Leraar - zwangerschapsvervanging

Functieomschrijving

Waar ga je werken

Auris Montaal is een school voor leerlingen van 3 tot 13 jaar. Wij verzorgen onderwijs aan leerlingen die moeite hebben met taal. Problemen met bijvoorbeeld spreken, woorden onthouden en duidelijk maken wat hij of zij bedoelt. Ook verzorgen wij onderwijs aan slechthorende leerlingen. Leerlingen met een onderwijsarrangement van Auris zijn welkom op onze school. Ook hun ouders zijn welkom. Kijk voor meer informatie over de school op onze website. 


Wat ga je doen

Dit is geen normale baan. Dit is topsport! Als leraar binnen Montaal ben je, samen met jouw collega's verantwoordelijk voor een optimaal leerklimaat voor jouw leerlingen. Je werkt met leerlingen die een Taalontwikkelingsstroonis (TOS) hebben, of met leerlingen die slechthorend (sh) zijn. Jij zorgt ervoor dat elke leerling de aandacht krijgt die hij of zij nodig heeft.


Dit doe je natuurlijk niet alleen. Binnen de school staat een multidisciplinair team klaar, die jou kan ondersteunen waar dat nodig is. Hierbij kun je denken aan onderwijsassistenten, een orthopedagogen, interne begeleiders en logopedisten. Zo zorgen jullie er samen voor dat jouw leerlingen niets tekort komen. 


Je werkt in deze functie niet in één groep. Je werkt twee dagen in groep 5, één dag in groep 1-2 en de vierde dag kun je flexibel ingezet worden binnen de school. Dit betekent voor jou dat je voor veel nieuwe uitdagingen komt te staan. Flexibiliteit en meedenken wordt dan ook van jou gevraagd. Het is pittig werk, waar je trots op mag zijn. Omdat je op verschillende groepen wordt ingezet, ligt de eindverantwoordelijkheid in deze functie niet bij jou. 


Wat bieden wij jou

Kennis staat bij ons centraal. Iedere dag opnieuw zetten onze professionals zich dagelijks in voor het gezamenlijk doel. Auris biedt ruimte voor elke professional met zijn eigen expertise. Dit maakt de werkomgeving van Auris dynamisch, leerzaam en uitdagend. Een werkomgeving waarin jij als professional continue in ontwikkeling bent.

Uitdagend werk verdient natuurlijk ook waardering, daarom biedt Auris:

 • het werken in een enthousiast, betrokken en gemotiveerd team dat de best mogelijke onderwijsresultaten met de leerlingen wil behalen
 • geweldige leerlingen met uitdagende vraagstellingen
 • een uitdagende en afwisselende baan
 • een lerende omgeving met goede begeleiding
 • een tijdelijke aanstelling op basis van vervanging, vanaf 04-01-2020
 • salaris conform cao PO schaal 11, afhankelijk van opleiding en ervaring maximaal € 4.434,- bruto bij een fulltime aanstelling


Wie ben jij

De woorden communicatief, reflectief en zelfstandig omschrijven jou. Je hebt een uitstekend gevoel voor de onderwijsbehoefte van de leerlingen. Daarnaast neem jij mee:

 • een bevoegdheid als leerkracht primair onderwijs, bij voorkeur aangevuld met een master
 • werkervaring, bij voorkeur met de doelgroep
 • flexibele en brede inzetbaarheid
 • een doelgerichte instelling
 • goede samenwerkingsvaardigheden met de verschillende disciplines binnen de school
 • een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) bij indiensttreding

Vereisten

Solliciteren

Enthousiast? Dan maken wij graag kennis met jou. Klik op de onderstaande button om het sollicitatieformulier in te vullen. Tot en met 24 november kun je reageren. De eerste gesprekken vinden plaats in week 49.

Voor inhoudelijke vragen over deze vacature of over de procedure, dan kan je contact opnemen met Annemieke Kruse, teamleider via a.kruse@auris.nl of via 0164-745050.


BELANGRIJK: GEWIJZIGDE SOLLICITATIEPROCEDURE:

In verband met de genomen maatregelen vanwege het Coronavirus is onze sollicitatieprocedure tijdelijk gewijzigd. Gesprekken vinden daardoor plaats, indien mogelijk, op locatie anders via Skype/ videobellen.