Medewerker HR-Services

Functieomschrijving

Waar ga je werken

Auris geeft hulp aan iedereen die moeite heeft met horen, spreken of taal. Auris onderzoekt, behandelt, ondersteunt en geeft onderwijs. Passend bij wat nodig is. En voor elke leeftijd.


Ons prachtige hoofdkantoor is gevestigd in Rotterdam (Ammanplein). Op deze locatie zijn, naast de Raad van Bestuur, ook een audiologisch centrum en de Auris Ondersteunende Diensten (AOD) gevestigd. De AOD bestaat uit vier domeinen: HR, Bedrijfsvoering, Beleid, Onderzoek, Kwaliteit en Communicatie (BOCK) en ICT. In deze rol val jij onder het domein HR en leg je verantwoording af aan de Teamleider HRS. Wij werken momenteel veel thuis en ook na de Corona maatregelen zijn er voldoende thuiswerkmogelijkheden. Kijk voor meer informatie over ons en onze werkwijze op onze website.


Wat ga je doen

Jij hebt dingen al geregeld voordat ernaar gevraagd wordt. Als medewerker HR-services zet jij je proactief elke dag in om zowel de klanten als jouw directe collega’s te ondersteunen bij HR-gerelateerde vragen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan vragen over wet- en regelgeving, arbeidsvoorwaarden, (tijdelijke) inhuur, ziekteverzuim en reiskostenregelingen. Deze vragen komen binnen via verschillende kanalen. Jij beantwoordt deze vragen, zet specifieke vragen waar nodig door en weet ook zelfstandig zaken uit te zoeken.


Daarnaast ben je in deze rol betrokken bij verschillende HR-projecten en de implementatie hiervan. Recent voorbeeld hiervan is de implementatie van ons nieuwe HR-systeem. Als Medewerker HR-services vervul je in dergelijke projecten een actieve rol, vanaf de ontwikkeling tot aan de nazorg.


Je werkt in een enthousiast team, waar samenwerking centraal staat. Samen met je team zorg je ervoor dat de werkzaamheden goed worden verdeeld. Je helpt elkaar en kijkt ook naar verbeteringen in het proces, zodat de organisatie blijvend geholpen is. Ook binnen de afdeling heb je regelmatig contact met specialisten en HR-adviseurs. Je wordt meegenomen is casuïstiek en uitgedaagd om mee te denken over oplossingen. Hierdoor krijg je veel mee op het HR gebied en kun jij groeien in jouw kennis en vaardigheden.


Jij houdt ervan om de mouwen op te stropen en bent betrokken bij de organisatie en jouw team. Jij hebt een vooruitziende blik en bewaart te allen tijde het overzicht. Een lege mailbox en blije collega’s, dat geeft jou een voldaan gevoel aan het einde van de dag!


Wat bieden wij jou

Kennis staat bij ons centraal. Iedere dag opnieuw zetten onze professionals zich in voor het gezamenlijk doel biedt ruimte voor elke professional met zijn eigen expertise. Dit maakt de werkomgeving van Auris dynamisch, leerzaam en uitdagend. Een werkomgeving waarin jij als professional continu in ontwikkeling bent.

Daarnaast biedt Auris jou;

 • Een werkplek in een organisatie die volop in beweging is: zo investeren we de aankomende tijd fors in het door ontwikkelen van e-hrm. Het HR-services team speelt daarin een belangrijke rol
 • Een verantwoordelijke en afwisselende baan, waarin je middenin deze prachtige organisatie staat
 • Een ambitieus HR-team met de blik vooruit. Je wordt onderdeel van een team bestaande uit adviseurs, specialisten en jouw directe collega’s binnen HR-services
 • Ruimte voor eigen ideeën en inbreng om (werk)processen te verbeteren
 • Salaris conform de CAO PO, OOP schaal 8. Inschaling vindt plaats op basis van ervaring
 • 53 vakantiedagen per jaar op basis van fulltime dienstverband
 • Aansluiting bij het pensioenfonds ABP
 • Ruime mogelijkheden voor thuis/mobiel werken

Functievereisten

Wie ben jij

Jij houdt van actie, bent niet verlegen en hebt een vooruitziende blik. Ondersteunend, ambitieus en ondernemend zijn woorden die bij jou passen. Daarnaast neem jij mee;

 • Minimaal een hbo diploma op het gebied van HR, bedrijfskunde of een vergelijkbare studie
 • De gave om het overzicht te bewaren. Zelfs bij een ontplofte mailbox/telefoon
 • Goede contactvaardigheden, zowel persoonlijk als op papier
 • Kennis van Microsoft Office. Het is een pre als je ook met AFAS hebt gewerkt
 • De wil om te bouwen aan de doelen van de organisatie
 • Een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Jij bent betrokken bij jouw werk, maar zeker ook bij jouw team en afdeling
 • Leergierigheid en kennis om processen snel te snappen, waardoor je snel zelfstandig aan de slag kunt


Solliciteren

Enthousiast geworden? Wij zijn ook benieuwd naar jou! Klik op onderstaande knop om te solliciteren. Dit kan tot en met 10 mei 2021. Voor vragen over de vacature of de procedure kun je terecht bij Lars Tigchelaar, Corporate Recruiter Via e-mailadres l.tigchelaar@auris.nl


De gesprekken vinden zo snel mogelijk na de sluitingsdatum plaats. Een assessment, gericht op competenties kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.