Leraar SO én Ambulante dienstverlening

Functieomschrijving

Waar ga je werken

Auris is als landelijke expertiseorganisatie werkzaam in vier geografische regio’s: Midden, West, Zuid en Noordwest. Binnen de regio Midden onderscheiden we vier SO-locaties. Als Leraar in de regio Midden werk je op de locatie Rotsoord. Daarnaast werk je als Ambulant Dienstverlener in de regio Midden. De regio kent meerdere teams, zowel in Utrecht, als in de regio’s Amersfoort, Hilversum, Woerden, Houten, Rijn & Gelderse Vallei. Als Ambulant Dienstverlener kom je op basisscholen, waar leerlingen onderwijs volgen die een indicatie hebben voor ondersteuning van Auris. Je werkt samen met collega’s met veel expertise op het gebied van taalontwikkelingsstoornis (TOS) en doof of slechthorendheid (DSH).


Wat ga je doen

Als Leraar op Auris Rotsoord verzorg je het onderwijs aan leerlingen die een onderwijsarrangement cluster 2 hebben gekregen. Dit doe je in nauwe samenwerking met de logopedist, de onderwijsassistent en/of de leraarondersteuner. De CVL ondersteunt je.


Als Leraar Ambulante Dienstverlening zorg je ervoor dat het systeem rondom de leerling op de reguliere basisschool wordt versterkt. Daarnaast is het in deze functie jouw taak om ervoor te zorgen dat jouw leerlingen de juiste ondersteuning krijgen. Het gaat om leerlingen met een Taalontwikkelingsstoornis (TOS) en/ of leerlingen die doof of slechthorend (DSH) zijn. Hierin ben jij dé expert! In deze rol weet jij deze expertises te bundelen en zo tot een maatwerk gerichte aanpak te komen. Elke dag ziet er anders uit. Van coachen en samenwerken met de leraren en diverse professionals tot individuele begeleiding van leerlingen.


Naast je werk als leraar SO en Ambulante Dienstverlening, krijg je in het eerste jaar tijd en ruimte om je de expertise cluster 2 eigen te maken. Naast de Auris Kennisacademie en overige interne opleidingen, mag je ook rekenen op begeleiding en ‘coaching on the job’ van collega’s. Na het eerste jaar is een deeltijdbetrekking (minimaal WTF 0,600) bespreekbaar.


Wat bieden wij jou

Kennis staat bij ons centraal. Iedere dag opnieuw zetten onze professionals zich in voor het gezamenlijk doel. Auris biedt ruimte voor elke professional met zijn eigen expertise. Dit maakt de werkomgeving van Auris dynamisch, leerzaam en uitdagend. Een werkomgeving waarin jij als professional continu in ontwikkeling bent.

Uitdagend werk verdient natuurlijk ook waardering, daarom biedt Auris:

 • een enthousiast en leerlinggericht team
 • een uitdagende en afwisselende baan
 • een school met plezierige, deskundige collega’s gericht op samenwerking
 • een multidisciplinair team
 • aansluiting bij pensioenfonds ABP
 • een professionele onderwijsleeromgeving waarin talenten benut worden
 • een fulltime aanstelling voor de duur van 1 jaar, met uitzicht op een vaste aanstelling
 • salaris en arbeidsvoorwaarden conform CAO PO, schaal 11, afhankelijk van opleiding en ervaring maximaal € 4.434,- bruto per maand bij een fulltime aanstelling

Functievereisten

Wie ben jij

De woorden zelfstandig, creatief, flexibel, reflectief en responsief omschrijven jou. Je hebt een uitstekend gevoel voor verhoudingen, bent in staat om verschillende belangen te verenigen en je bent integer. Daarnaast neem jij mee:

 • Bevoegdheid voor lesgeven in het basisonderwijs, bij voorkeur aangevuld met een Master (bijvoorbeeld Special Educational Needs (SEN), Educational Needs (EN) )
 • In het bezit van een rijbewijs en eigen vervoer.
 • Kennis van en affiniteit met de doelgroep is een pré.
 • Goede didactische, communicatieve en coaching vaardigheden
 • Een onderzoekende houding. Wij zijn op zoek naar mensen die een bijdrage willen leveren aan evidence-informed interventies
 • Een beschikbaarheid van 40 uur per week


Solliciteren

Als je niet kunt wachten om te solliciteren, maken wij graag kennis met jou. Je kunt via onderstaande knop solliciteren. Je kunt reageren tot en met 27 augustus 2021. De eerste gesprekken zullen plaatsvinden in september 2021. Als je inhoudelijke vragen hebt, kun je terecht bij Edith Korts, Teamleider. Je kunt haar vanaf 16 augustus 2021 bereiken via e.korts@auris.nl of via 06 25093323.