zijn/haar onderwijsbehoefte en door actief mee te denken over de aanpak van uitleg voor individuele of groepen leerlingen. Jij werkt met leerlingen die doof of slechthorend zijn. Als betrokken onderwijsassistent ben je altijd opbrengst- en doelgericht aan het werk.


Gelukkig hoef je dit niet alleen te doen, je werkt samen in een multidisciplinair team. Hierbij kun je denken aan andere leraren, orthopedagogen en logopedisten. Samen zorgen jullie voor het beste leerklimaat voor jouw leerlingen. Wij zoeken  vanaf januari 2021 twee onderwijsassistenten voor totaal 1 fte tot aan het einde van het schooljaar.


Wat bieden wij

Kennis staat bij ons centraal. Iedere dag opnieuw zetten onze professionals zich dagelijks in voor het gezamenlijk doel. Auris biedt ruimte voor elke professional met zijn eigen expertise. Dit maakt de werkomgeving van Auris dynamisch, leerzaam en uitdagend. Een werkomgeving waarin jij als professional continu in ontwikkeling bent.

Uitdagend werk verdient natuurlijk ook waardering, daarom biedt Auris:

 • Een tijdelijke aanstelling met een salaris en arbeidsvoorwaarden conform CAO PO, schaal 4 of 5 , afhankelijk van opleiding en ervaring maximaal €2557,- bruto per maand bij een fulltime aanstelling
 • een uitdagende en afwisselende baan
 • leerlingen met uitdagende vraagstellingen
 • een school met plezierige, deskundige collega’s gericht op samenwerking in een multidisciplinair team
 • het werken in een team dat de best mogelijke onderwijsresultaten met de leerlingen wil behalen
 • een professionele onderwijsleeromgeving waarin talenten benut worden

Vereisten

Wie ben jij

De woorden communicatief, reflectief en zelfstandig omschrijven jou. Samenwerking met diverse disciplines binnen de school verloopt bij jou uitstekend. Daarnaast neem jij mee:

 • een volledige bevoegdheid als onderwijsassistent
 • een beschikbaarheid van 16 uur per week
 • in het bezit van NmG1 (Nederlands met gebaren) of de bereidheid hebben deze te volgen
 • affiniteit met leerlingen met een auditieve beperking
 • ervaring in het werken binnen het onderwijs
 • een zelfstandige en communicatieve opstelling
 • vaardigheden om samen te werken
 • bij indiensttreding een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG)


Solliciteren

Enthousiast? Dan maken wij graag kennis met jou. Klik op de onderstaande button om het sollicitatieformulier in te vullen. Tot en met zondag 6 december 2020 kun je reageren. De gesprekken vinden plaats in week 50.

Voor inhoudelijke vragen over deze vacature of over de procedure kun je contact opnemen met René Lentink, Teamleider via r.lentink@auris.nl


BELANGRIJK: GEWIJZIGDE SOLLICITATIEPROCEDURE:

In verband met de genomen maatregelen vanwege het Coronavirus is onze sollicitatieprocedure tijdelijk gewijzigd. Gesprekken vinden daardoor plaats, indien mogelijk, op locatie anders via Skype/ videobellen.