Onderwijsassistent

Functieomschrijving

Jij bent inzetbaar in een groep in de onderbouw of middenbouw van onze school. Daarnaast ondersteun je leerlingen in de bovenbouw. Vanaf schooljaar 2023-2024 zijn wij op zoek naar een


Onderwijsassistent

32 uur per week

Bergen op Zoom


Wat ga je doen

Als onderwijsassistent ben je vliegende keep binnen én buiten het klaslokaal. Jij bent verantwoordelijk voor het ondersteunen van leraren en leerlingen binnen en buiten de lessen. Individuele ondersteuning? Een les voorbereiden? Een les geven in kleine groepen? Jij draait er jouw hand niet voor om. Je bent het extra paar handen en ogen wat voor deze doelgroep heel welkom is. 


Dit doe je door aandacht te hebben voor de leerling en zijn of haar onderwijsbehoefte. En door actief mee te denken over de aanpak van uitleg voor individuele of groepen leerlingen. Jij werkt met leerlingen die een Taalontwikkelingsstoornis (TOS) hebben, of die doof of slechthorend zijn. Als betrokken onderwijsassistent ben je altijd opbrengst- en doelgericht aan het werk.


Gelukkig hoef je dit niet alleen te doen, je werkt samen in een multidisciplinair team. Hierbij kun je denken aan andere leraren en logopedisten. Samen zorgen jullie voor het beste leerklimaat voor jullie leerlingen. 


Waar ga je werken

Auris Montaal is een school voor leerlingen van 3 tot 13 jaar. Wij verzorgen onderwijs op het gebied van taal, communicatie en horen. Om het beste uit jezelf te halen, krijg je bij Auris Montaal dat wat daarvoor nodig is. Ons aanbod is specialistisch, op maat, doelgericht en effectief. Wij werken samen aan de ontwikkeling van de leerlingen en helpen hen het beste uit henzelf te halen. Door aan te sluiten bij hun vragen over taal, communicatie en horen. En door altijd de verbinding te zoeken met het netwerk, bijvoorbeeld familie, verzorgers en begeleiders. Kijk voor meer informatie op onze website


Wat bieden wij jou

Iedere dag opnieuw zetten onze professionals zich in voor het gezamenlijk doel. Auris biedt ruimte voor elke professional met zijn eigen expertise. Dit maakt de werkomgeving van Auris dynamisch, leerzaam en uitdagend. Een werkomgeving waarin jij als professional continu in ontwikkeling bent. 

Een goede start van jouw loopbaan bij Auris vinden wij belangrijk. Daarom krijg jij, voordat je aan de slag gaat in je team, een intensief inwerkprogramma aangeboden als onderdeel van onboarding. Op een mooie, externe locatie leer jij in twee dagen nieuwe collega’s kennen, krijg je een aantal praktijkgerichte/ervaringscursussen en nemen wij jou mee in onze doelgroep en Auris als expertise organisatie.

Uitdagend werk verdient natuurlijk ook waardering, daarom biedt Auris:

  • salaris conform CAO PO, schaal 5
  • een dienstverband voor de duur van 1 jaar met uitzicht op een vast contract
  • een enthousiast en leergericht team
  • plezierige, deskundige collega's gericht op samenwerking

Functievereisten

Wie ben jij

De woorden reflectief, zelfstandig, communicatief en flexibel omschrijven jou. Je kunt uitstekend samenwerken met verschillende disciplines binnen de school en de dienst. Daarnaast neem jij mee:

  • een volledige bevoegdheid als onderwijsassistent
  • samenwerkingskwaliteiten met verschillende disciplines binnen de school en de dienst
  • bekendheid met NmG
  • een reflectieve en zelfstandige werkhouding
  • bij voorkeur ervaring en/of affiniteit met de doelgroep
  • bij indiensttreding een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG)


Solliciteren

Enthousiast geworden? Dan maken wij graag kennis met jou. Klik op de onderstaande button om het sollicitatieformulier in te vullen. Tot en met 19 juni kun je reageren. De gesprekken zullen plaatsvinden in de week van 26 juni. Voor inhoudelijke vragen over deze vacature of over de procedure kun je contact opnemen met Karlijn Verschuuren, schoolleider, via 0164-745050 of via k.verschuuren@auris.nl