Maatschappelijk werker

Functieomschrijving

Wil jij je ervaring inzetten binnen een expertiseorganisatie? Voor ons Audiologisch Centrum zijn wij per direct op zoek naar een ervaren 


Maatschappelijk Werker

16 uur per week


Het betreft een tijdelijke functie vanwege vervanging van een van onze collega's. Als maatschappelijk werker voer je begeleidende gesprekken met cliënten. Dit kan op één van de locaties in Goes of Bergen op Zoom. Dagen in overleg. 


Kom jij ons team versterken?

Waar ga je werken

Het Audiologisch Centrum onderzoekt, adviseert en begeleidt kinderen en volwassenen met auditieve en/of communicatieve beperkingen. Een multidisciplinair team, bestaande uit professionals werkend in de disciplines audiologie, logopedie, psychologie en maatschappelijk werk, buigt zich over de vraag van de cliënt en komt met een advies voor begeleiding, behandeling of doorverwijzing. Voor meer informatie kun je kijken op onze website.


Wat ga je doen

Begeleiden van volwassenen met psychosociale en communicatie problemen bij gehoorproblemen. Dat zijn onder andere (zeer) ernstige gehoorverliezen, plotsdoofheid, ziekte van Ménière, tinnitus, hyperacusis, werk gerelateerde problemen.

Een goed inzicht in deze problematiek en welke factoren hierin een rol spelen, kan helpen om er op een goede manier mee om te gaan. Het gespecialiseerde team van het Audiologisch Centrum biedt voorlichting en begeleiding aan mensen met psychosociale en communicatie problemen bij gehoorproblemen. Dit team bestaat uit audiologen, audiologie assistenten en een maatschappelijk werker.

Wat bieden wij jou

Kennis staat bij ons centraal. Iedere dag opnieuw zetten onze professionals zich dagelijks in voor het gezamenlijk doel. Auris biedt ruimte voor elke professional met zijn eigen expertise. Dit maakt de werkomgeving van Auris dynamisch, leerzaam en uitdagend. Een werkomgeving waarin jij als professional continu in ontwikkeling bent.

Verder biedt Auris jou het volgende;

 • een tijdelijke aanstelling voor 16 uur per week per direct ter vervanging van zieke collega.
 • werk in een multidisciplinair team, gericht op samenwerking
 • cliënten met interessante vraagstellingen
 • salaris conform de CAO GZ, schaal 55, maximaal €4.082,- bruto per maand op basis van een fulltime aanstelling als maatschappelijk werker
 • vakantiegeld en een eindejaarsuitkering

Functievereisten

Wie ben jij

Jij bent een ervaren maatschappelijk werker met een expertise op het gebied mensen met psychosociale problemen, bij voorkeur met kennis van de gehoorproblematiek. Daarnaast neem jij mee:

 • een zelfstandige werkhouding maar zeker een teamspeler in een multidisciplinair team
 • beschikbaarheid per direct voor 16 uur per week (dagen in overleg )
 • een collegiale instelling
 • affiniteit met de volwassen doelgroep van Auris
 • kennis en ervaring met diversen methodieken en gesprekstechnieken
 • Ervaring met voornamelijk tinnitusbegeleiding


Solliciteren

Enthousiast geworden? Dan maken we graag kennis met jou. Klik op onderstaande knop om te solliciteren.  Voor meer informatie over de inhoud van de vacature kun je terecht bij Marion Boodie, Teamleider Audiologisch Centrum via m.boodie@auris.nl.