Leraar VSO (0,8 fte)

Functieomschrijving

Waar ga je werken

Het Auris College Rotterdam is een VSO school voor leerlingen met een cluster 2 indicatie. De school is gelegen in Rotterdam, Prins Alexander en telt 87 leerlingen in de afdelingen praktijkonderwijs en vmbo. De leerlingen hebben een leeftijd tussen 12 en 20 jaar. De gemiddelde klassengrootte bedraagt 13 leerlingen. Wij bereiden leerlingen voor op dagbesteding, werk of vervolgonderwijs in de bovenbouw vmbo. Wij stemmen het lesaanbod af op de behoefte en mogelijkheden van de leerling. Leerlingen volgen onderwijs in de praktijkroute of in het vmbo. Voor meer informatie kun je kijken op onze website.


Wat ga je doen

Jij bent verantwoordelijk voor het creëren van het perfect leerklimaat van iedere leerling. Jij werkt binnen de school als leerkracht voor het vmbo en het praktijkonderwijs. De leerlingen die jij lesgeeft hebben een Taalontwikkelingsstoornis (TOS) of zijn doof (d) of slechthorend (sh). Het is dus belangrijk dat jij hier goed mee om weet te gaan. Affiniteit met pubers, taal en communicatie is daarom hard nodig.


Uiteraard hoef je dit niet alleen te doen. Binnen de school staat een multidisciplinair team voor jou klaar om jou te ondersteunen bij jouw werkzaamheden. Het is dus belangrijk dat jij hiervan de meerwaarde inziet en goed kunt samenwerken met de verschillende expertises binnen de school.


Wij zijn per direct op zoek naar een Leraar voor 0,8 fte. Ga jij de uitdaging aan om deze leerlingen optimaal voor te bereiden op hun toekomst? 

Functievereisten

Wat bieden wij jou

Kennis staat bij ons centraal. Iedere dag opnieuw zetten onze professionals zich in voor het gezamenlijk doel. Auris biedt ruimte voor elke professional met zijn eigen expertise. Dit maakt de werkomgeving van Auris dynamisch, leerzaam en uitdagend. Een werkomgeving waarin jij als professional continu in ontwikkeling bent.

Uitdagend werk verdient uiteraard ook waardering. Daarom biedt Auris;

 • een plek in een enthousiast, betrokken team dat de best mogelijke onderwijsresultaten met de leerlingen wil behalen;
 • ruimte voor professionele ontwikkeling;
 • een werkplek om mee te bouwen aan optimaal onderwijs;
 • geweldige leerlingen met uitdagende vraagstellingen
 • een salaris conform de CAO PO, schaal L11, maximaal €4.228,- bruto per maand op basis van een fulltime werkweek
 • een tijdelijke aanstelling voor de duur van 1 jaar, met uitzicht op verlenging 


Wie ben jij

Jij bent een Leraar die energie haalt uit nét dat stapje extra zetten voor jouw leerlingen. Daarnaast neem jij mee:

 • een pabo diploma
 • de bereidheid tot bijscholing m.b.t. kinderen met een taalontwikkelingsstoornis (TOS) en leerlingen die doof of slechthorend zijn via de Auris Academie;
 • affiniteit met pubers, taal en communicatie
 • ervaring en affiniteit met het lesgeven binnen het vmbo
 • een communicatieve, reflectieve en zelfstandige (werk)houding
 • collegiale vaardigheden om professioneel te werken in een multidisciplinair team;
 • bij indiensttreding een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG)


Solliciteren

Ben je enthousiast geworden? Dan maken wij graag kennis met jou. Druk op onderstaande knop om te solliciteren. Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Anne Stijn van Nes of Sandra den Besten, teamleiders Auris College Rotterdam, via e-mail: a.v.nes@auris.nl en/ of telefoonnummer: 010-4552318.


Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.