Logopedist

Functieomschrijving

Waar ga je werken

De Weerklank Alphen a.d. Rijn is onderdeel van de Koninklijke Auris Groep, de professionele partner van mensen die ondersteuning nodig hebben bij horen, spreken of taal. Wij verzorgen onderwijs aan kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 12 jaar met een taalontwikkelingsstoornis (TOS), kinderen met een auditieve problematiek en kinderen met een stoornis in het autisme spectrum (ASS). Kijk op onze website voor meer informatie over onze school en onze werkwijze.


Wat ga je doen

Als logopedist binnen Auris De Weerklank ben jij verantwoordelijk voor de ondersteuning van leerlingen op het gebied van spraak. Je verzorgt oefeningen en lessen gericht op de verbetering van de spraak en communicatievaardigheden van de leerlingen binnen de school. Je werkt zowel individueel als in kleine groepen. De leerlingen waar je voor werkt hebben een Taalontwikkelingsstoornis (TOS). Het is dus prettig als je hier al ervaring mee hebt. 


Je werkt in een multidisciplinair team, onder andere bestaande uit leerkrachten en onderwijsassistenten. Het is daarom belangrijk dat jij goed in dit team kunt samenwerken en vanuit jouw expertise kunt adviseren en ondersteunen. Samen met jouw team zet jij alles in het werk om de leerlingen optimaal te laten presteren. 


Wij zijn vanaf het nieuwe schooljaar op zoek naar een logopedist voor 0,8 fte. Na het schooljaar is het mogelijk om voor twee dagen per week een vaste aanstelling te krijgen. Kom jij ons team versterken? 

Wat bieden wij jou
Kennis staat bij ons centraal. Iedere dag opnieuw zetten onze professionals zich in voor het gezamenlijk doel. Auris biedt ruimte voor elke professional met zijn eigen expertise. Dit maakt de werkomgeving van Auris dynamisch, leerzaam en uitdagend. Een werkomgeving waarin jij als professional continue in ontwikkeling bent.
Daarnaast biedt Auris jou; 

 • de mogelijkheid om leerlingen met een TOS de ondersteuning te bieden die zij nodig hebben 
 • een baan waarin je werkt met een interessante en boeiende doelgroep
 • een werkomgeving met enthousiaste en deskundige collega’s, gericht op samenwerking
 • een tijdelijk aanstelling voor 32 uur per week, voor de duur van 1 jaar. Daarna is het mogelijk om voor twee dagen vast in dienst te treden
 • een salaris conform de CAO PO, schaal 9 afhankelijk van ervaring en opleiding 

Functievereisten

Wie ben jij

De woorden enthousiast, deskundig en collegiaal passen bij jou. Daarnaast neem jij mee; 

 • een afgeronde HBO opleiding Logopedie
 • affiniteit met de doelgroep van jonge kinderen met een TOS
 • goede mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden
 • een actieve en initiatiefrijke persoonlijkheid
 • een zelfstandige en collegiale werkhouding
 • een registratie in het Kwaliteitsregister Paramedici
 • bij indiensttreding een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG)


Solliciteren

Enthousiast geworden? Dan zien wij jouw sollicitatie graag tegemoet. Je kunt via onderstaande knop solliciteren tot en met 16 juli. De vacature wordt gelijktijdig intern en extern geplaatst. Bij gelijke geschiktheid gaan interne kandidaten voor. Voor vragen over de vacature kun je contact opnemen met Gemma Beij, via g.beij@auris.nl