Onderwijsassistent

Functieomschrijving

Waar ga je werken

De Auris Ammanschool is een school voor leerlingen van 4 tot 12 jaar. Wij verzorgen onderwijs aan leerlingen die een taalontwikkelingsstoornis hebben. Binnen de Auris Ammanschool staat de leerling centraal. Wij zien de leerling als een uniek en sociaal mens, met eigen karaktereigenschappen, kwaliteiten, mogelijkheden en onmogelijkheden. Ons onderwijs ondersteunt de totale ontwikkeling van leerlingen. Kijk voor meer informatie op onze website. 


Wat ga je doen

Als onderwijsassistent ben je vliegende keep binnen en buiten het klaslokaal. bent verantwoordelijk voor het ondersteunen van leraren en leerlingen binnen en Jij bent verantwoordelijk voor het ondersteunen van leerlingen binnen en buiten. Individuele ondersteuning? Een les voorbereiden? Een les geven in kleine groepen? Jij draait er jouw hand niet voor om. Jij bent het extra paar handen en ogen wat voor deze doelgroep hard nodig is. Je werkt voornamelijk in één groep (dit omvat groep 4) , maar kan ook worden ingezet in andere groepen. 

Dit doe je door aandacht te hebben voor de leerling en zijn/haar onderwijsbehoefte en door actief mee te denken over de aanpak van uitleg voor individuele groepen leerlingen. Jij werkt met leerlingen die een taalontwikkelingsstoornis (TOS) hebben. Als betrokken ben je altijd opbrengst- en onderwijsassistent aan het werk.


Gelukkig hoef je dit niet alleen te doen, je werkt samen in een multidisciplinair team. Hierbij kun je denken aan andere onderwijsassistenten, leraren aan logopedisten. Samen zorgen voor jullie voor het beste leerklimaat voor alle leerlingen. Wij zijn vanaf 1 oktober 2021 op zoek naar een onderwijsassistent voor 3-4 dagen per week. De werkdagen zijn woensdag, donderdag en vrijdag. Kom jij ons team versterken? 

Functievereisten

Wat bieden wij

Kennis staat bij ons centraal. Elke dag opnieuw zetten onze professionals zich in voor het gezamenlijk doel. Auris biedt ruimte voor elke professional met zijn eigen expertise. Dit maakt de uit van Auris dynamisch, gevormd en gevormd. Een zekere zelf als professional continu in ontwikkeling bent.

Uitdagend werk verdient waardering, daarom biedt Auris:

 • een enthousiast, betrokken en betrokken team, dat de beste onderwijsresultaten met de leerlingen wil gerealiseerd
 • geweldige leerlingen met moeilijke vragen
 • school met een gerichte, deskundige collega's op samenwerking in een multidisciplinair team
 • een inspanning en afwisselende baan
 • een professionele leeromgeving waarin talenten worden benut
 • Een tijdelijke aanstelling met een salaris en voorwaarden conform CAO PO, schaal 4 van 5, afhankelijk van opleiding en ervaring maximaal €2557,- bruto per maand bij een fulltime aanstelling


Wie ben jij

De woorden communicatief, reflectief en zelfstandig omschrijven jou. Samenwerking met diverse disciplines binnen de school verloopt bij jou uitstekend. Daarnaast neem jij mee:

 • een volledige bevoegdheid als onderwijsassistent
 • een beschikbaarheid van 3-4 dagen per week, in ieder geval op woensdag, donderdag en vrijdag
 • affiniteit met leerlingen met een auditieve/communicatieve beperking
 • een zelfstandige en communicatieve werkhouding
 • vaardigheden om samen te werken met collega's
 • bij indiensttreding een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG)


Solliciteren

Enthousiast geworden? Dan maken wij graag kennis met jou. Klik op de onderstaande knop om het sollicitatieformulier in te vullen. Tot en met 10 september kun je reageren. De gesprekken staan ​​gepland op vrijdagmiddag 17 september. Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Marianne Saris, Teamleider Auris De Ammanschool, via m.saris@auris.nl of 0617417877