Maatschappelijk werker

Functieomschrijving

Je werkt met volwassenen en begeleidt hen met psychosociale en communicatieve problemen, veroorzaakt door gehoorproblemen. Of je nu net klaar bent met je opleiding, of al ervaring hebt als maatschappelijk werker, je wilt graag een bijdrage leveren aan de maatschappij en zoekt voldoening in je werk. Je krijgt energie als je een van je cliënten écht hebt kunnen helpen. Klinkt goed? Mooi! Wij zijn namelijk op zoek naar een enthousiaste


Maatschappelijk Werker

24 uur per week


Als maatschappelijk werker voer je begeleidende gesprekken met cliënten. Dit kan op één van de locaties in Goes of Bergen op Zoom. Je werkdagen zijn in overleg. 


Kom jij ons team versterken?

Waar ga je werken

Het Audiologisch Centrum onderzoekt, adviseert en begeleidt kinderen en volwassenen met auditieve en/of communicatieve beperkingen. Een multidisciplinair team, bestaande uit professionals werkend in de disciplines audiologie, logopedie, psychologie en maatschappelijk werk, buigt zich over de vraag van de cliënt en komt met een advies voor begeleiding, behandeling of doorverwijzing. Voor meer informatie kun je kijken op onze website.


Wat ga je doen

Begeleiden van volwassenen met psychosociale en communicatie problemen bij gehoorproblemen. Dat zijn onder andere (zeer) ernstige gehoorverliezen, plotsdoofheid, ziekte van Ménière, tinnitus, hyperacusis, werk gerelateerde problemen.

Een goed inzicht in deze problematiek en welke factoren hierin een rol spelen, kan helpen om er op een goede manier mee om te gaan. Het gespecialiseerde team van het Audiologisch Centrum biedt voorlichting en begeleiding aan mensen met psychosociale en communicatie problemen bij gehoorproblemen. Dit team bestaat uit audiologen, audiologie assistenten en een maatschappelijk werker.

Wat bieden wij jou

Kennis staat bij ons centraal. Iedere dag opnieuw zetten onze professionals zich dagelijks in voor het gezamenlijk doel. Auris biedt ruimte voor elke professional met zijn eigen expertise. Dit maakt de werkomgeving van Auris dynamisch, leerzaam en uitdagend. Een werkomgeving waarin jij als professional continu in ontwikkeling bent.

Een goede start van jouw loopbaan bij Auris vinden wij belangrijk. Daarom krijg jij, voordat je aan de slag gaat in je team, een intensief inwerkprogramma aangeboden als onderdeel van onboarding. Op een mooie, externe locatie leer jij in twee dagen nieuwe collega’s kennen, krijg je een aantal praktijkgerichte/ervaringscursussen en nemen wij jou mee in onze doelgroep en Auris als expertise organisatie.

Verder biedt Auris jou het volgende;

 • een jaarcontract met uitzicht op vast 
 • een contract voor 24 uur per week
 • werk in een multidisciplinair team, gericht op samenwerking
 • cliënten met interessante vraagstellingen
 • salaris conform de CAO GZ, schaal 55, maximaal €4.082,- bruto per maand op basis van een fulltime aanstelling als maatschappelijk werker
 • vakantiegeld en een eindejaarsuitkering

Functievereisten

Wie ben jij

Jij bent een maatschappelijk werker. Of je nu aan het begin van je loopbaan staat of al wat jaren ervaring hebt opgedaan, dat is voor ons niet belangrijk. Wat je wel nodig hebt om deze functie tot een succes te maken: 

 • een hbo diploma
 • een zelfstandige werkhouding maar zeker een teamspeler in een multidisciplinair team
 • beschikbaarheid voor 24 uur per week
 • een collegiale instelling
 • affiniteit met de volwassen doelgroep van Auris
 • afhankelijk van je ervaring, de bereidheid om je diversen methodieken en gesprekstechnieken eigen te maken


Solliciteren

Enthousiast geworden? Dan maken we graag kennis met jou. Klik op onderstaande knop om te solliciteren.  Voor meer informatie over de inhoud van de vacature kun je terecht bij Marion Boodie, Teamleider Audiologisch Centrum via m.boodie@auris.nl.