Onderwijsassistent

Functieomschrijving

Waar ga je werken
De Auris Hildernisseschool is een school voor leerlingen van 4 tot 12 jaar. Wij verzorgen onderwijs aan leerlingen die moeite hebben met taal. Binnen de Auris Hildernisseschool staat de leerling centraal. Wij zien de leerling als een uniek en sociaal mens, met eigen karaktereigenschappen, kwaliteiten, mogelijkheden, problemen en beperkingen. Ons onderwijs ondersteunt de totale ontwikkeling van leerlingen. Kijk voor meer informatie op onze website.


Wat ga je doen

Als onderwijsassistent ben je vliegende keep binnen en buiten het klaslokaal. Jij bent verantwoordelijk voor het assisteren van leraren en leerlingen binnen en buiten de lessen. Individuele assistentie? Een les voorbereiden? Een les geven in kleine groepen? Jij draait er jouw hand niet voor om. Jij bent het extra paar handen en ogen wat voor deze doelgroep hard nodig is.


Dit doe je door aandacht te hebben voor de leerling en zijn/haar onderwijsbehoefte en door actief mee te denken over de aanpak van uitleg voor individuele of groepen leerlingen. Jij werkt met leerlingen die een Taalontwikkelingsstoornis (TOS) hebben, eventueel met een bijkomende beperking. Als betrokken onderwijsassistent ben je altijd opbrengst- en doelgericht aan het werk.


Momenteel zijn wij vanaf 1 augustus 2021 op zoek naar twee onderwijsassistenten voor 3-5 dagen per week, voor groep 2 en voor groep 6.


Wat bieden wij

Kennis staat bij ons centraal. Iedere dag opnieuw zetten onze professionals zich in voor het gezamenlijk doel. Auris biedt ruimte voor elke professional met zijn eigen expertise. Dit maakt de werkomgeving van Auris dynamisch, leerzaam en uitdagend. Een werkomgeving waarin jij als professional continu in ontwikkeling bent.

Uitdagend werk verdient natuurlijk ook waardering, daarom biedt Auris:

 • een enthousiast, betrokken, multidisciplinair en gemotiveerd team, dat samen de best mogelijke onderwijsresultaten met de leerlingen wil behalen
 • geweldige leerlingen met uitdagende vraagstellingen
 • een professionele onderwijsleeromgeving waarin talenten benut worden
 • een tijdelijke aanstelling met een salaris en arbeidsvoorwaarden conform CAO PO, schaal 4 of 5 , afhankelijk van opleiding en ervaring maximaal €2557,- bruto per maand bij een fulltime aanstelling
 • een tijdelijke aanstelling voor de duur van 1 jaar, met uitzicht op een vast dienstverband, onder voorbehoud van goed functioneren en de formatieplannen van '22-'23

Functievereisten

Wie ben jij

De woorden communicatief, reflectief en zelfstandig omschrijven jou. Samenwerking met diverse disciplines binnen de school verloopt bij jou uitstekend. Daarnaast neem jij mee:

 • een volledige bevoegdheid als onderwijsassistent
 • een beschikbaarheid  van 3-5 dagen per week vanaf 1 augustus 2021
 • affiniteit met leerlingen met een auditieve beperking
 • een zelfstandige en communicatieve werkhouding
 • vaardigheden om samen te werken met collega's
 • bij indiensttreding een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG)


Solliciteren

Enthousiast? Dan maken wij graag kennis met jou. Klik op de onderstaande button om het sollicitatieformulier in te vullen. Tot en met 10 mei kun je reageren. De gesprekken vinden plaats op 20 en 21 mei in verband met de meivakantie. Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Margreet van Maurik (teamleider bovenbouw) via m.v.maurik@auris.nl of Marion Amoureus (teamleider onderbouw) via m.amoureus@auris.nl