Leraarondersteuner met als taak leerlingbegeleiding

Functieomschrijving

Waar ga je werken
Auris Dienstverlening biedt ondersteuning in het regulier onderwijs. Leerlingen die slechthorend of doof zijn, of een taalontwikkelingsstoornis hebben, krijgen begeleiding op hun eigen school. Auris Dienstverlening biedt ambulante ondersteuning in het primair onderwijs. Voor meer informatie kun je kijken op onze website. 


Wat ga je doen
De leerlingbegeleider begeleidt leerlingen met een cluster 2-arrangement één of meerdere keren per week op reguliere basisscholen in de omgeving Leiden, Duin en Bollen of Rijnstreek. De begeleiding richt zich op extra ondersteuning op het gebied van communicatieve redzaamheid, gehoor en/ of spraak of taalontwikkeling. Je werkt in nauwe samenwerking met, en onder verantwoordelijkheid van, de Ambulant Dienstverlener.


Dit doe je uiteraard niet alleen. In deze rol werk je intensief samen met een Ambulant Dienstverlener. Die bepaalt wat voor traject of ondersteuning voor een leerling nodig is. Jij werkt aan de doelen zoals die in samenspraak met betrokkenen door de ambulant dienstverlener zijn opgesteld. Op die manier kun je een zo compleet mogelijk ondersteuningspakket aanbieden aan iedere leerling. Jij voert jouw taken uit onder de verantwoordelijkheid van de Ambulant Dienstverlener.


Wij zijn vanaf het nieuwe schooljaar op zoek naar 2 leerlingbegeleiders voor 24-32 uur per week, vanwege uitbreiding van ons team en vervanging van zwangerschapsverlof. 


Wat bieden wij jou

Kennis staat bij ons centraal. Iedere dag opnieuw zetten onze professionals zich dagelijks in voor het gezamenlijk doel. Auris biedt ruimte voor elke professional met zijn eigen expertise. Dit maakt de werkomgeving van Auris dynamisch, leerzaam en uitdagend. Een werkomgeving waarin jij als professional continu in ontwikkeling bent.

Verder biedt Auris jou het volgende;

 • een interessante en boeiende doelgroep
 • een onderwijsveld dat sterk in ontwikkeling is
 • interne opleidingsmogelijkheden in relatie tot specifieke cluster 2 problematiek
 • professionele ruimte en verantwoordelijkheid binnen de kaders die Auris biedt
 • salaris conform CAO PO schaal 7, afhankelijk van opleiding en ervaring maximaal €2.949,- bruto per maand bij een fulltime aanstelling
 • een tijdelijke aanstelling met uitzicht op vast

Functievereisten

Wie ben jij

Jij bent een Leerlingebegeleider met ervaring binnen het cluster 2 onderwijs. De woorden: collegiaal, precies en zelfstandig omschrijven jou. Daarnaast neem je mee;

 • minimaal MBO-niveau 4 (onderwijsassistent); aanvullende diploma’s en onderwijsspecialisaties zijn een pré
 • een flexibele, zelfstandige en reflectieve werkhouding
 • goede pedagogische, didactische en communicatieve vaardigheden
 • een eigen auto met een rijbewijs B
 • woonachtig in de directe omgeving van Leiden, Duin en Bollen of Rijnstreek


Solliciteren

Enthousiast? Dan maken wij graag kennis met jou. Klik op de onderstaande button om het sollicitatieformulier in te vullen. Tot en met 25 augustus kun je reageren.  De gesprekken zijn gepland op 27 augustus. Voor vragen over de vacature, kun je contact opnemen met Mariêlle Luijnenburg (secretaresse) voor een belafspraak met Teamleider Roland Kalkman of Tine Bruijne. Je kunt haar bereiken via e-mailadres: m.luijnenburg@auris.nl. 


Tijdens de vakantieperiode (19 juli tot en met 25 augustus) is het niet mogelijk om extra informatie op te vragen.