Leraar speciaal onderwijs

Functieomschrijving

Waar ga je werken

Auris De Taaltuin is onderdeel van de Koninklijke Auris Groep. Auris geeft hulp aan iedereen die moeite heeft met horen, spreken of taal. Auris onderzoekt, behandelt, ondersteunt en verzorgt speciaal onderwijs. Wij verzorgen onderwijs aan kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 12 jaar met een taalontwikkelingsstoornis (TOS), kinderen met een auditieve problematiek en kinderen met een stoornis in het autisme spectrum (ASS). Wij doen ons werk vanuit de kernwaarden: Samen, Zorgvuldig & Slagvaardig .


Wat ga je doen 

Dit is topsport! Binnen het speciaal onderwijs ben jij de leraar die ervoor zorgt dat elke leerling het beste uit zichzelf kan halen. Je werkt met leerlingen die doof/slechthorend zijn en/of een TOS hebben. Hierdoor hebben deze leerlingen wat extra begeleiding nodig. Daar ligt jouw specialiteit. 


Dit doe je natuurlijk niet alleen. Er staat een multidisciplinair team voor je klaar, bestaande uit onderwijsassistenten, orthopedagogen en logopedisten, om jou hierin te ondersteunen. Binnen de school werkt iedereen aan hetzelfde doel. Een zo goed mogelijk leerklimaat creëren voor elke leerling. Je werkt in kleine groepen en werkt samen met een onderwijsassistent voor de dagelijkse gang van zaken.


Momenteel zijn wij op zoek naar tijdelijke versterking van ons team voor 2 dagen per week tot en met het einde van het schooljaar 2021/2022. De werkdagen zijn woensdag en donderdag. Op woensdag sta je voor de kleutergroep en op de donderdag wordt je breed ingezet binnen de school. Kom jij ons team versterken? 

Wat bieden wij jou

Iedere dag opnieuw zetten onze professionals zich dagelijks in voor het gezamenlijk doel. Auris biedt ruimte voor elke professional met zijn eigen expertise. Dit maakt de werkomgeving van Auris dynamisch, leerzaam en uitdagend. Een werkomgeving waarin jij als professional continue in ontwikkeling bent.

Uitdagend werk verdient natuurlijk ook waardering, daarom biedt Auris:

 • salaris en arbeidsvoorwaarden conform CAO PO, schaal 11, afhankelijk van opleiding en ervaring maximaal € 4.434,- bruto per maand bij een fulltime aanstelling
 • een enthousiast en leerlinggericht team
 • een uitdagende en afwisselende baan
 • een school met plezierige, deskundige collega’s gericht op samenwerking
 • een multidisciplinair team
 • aansluiting bij pensioenfonds ABP
 • een professionele onderwijsleeromgeving waarin talenten benut worden
 • een tijdelijke aanstelling tot aan het einde van het schooljaar


Wie ben jij

De woorden communicatief, reflectief en zelfstandig omschrijven jou. Samenwerking met diverse disciplines binnen de school verloopt bij jou uitstekend. Daarnaast neem jij mee:

 • een onderwijsbevoegdheid voor het primair onderwijs
 • bij voorkeur kennis van de doelgroep en bekendheid met NmG
 • bij indiensttreding een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG)
 • fulltime of parttime beschikbaar

Functievereisten

Solliciteren

Enthousiast? Dan maken wij graag kennis met jou. Klik op de onderstaande button om het sollicitatieformulier in te vullen. Tot en met 5 december kun je reageren. De sollicitatiegesprekken vinden zo snel mogelijk na de sluitingsdatum plaats.

Voor inhoudelijke vragen over deze vacature of over de procedure, dan kan je contact opnemen met Gemma Beij, Teamleider via g.beij@auris.nl, of via 017 240681.