Leraar SO bij De Weerklank

Functieomschrijving

Wat maakt jouw werk bijzonder?

Bij Auris De Weerklank werk je écht samen aan de ontwikkeling en het welzijn van de kinderen op de school. Je werkt in een multidisciplinair team, bestaande uit onder andere onderwijsassistenten, lerarenondersteuners, logopedisten en psychologen. Samen zetten jullie alles in het werk om onze leerlingen zo goed mogelijk te begeleiden en te laten ontwikkelen. Hiervoor hebben jullie elkaar hard nodig! De Weerklank is één van de onderwijslocaties van Auris. Hier geven wij les aan leerlingen die een Taalontwikkelingsstoornis (TOS) hebben, of aan leerlingen die doof (d) of slechthorend (sh) zijn.


Je werkt met een boeiende doelgroep. De leerlingen op De Weerklank hebben een intensief arrangement van Auris, omdat zij bijvoorbeeld een Taalontwikkelingsstoornis hebben. Omdat dit extra individuele aandacht vraagt, werk je in kleine groepen, zodat je de leerlingen de aandacht kan geven die zij verdienen. Dit vraagt naast geduld en goede samenwerking ook expertise. Auris leidt je daarom ook op tot expert op het gebied van TOS/doof/slechthorend


Werken bij Auris

Bij Auris krijg jij de ruimte en handvatten om jezelf te ontwikkelen als expert op het gebied van taal, spraak en communicatie. Auris is een expertiseorganisatie op het gebied van Taalontwikkelingsstoornissen, doofheid en slechthorendheid. Wij doen er alles aan om iedereen mee te laten doen in de samenleving. Dit kunnen wij niet zonder jou! Met scholing via onze academie en de mogelijkheid om te leren terwijl je voor de klas staat, bieden wij jou de middelen om onze leerlingen zo goed mogelijk te ondersteunen in hun leerbehoefte.


Samen, zorgvuldig en slagvaardig zijn de kernwaarden van Auris. Wij willen experts zijn en blijven. Dat kan alleen als we elkaar helpen, van elkaar leren en échte stappen zetten om het beste onderwijs voor onze doelgroep te blijven geven. Jij bent hierin onmisbaar. Wil je weten hoe wij dit doen? Kijk dan op onze website.


Waarom De Weerklank?

Het werken op De Weerklank staat voor specialistisch onderwijs, een open, lerende cultuur en samenwerking met verschillende disciplines. Wij hechten veel waarde aan een open en transparante cultuur, waarin wij elkaar van feedback durven én willen voorzien. Dit is iets wat van nature in jou zit. We hebben namelijk allemaal hetzelfde doel: Het beste onderwijs bieden voor onze leerlingen!


Wil jij hier aan bijdragen? Wij zoeken voor verschillende groepen nog leraren voor 3-5 dagen per week!

Functievereisten

Wat bieden wij jou

  • een mooie werkplek bij een ambitieuze school
  • een multidisciplinair team die voor jou klaarstaat om je te ondersteunen in jouw werkzaamheden. Denk hierbij aan Logopedie, onderwijsassistenten en intern begeleiders
  • voldoende ontwikkelmogelijkheden via onze Auris Academie en in samenwerking met jouw collega’s
  • een aanstelling voor 3-5 dagen per week voor de duur van een jaar, met uitzicht op een vaste aanstelling
  • salaris conform de CAO PO, schaal L11, maximaal €4.534,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband. Daarnaast ontvang je ook een tijdelijke toelage vanuit het Nationaal Programma Onderwijs (NPO)


Wie ben jij

Jij bent niet alleen betrokken bij jouw leerlingen, maar ook bij jouw omgeving. Jij draagt graag bij aan een open en transparante cultuur binnen de school. Daarnaast neem jij mee;

  • een pabo diploma
  • een flinke dosis motivatie om te leren en te ontwikkelen
  • grote affiniteit met onze doelgroepen (TOS, doof/slechthorend) is een pre


Solliciteren

Ben je enthousiast? Dan maken we graag kennis met jou! Je kunt via onderstaande knop solliciteren. De vacature staat doorlopend open en wij behouden ons het recht voor om gesprekken te plannen met passende kandidaten. Heb je vragen over de vacature? Neem dan contact op met Angelique Bredewoud, Teamleider bij Auris De Weerklank. Je kunt haar bereiken via a.bredewoud@auris.nl of via (071) 5765149.