Leraarondersteuner

Functieomschrijving

Auris Dienstverlening biedt ondersteuning in het regulier onderwijs. Leerlingen die een taalontwikkelingsstoornis hebben, krijgen begeleiding op hun eigen school. Auris Dienstverlening biedt ambulante ondersteuning in het primair en voortgezet onderwijs. Voor meer informatie kun je kijken op onze website.

Auris Florant is een school voor leerlingen van 4 tot 13 jaar. Wij verzorgen onderwijs aan leerlingen met een taalontwikkelingsstoornis en leerlingen die doof of slechthorend zijn. Voor meer informatie kun je kijken op onze website.

Wegens verschillende omstandigheden zijn wij per direct op zoek naar een


Leraarondersteuner (1,0 fte)

Tilburg


Het betreft een combinatiefunctie voor zowel de ambulante dienst (0,5) als op Auris Florant (0,5) waarbij verschillende werktijdfactoren bespreekbaar zijn.  Kom jij onze teams versterken?


Wat ga je doen
Leerlingen net dat beetje extra ondersteuning bieden. Daar krijg jij energie van! Je werkt met leerlingen die een Taalontwikkelingsstoornis (TOS) hebben. Ook werk je met en voor kinderen die doof of slechthorend zijn. Jij zorgt voor extra ondersteuning aan deze leerlingen op het gebied van communicatieve vaardigheden, taalontwikkeling en andere vaardigheden. Dit doe je uiteraard niet alleen.

In deze rol werk je intensief samen met een leerkracht en/of ambulant dienstverlener. Die bepaalt wat voor traject of cluster 2 ondersteuning voor een leerling nodig is. Jij werkt aan de doelen zoals die in samenspraak met betrokkenen door de leerkracht of ambulant dienstverlener zijn opgesteld. Op die manier ondersteun je de leerling optimaal in zijn/haar onderwijsbehoeften.

Jij voert jouw taken uit onder de verantwoordelijkheid van de Leraar- Ambulant Dienstverlener.


Wat bieden wij jou

Kennis staat bij ons centraal. Iedere dag opnieuw zetten onze professionals zich in voor het gezamenlijk doel. Auris biedt ruimte voor elke professional met zijn eigen expertise. Dit maakt de werkomgeving van Auris dynamisch, leerzaam en uitdagend. Een werkomgeving waarin jij als professional continu in ontwikkeling bent.

Verder biedt Auris jou het volgende;

 • een interessante en boeiende doelgroep
 • een onderwijsveld dat sterk in ontwikkeling is
 • interne opleidingsmogelijkheden in relatie tot specifieke cluster 2 problematiek
 • een werkomgeving met plezierige deskundige collega’s gericht op samenwerking
 • professionele ruimte en verantwoordelijkheid binnen de kaders die Auris biedt
 • salaris conform CAO PO schaal 7, afhankelijk van opleiding en ervaring maximaal €3.262,- bruto per maand bij een fulltime aanstelling
 • een tijdelijke aanstelling voor de duur van 5 maanden tot 31-07-2023. Afhankelijk van de ontwikkelingen binnen Auris Florant en de ambulante dienstverlening en gebleken geschiktheid is er mogelijk zicht op een contract voor een jaar

Functievereisten

Wie ben jij

Jij bent een leraar ondersteuner bij voorkeur met ervaring binnen het cluster 2 onderwijs. De woorden: collegiaal, precies en zelfstandig omschrijven jou. Daarnaast neem je mee;

 • minimaal een afgeronde opleiding tot leraarondersteuner of een vergelijkbare opleiding
 • een flexibele, zelfstandige en reflectieve werkhouding
 • competenties waardoor je ondersteuning kan uitvoeren t.b.v. de onderwijsbehoeften van de leerling
 • een eigen auto met een rijbewijs B
 • een parttime beschikbaarheid
 • goede collegiale vaardigheden, zodat je goed kunt schakelen en samenwerken met alle disciplines binnen de school
 • woonachtig in de directe omgeving van Tilburg
 • bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG)


Solliciteren

Enthousiast? Dan maken wij graag kennis met jou. Klik op de onderstaande button om het sollicitatieformulier in te vullen. Tot en met 17-2-2023 kun je reageren. Wij voeren doorlopend gesprekken met geschikte kandidaten.

Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Daniëlle Langenhuijsen d.langenhuijsen@auris.nl (06-38213058) of Heleen Bonewald h.bonewald@auris.nl (06-38213131)