Onderwijsassistent

Functieomschrijving

Als onderwijsassistent ben je vliegende keep binnen en buiten het klaslokaal. Jij bent verantwoordelijk voor het ondersteunen van leraren en leerlingen binnen en buiten de lessen. Jij draait hier jouw hand niet voor om en bent het extra paar handen en ogen in de klas.

Ga jij deze uitdaging graag met ons aan? Solliciteer dan nu op de vacature voorOnderwijsassistent 

(0,6 - 1fte)


Wat ga je doen

Als onderwijsassistent heb je aandacht voor de leerling en zijn/haar onderwijsbehoefte en denk je actief mee over de aanpak en het onderwijs aan individuele of groepen leerlingen. Jij werkt met leerlingen die een Taalontwikkelingsstoornis (TOS) hebben of leerlingen die slechthorend zijn. Als betrokken onderwijsassistent ben je altijd opbrengst- en doelgericht aan het werk.


Gelukkig hoef je dit niet alleen te doen, je werkt samen in een multidisciplinair team. Hierbij kun je denken aan andere leraren, leraarondersteuners, onderwijsassistenten en logopedisten. Samen zorgen jullie voor het beste leerklimaat voor de leerlingen.


Wij zijn op zoek naar een  onderwijsassistent die tussen de 24 en 40 uur per week wilt werken. Kom jij ons team versterken?


Waar ga je werken
Auris De Weerklank is een school voor leerlingen tussen de 3 en 13 jaar. Wij verzorgen onderwijs aan leerlingen met een taalontwikkelingsstoornis (TOS) en aan slechthorende leerlingen. We werken samen met leerlingen, ouders en professionals om te komen tot optimale resultaten. We bereiden onze leerlingen voor op een volwaardige deelname aan de samenleving. Kijk voor meer informatie op onze website. 

Wat bieden wij

Iedere dag opnieuw zetten onze professionals zich in voor het gezamenlijk doel. Auris biedt ruimte voor elke professional met zijn eigen expertise. Dit maakt de werkomgeving van Auris dynamisch, leerzaam en uitdagend. Een werkomgeving waarin jij als professional continu in ontwikkeling bent.

Uitdagend werk verdient natuurlijk ook waardering, daarom biedt Auris:

 • een enthousiast, betrokken en gemotiveerd team, dat de best mogelijke onderwijsresultaten met de leerlingen wil behalen
 • geweldige leerlingen met uitdagende onderwijsbehoeften
 • een uitdagende en afwisselende baan
 • een school met plezierige, deskundige collega’s gericht op samenwerking in een multidisciplinair team
 • het werken in een team dat de best mogelijke onderwijsresultaten met de leerlingen wil behaleneen professionele onderwijsleeromgeving waarin talenten benut worden
 • een tijdelijke aanstelling met een salaris en arbeidsvoorwaarden conform CAO PO, schaal 4 of 5 , afhankelijk van opleiding en ervaring maximaal €2.827,- bruto per maand bij een fulltime aanstelling

Functievereisten

Wie ben jij

De woorden communicatief, reflectief en zelfstandig omschrijven jou. Samenwerking met diverse disciplines binnen de school verloopt bij jou uitstekend. Daarnaast neem jij mee:

 • een afgeronde MBO4 opleiding tot onderwijsassistent met minimaal 3 jaar relevante werkervaring
 • een beschikbaarheid van minimaal 3 dagen per week
 • affiniteit met leerlingen met een auditieve beperking
 • een zelfstandige en communicatieve werkhouding
 • vaardigheden om samen te werken met collega's
 • bij indiensttreding een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG)


De missie van Auris
Als je doof of slechthorend bent, heeft dat invloed op wie je bent. En op je rol in de samenleving. Hetzelfde geldt als je een taalontwikkelingsstoornis (TOS) hebt. Wanneer jij of je omgeving daardoor hinder ervaart, kun je bij Auris terecht. Samen zorgen wij dat jij effectief meedoet in de samenleving. Wij doen ons werk vanuit de kernwaarden: Samen, Zorgvuldig & Slagvaardig.


Solliciteren

Enthousiast? Dan maken wij graag kennis met jou. Klik op de onderstaande button om het sollicitatieformulier in te vullen. Tot en met 7 februari a.s. kun je reageren. De gesprekken zullen plaatsvinden kort na de sluitingsdatum. Voor inhoudelijke vragen over deze vacature  kun je contact opnemen met Myrthe Kousemaker, teamleider Auris De Weerklank via m.kousemaker@auris.nl.