Leraar SO

Functieomschrijving

Waar ga je werken

De Auris Ammanschool is een school voor leerlingen van 4 tot 12 jaar. Wij verzorgen onderwijs aan waarbij de taalontwikkeling niet vanzelf opgang komt. Binnen de Auris Ammanschool staat de leerling centraal. Wij zien de leerling als een uniek en sociaal mens, met eigen karaktereigenschappen, kwaliteiten, mogelijkheden en onmogelijkheden. Ons onderwijs ondersteunt de totale ontwikkeling van leerlingen. Wil je meer weten over onze school? Kijk dan op onze website.


Wat ga je doen

Vind jij het leuk om je in te zetten voor leerlingen die extra aandacht nodig hebben? Dan zit je bij de Auris Ammanschool op je plek. Je geeft les aan leerlingen met Taalontwikkelingsstoornis (TOS). Dit vraagt een andere manier van lesgeven en communiceren. Als je al ervaring met deze doelgroep hebt, is dat mooi meegenomen.

Je staat er daarom niet alleen voor. Binnen de school staat een multidisciplinair team voor je klaar, bestaande uit onderwijsassistenten, orthopedagogen, logopedisten en intern begeleiders, om jou te ondersteunen. Iedereen in de school werkt iedereen aan hetzelfde doel. Een zo goed mogelijk leerklimaat creëren voor elke leerling. Je kunt dus altijd terugvallen op dit team en zij ook op jou. 


Wij zijn vanaf het nieuwe schooljaar 2021-2022 op zoek naar een leraar voor 2 tot 3 dagen per week. De groep(en) waaraan je les geeft staan nog niet vast, dus hierin kun je meedenken! Kom jij ons team versterken? 


Wat bieden wij jou

Kennis staat bij ons centraal. Iedere dag opnieuw zetten onze professionals zich in voor het gezamenlijk doel. Auris biedt ruimte voor elke professional met zijn eigen expertise. Dit maakt de werkomgeving van Auris dynamisch, leerzaam en uitdagend. Een werkomgeving waarin jij als professional continu in ontwikkeling bent.

Uitdagend werk verdient natuurlijk ook waardering, daarom biedt Auris:

 • een enthousiast en leerlinggericht team
 • een uitdagende en afwisselende baan
 • een school met plezierige, deskundige collega’s gericht op samenwerking
 • een multidisciplinair team
 • aansluiting bij pensioenfonds ABP
 • een professionele onderwijsleeromgeving waarin talenten benut worden
 • een aanstelling voor de duur van 1 jaar, met uitzicht op een vaste aanstelling
 • salaris en arbeidsvoorwaarden conform CAO PO, schaal 11, afhankelijk van opleiding en ervaring maximaal € 4.434,- bruto per maand bij een fulltime aanstelling

Functievereisten

Wie ben jij

De woorden communicatief, reflectief en zelfstandig omschrijven jou. Samenwerking met diverse disciplines binnen de school verloopt bij jou uitstekend. Daarnaast neem jij mee:

 • een onderwijsbevoegdheid voor het primair onderwijs
 • bij voorkeur kennis van de doelgroep TOS leerlingen
 • bij indiensttreding een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG)
 • enthousiasme en goede collegiale vaardigheden om in het multidisciplinaire team te functioneren


Solliciteren

Enthousiast geworden? Dan maken wij graag kennis met jou. Klik op de onderstaande button om te solliciteren. Dat kan tot en met 20 juni. De gesprekken vinden plaats op woensdag 23 juni. Voor vragen over de vacature of over de school kun je terecht bij Marianne Saris, Teamleider Auris Ammanschool, via e-mailadres m.saris@auris.nl.