Logopedist

Functieomschrijving

Waar ga je werken

Binnen Auris Taalplein geeft een enthousiast team van leerkrachten, onderwijsassistenten, logopedisten en ondersteuners onderwijs aan leerlingen met een communicatieve beperking. De leerlingen, in de leeftijd van 4 tot 12 jaar, hebben een taalontwikkelingsstoornis, soms in combinatie met slechthorendheid en/of bijkomende problematiek. Binnen Auris Taalplein staat de leerling centraal. Wij zien de leerling als een uniek en sociaal mens, met eigen karaktereigenschappen, kwaliteiten, mogelijkheden en onmogelijkheden. Ons onderwijs ondersteunt de totale ontwikkeling van leerlingen.


Wat ga je doen

Als logopedist ben jij verantwoordelijk voor de ondersteuning van leerlingen op het gebied van spraak, taal en communicatie. Je verzorgt oefeningen en lessen gericht op de verbetering van de spraak, taal- en  communicatievaardigheden van de leerlingen binnen de school. Je werkt zowel individueel als in kleine groepen. Daarnaast verzorg jij ook de wekelijkse groepsles. Je werkt hierbij nauw samen met de leerkracht en onderwijsassistent. De leerlingen waar je voor werkt hebben een Taalontwikkelingsstoornis (TOS). Het is dus prettig als je hier al ervaring mee hebt. 


Je werkt in een multidisciplinair team, onder andere bestaande uit leerkrachten en onderwijsassistenten. Het is daarom belangrijk dat jij goed in dit team kunt samenwerken en vanuit jouw expertise kunt adviseren en ondersteunen. Samen met jouw team zet jij alles in het werk om de leerlingen optimaal te laten presteren. 


Wij zijn op zoek naar een Logopedist die ons team van 10 januari 2022 tot en met 12 juli 2022 komt versterken voor 3 dagen per week. Daarna is het mogelijk om voor twee dagen per week een vaste aanstelling te krijgen. Spreekt dit jou aan? Reageer dan snel! 


Wat bieden wij jou
Kennis staat bij ons centraal. Iedere dag opnieuw zetten onze professionals zich in voor het gezamenlijk doel. Auris biedt ruimte voor elke professional met zijn eigen expertise. Dit maakt de werkomgeving van Auris dynamisch, leerzaam en uitdagend. Een werkomgeving waarin jij als professional continu in ontwikkeling bent.
Daarnaast biedt Auris jou; 

 • de mogelijkheid om leerlingen met een TOS de ondersteuning te bieden die zij nodig hebben 
 • een baan waarin je werkt met een interessante en boeiende doelgroep
 • een werkomgeving met enthousiaste en deskundige collega’s, gericht op samenwerking
 • een tijdelijk aanstelling voor 3 dagen per week
 • een salaris conform de CAO PO, schaal 9 afhankelijk van ervaring en opleiding 

Functievereisten

Wie ben jij

De woorden enthousiast, deskundig en collegiaal passen bij jou. Daarnaast neem jij mee; 

 • een afgeronde HBO opleiding Logopedie
 • affiniteit met de doelgroep van jonge kinderen met een TOS
 • goede mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden
 • een actieve en initiatiefrijke persoonlijkheid
 • een zelfstandige en collegiale werkhouding
 • een registratie in het Kwaliteitsregister Paramedici
 • bij indiensttreding een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG)


Solliciteren

Enthousiast geworden? Dan zien wij jouw sollicitatie graag tegemoet. Je kunt via onderstaande knop solliciteren tot en met 19 december. Wij plannen de gesprekken zo snel mogelijk na de sluitingsdatum. De vacature wordt gelijktijdig intern en extern geplaatst. Bij gelijke geschiktheid gaan interne kandidaten voor. Voor vragen over de vacature kun je contact opnemen met Matthijs Stam (Teamleider) via m.stam2@auris.nl