Onderwijsassistent

Functieomschrijving

De missie van Auris

Als je doof of slechthorend bent, heeft dat invloed op wie je bent. En op je rol in de samenleving. Hetzelfde geldt als je een taalontwikkelingsstoornis (TOS) hebt. Wanneer jij of je omgeving daardoor hinder ervaart, kun je bij Auris terecht. Samen zorgen wij dat jij effectief meedoet in de samenleving. Wij doen ons werk vanuit de kernwaarden: Samen, Zorgvuldig & Slagvaardig.


Auris Taalkring
Auris Taalkring verzorgt onderwijs aan leerlingen met een taalontwikkelingsstoornis en aan slechthorende leerlingen. Leerlingen met een onderwijsarrangement van Auris zijn welkom op onze school. Onze school is gericht op de jongste vier groepen van het basisonderwijs. De school is klein waardoor leerlingen snel de weg weten en zich vertrouwd voelen op ‘hun’ school. Meer informatie over de school kun je hier vinden.


Wat ga je doen

Als onderwijsassistent ben je vliegende keep binnen en buiten het klaslokaal. Jij bent verantwoordelijk voor het ondersteunen van leraren en leerlingen binnen en buiten de lessen. Individuele ondersteuning? Een les voorbereiden? Een les geven in kleine groepen? Jij draait er jouw hand niet voor om. Jij bent het extra paar handen en ogen in de klas dat voor deze doelgroep zo hard nodig is.


Gelukkig hoef je dit niet alleen te doen, je werkt samen in een multidisciplinair team. Hierbij kun je denken aan andere leraren, orthopedagogen en logopedisten. Samen zorgen jullie voor het beste leerklimaat voor jouw leerlingen. Per 1 januari zijn wij op zoek naar een onderwijsassistent die ons voor 1-4 dagen per week komt versterken. Het is mogelijk om zowel vast of tijdelijk bij ons aan de slag te gaan! Kunnen onze leerlingen straks op jou rekenen? 


Wat bieden wij

Kennis staat bij ons centraal. Iedere dag opnieuw zetten onze professionals zich dagelijks in voor het gezamenlijk doel. Auris biedt ruimte voor elke professional met zijn eigen expertise. Dit maakt de werkomgeving van Auris dynamisch, leerzaam en uitdagend. Een werkomgeving waarin jij als professional continu in ontwikkeling bent.

Uitdagend werk verdient natuurlijk ook waardering, daarom biedt Auris:

 • Een aanstelling met een salaris en arbeidsvoorwaarden conform CAO PO, schaal 4 of 5 , afhankelijk van opleiding en ervaring maximaal €2557,- bruto per maand bij een fulltime aanstelling
 • een uitdagende en afwisselende baan
 • leerlingen met uitdagende vraagstellingen
 • een school met plezierige, deskundige collega’s gericht op samenwerking in een multidisciplinair team
 • het werken in een team dat de best mogelijke onderwijsresultaten met de leerlingen wil behalen
 • een professionele onderwijsleeromgeving waarin talenten benut worden

Functievereisten

Wie ben jij

De woorden communicatief, reflectief en zelfstandig omschrijven jou. Samenwerking met diverse disciplines binnen de school verloopt bij jou uitstekend. Daarnaast neem jij mee:

 • een volledige bevoegdheid als onderwijsassistent (of vergelijkbaar)
 • een beschikbaarheid van minimaal 24 uur per week
 • in het bezit van NmG1 (Nederlands met gebaren) of de bereidheid hebben deze te volgen
 • affiniteit met leerlingen met een taalontwikkelingsstoornis
 • ervaring binnen het onderwijs
 • bij indiensttreding een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG)


Solliciteren

Enthousiast? Dan maken wij graag kennis met jou. Klik op de onderstaande button om het sollicitatieformulier in te vullen. Tot en met 5 december kun je reageren. 

Wij behouden ons het recht voor om al eerder dan de sluitingsdatum van de vacature met geschikte kandidaten in gesprek te gaan. Voor inhoudelijke vragen over deze vacature of over de procedure kun je contact opnemen met René Lentink, Teamleider via r.lentink@auris.nl