Leraar SO

Functieomschrijving

Waar ga je werken

Auris Rotsoord is een christelijke school voor leerlingen van 4 tot 13 jaar. Wij verzorgen onderwijs aan slechthorende leerlingen en leerlingen met een taalontwikkelingsstoornis (TOS). Binnen Auris Rotsoord staat de leerling centraal. Wij zien de leerling als een uniek en sociaal mens, met eigen karaktereigenschappen, kwaliteiten, mogelijkheden en onmogelijkheden. Ons onderwijs ondersteunt de totale ontwikkeling van leerlingen. Kijk voor meer informatie op onze website. 


Wat ga je doen

Vind jij het leuk om je in te zetten voor leerlingen die extra aandacht nodig hebben? Dan zit je bij de Auris Rotsoord op je plek. Je geeft les aan leerlingen met Taalontwikkelingsstoornis (TOS). Dit vraagt een andere manier van lesgeven en communiceren. Als je al ervaring met deze doelgroep hebt, is dat mooi meegenomen, maar niet noodzakelijk. We nemen je graag mee in onze kennis over onze doelgroep. We doen het namelijk als team!

Je staat er daarom niet alleen voor. Binnen de school staat een multidisciplinair team voor je klaar, bestaande uit onderwijsassistenten, orthopedagogen, logopedisten en intern begeleiders, om jou te ondersteunen. Binnen de school werkt iedereen aan hetzelfde doel. Een zo goed mogelijk leerklimaat creëren voor elke leerling. Je kunt dus altijd terugvallen op dit team en zij ook op jou. 


Wij zijn vanaf het nieuwe schooljaar 2021-2022 op zoek naar een leraar voor vijf dagen per week. De groep(en) waaraan je les geeft staan nog niet vast, dus hierin kun je meedenken! Kom jij ons team versterken? 


Wat bieden wij jou

Kennis staat bij ons centraal. Iedere dag opnieuw zetten onze professionals zich in voor het gezamenlijk doel. Auris biedt ruimte voor elke professional met zijn eigen expertise. Dit maakt de werkomgeving van Auris dynamisch, leerzaam en uitdagend. Een werkomgeving waarin jij als professional continu in ontwikkeling bent.

Uitdagend werk verdient natuurlijk ook waardering, daarom biedt Auris:

 • een enthousiast en leerlinggericht team
 • een uitdagende en afwisselende baan
 • een school met plezierige, deskundige collega’s gericht op samenwerking
 • een multidisciplinair team
 • aansluiting bij pensioenfonds ABP
 • een professionele onderwijsleeromgeving waarin talenten benut worden
 • een fulltime aanstelling voor de duur van 1 jaar, met uitzicht op een vaste aanstelling
 • salaris en arbeidsvoorwaarden conform CAO PO, schaal 11, afhankelijk van opleiding en ervaring maximaal € 4.434,- bruto per maand bij een fulltime aanstelling

Functievereisten

Wie ben jij

De woorden communicatief, reflectief en zelfstandig omschrijven jou. Samenwerking met diverse disciplines binnen de school verloopt bij jou uitstekend. Daarnaast neem jij mee:

 • een onderwijsbevoegdheid voor het primair onderwijs
 • bij voorkeur kennis van de doelgroep TOS leerlingen
 • bij indiensttreding een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG)
 • enthousiasme en goede collegiale vaardigheden om in het multidisciplinaire team te functioneren


Solliciteren

Enthousiast geworden? Dan maken wij graag kennis met jou. Klik op de onderstaande button om het sollicitatieformulier in te vullen. Tot en met 27 juni kun je reageren. De sollicitatiegesprekken vinden plaats in week 26. Voor inhoudelijke vragen over deze vacature of over de procedure kun je contact opnemen met Marijn Elands (Teamleider Auris Rotsoord) via m.elands@auris.nl of via 06-55003350.