Logopedist (zwangerschapsvervanging)

Functieomschrijving

Waar ga je werken

Het Auris College Rotterdam is een VSO school voor leerlingen met een cluster 2 indicatie. De school is gelegen in Rotterdam, Prins Alexander en telt 87 leerlingen in de afdelingen praktijkonderwijs en vmbo. De leerlingen hebben een leeftijd tussen 12 en 20 jaar. De gemiddelde klassengrootte bedraagt 13 leerlingen. Wij bereiden leerlingen voor op dagbesteding, werk of vervolgonderwijs in de bovenbouw vmbo. Wij stemmen het lesaanbod af op de behoefte en mogelijkheden van de leerling. Leerlingen volgen onderwijs in de praktijkroute of in het vmbo. Voor meer informatie kun je kijken op onze website.


Wat ga je doen

Als logopedist binnen het Auris College Rotterdam ben jij verantwoordelijk voor de ondersteuning en ontwikkeling van leerlingen op het gebied van taal, spraak en communicatie. Je werkt zowel individueel als in kleine groepen. De leerlingen waar je voor werkt hebben een Taalontwikkelingsstoornis (TOS) en / of een auditieve beperking. Met de dove en slechthorende leerlingen communiceren we in Nederlands ondersteund met Gebaren (NmG). Het is prettig als je al ervaring hebt met deze doelgroep. 


Je werkt in een multidisciplinair team, onder andere bestaande uit leerkrachten en onderwijsassistenten. Het is daarom belangrijk dat jij goed in dit team kunt samenwerken en vanuit jouw expertise kunt adviseren en ondersteunen. Samen met jouw team zet jij alles in het werk om de leerlingen optimaal te laten presteren. 


Wij zijn vanaf 1 augustus tot en met de Kerstvakantie op zoek naar een Logopedist voor 0,4-0,6 fte voor een zwangerschapsvervanging. Ben jij spraakmakend genoeg? 


Wat bieden wij jou

Kennis staat bij ons centraal. Iedere dag opnieuw zetten onze professionals zich in voor het gezamenlijk doel. Auris biedt ruimte voor elke professional met zijn eigen expertise. Dit maakt de werkomgeving van Auris dynamisch, leerzaam en uitdagend. Een werkomgeving waarin jij als professional continu in ontwikkeling bent.
Daarnaast biedt Auris jou; 

 • de mogelijkheid om leerlingen met een TOS / Doof of slechthorend de ondersteuning te bieden die zij nodig hebben 
 • een baan waarin je werkt met een interessante en boeiende doelgroep
 • een werkomgeving met enthousiaste en deskundige collega’s, gericht op samenwerking
 • een tijdelijk aanstelling voor 16-24 uur per week tot en met 20 december 2021
 • een salaris conform de CAO PO, schaal 9 afhankelijk van ervaring en opleiding 

Functievereisten


Wie ben jij

De woorden enthousiast, deskundig en collegiaal passen bij jou. Daarnaast neem jij mee; 

 • een afgeronde HBO opleiding Logopedie
 • affiniteit met de doelgroep 12 jaar en ouder met een TOS en/of auditieve beperking
 • goede mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden
 • een actieve en initiatiefrijke persoonlijkheid
 • een zelfstandige en collegiale werkhouding
 • een registratie in het Kwaliteitsregister Paramedici
 • bij indiensttreding een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG)


Solliciteren

Enthousiast geworden? Dan zien wij jouw sollicitatie graag tegemoet. Je kunt via onderstaande knop solliciteren. Voor vragen over de vacature kun je contact opnemen met Anne Stijn van Nes (teamleider) via a.v.nes@auris.nl of met Sandra den Besten (teamleider) via s.denbesten@auris.nl. Ook kun je contact opnemen met de school via 010 455 2318