Leraar SO (fulltime en parttime)

Functieomschrijving

De missie van Auris

Als je doof of slechthorend bent, heeft dat invloed op wie je bent. En op je rol in de samenleving. Hetzelfde geldt als je een taalontwikkelingsstoornis (TOS) hebt. Wanneer jij of je omgeving daardoor hinder ervaart, kun je bij Auris terecht. Samen zorgen wij dat jij effectief meedoet in de samenleving. Wij doen ons werk vanuit de kernwaarden: Samen, Zorgvuldig & Slagvaardig.


Auris Florant

Auris Florant is een school voor leerlingen van 4 tot 13 jaar. Wij verzorgen onderwijs aan leerlingen die moeite hebben met taal. Problemen met bijvoorbeeld spreken, woorden onthouden en duidelijk maken wat hij of zij bedoelt. Ook verzorgen wij onderwijs aan slechthorende leerlingen. Leerlingen met een onderwijsarrangement van Auris zijn welkom op onze school. Ook hun ouders zijn welkom. Voor meer informatie over de school kun je kijken op onze website.


Wat ga je doen

Zet jij nét dat stapje extra? Binnen het speciaal onderwijs ben jij de leraar die ervoor zorgt dat elke leerling het beste uit zichzelf kan halen. Je werkt met leerlingen die een TOS hebben. Hierdoor hebben deze leerlingen extra begeleiding nodig. Daar ligt jouw specialiteit. Er zijn meerdere mogelijkheden om bij Auris Florant aan de slag te gaan! Wij zijn namelijk op zoek naar: 

 • Een fulltime leraar voor groep 1 per 1 februari 2022 (eerder starten is mogelijk) 
 • Een leraar voor 4-5 dagen per week voor diverse groepen 
 • Een leraar voor groep 3 voor twee dagen per week (donderdag en vrijdag) 

Dit hoef je natuurlijk niet alleen te doen. Binnen de school staat een multidisciplinair team voor je klaar, bestaande uit onderwijsassistenten, orthopedagogen, logopedisten en intern begeleiders, om jou te ondersteunen. Binnen de school werkt iedereen aan hetzelfde doel. Een zo goed mogelijk leerklimaat creëren voor elke leerling. Je kunt dus altijd terugvallen op dit team en zij ook op jou. Dat maakt het werken bij Auris ook zo leuk! 

Wat bieden wij jou

Kennis staat bij ons centraal. Iedere dag opnieuw zetten onze professionals zich in voor het gezamenlijk doel. Auris biedt ruimte voor elke professional met zijn eigen expertise. Dit maakt de werkomgeving van Auris dynamisch, leerzaam en uitdagend. Een werkomgeving waarin jij als professional continu in ontwikkeling bent.

Uitdagend werk verdient natuurlijk ook waardering, daarom biedt Auris:

 • een enthousiast en leerlinggericht team
 • een uitdagende en afwisselende baan
 • een school met plezierige, deskundige collega’s gericht op samenwerking
 • een multidisciplinair team
 • aansluiting bij pensioenfonds ABP
 • een professionele onderwijsleeromgeving waarin talenten benut worden
 • een tijdelijke aanstelling voor 2-5 dagen per week, afhankelijk van jouw wensen met de mogelijkheid op een vaste aanstelling
 • salaris en arbeidsvoorwaarden conform CAO PO, schaal 11, afhankelijk van opleiding en ervaring maximaal € 4.534,- bruto per maand bij een fulltime aanstelling

Functievereisten

Wie ben jij

De woorden communicatief, reflectief en zelfstandig omschrijven jou. Samenwerking met diverse disciplines binnen de school verloopt bij jou uitstekend. Daarnaast neem jij mee:

 • een onderwijsbevoegdheid voor het primair onderwijs
 • bij voorkeur kennis van de doelgroep TOS leerlingen
 • bij indiensttreding een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG)
 • enthousiasme en goede collegiale vaardigheden om in het multidisciplinaire team te functioneren


Solliciteren

Enthousiast geworden? Dan maken wij graag kennis met jou. Klik op de onderstaande button om het sollicitatieformulier in te vullen. Tot en met 17 januari kun je reageren. Voor inhoudelijke vragen over de vacature kun je contact opnemen met Elles Kuppens, Teamleider Auris Florant via e.kuppens@auris.nl. Ook kun je de school bellen op (013) 463 90 08