Leraar SO

Functieomschrijving

Wat ga je doen

Zet jij nét dat stapje extra? Binnen het speciaal onderwijs ben jij de leraar die ervoor zorgt dat elke leerling het beste uit zichzelf kan halen. Je werkt met leerlingen die een TOS hebben. Hierdoor hebben deze leerlingen wat extra begeleiding nodig. Daar ligt jouw specialiteit. 


Dit hoef je gelukkig niet alleen te doen. Binnen de school staat een multidisciplinair team voor je klaar, bestaande uit onderwijsassistenten, orthopedagogen, logopedisten en intern begeleiders, om jou te ondersteunen. Binnen de school werkt iedereen aan hetzelfde doel. Een zo goed mogelijk leerklimaat creëren voor elke leerling. Je kunt dus altijd terugvallen op dit team en zij ook op jou. Dat maakt het werken bij Auris ook zo leuk! 


Wij zijn vanaf 1 januari 2022 op zoek naar een Leraar voor de groep 3 - 4 voor drie dagen per week. De werkdagen zijn maandag tot en met woensdag. Kom jij ons team versterken? 


Waar ga je werken

Auris Fortaal is onderdeel van de Koninklijke Auris Groep, de professionele partner van mensen die ondersteuning nodig hebben bij horen, spreken of taal. Wij verzorgen onderwijs aan kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 12 jaar met een taalontwikkelingsstoornis (TOS), kinderen met een auditieve problematiek en kinderen met een stoornis in het autisme spectrum (ASS). Kijk op onze website voor meer informatie over onze school en onze werkwijze.


Wat bieden wij jou

Kennis staat bij ons centraal. Iedere dag opnieuw zetten onze professionals zich in voor het gezamenlijk doel. Auris biedt ruimte voor elke professional met zijn eigen expertise. Dit maakt de werkomgeving van Auris dynamisch, leerzaam en uitdagend. Een werkomgeving waarin jij als professional continu in ontwikkeling bent.

Uitdagend werk verdient natuurlijk ook waardering, daarom biedt Auris:

 • een enthousiast en leerlinggericht team
 • een uitdagende en afwisselende baan
 • een school met plezierige, deskundige collega’s gericht op samenwerking
 • een multidisciplinair team
 • aansluiting bij pensioenfonds ABP
 • een professionele onderwijsleeromgeving waarin talenten benut worden
 • een tijdelijke aanstelling voor 3 dagen per week, met de mogelijkheid op een vaste aanstelling
 • salaris en arbeidsvoorwaarden conform CAO PO, schaal 11, afhankelijk van opleiding en ervaring maximaal € 4.434,- bruto per maand bij een fulltime aanstelling

Functievereisten

Wie ben jij

De woorden communicatief, reflectief en zelfstandig omschrijven jou. Samenwerking met diverse disciplines binnen de school verloopt bij jou uitstekend. Daarnaast neem jij mee:

 • een onderwijsbevoegdheid voor het primair onderwijs
 • bij voorkeur kennis van de doelgroep TOS leerlingen
 • bij indiensttreding een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG)
 • enthousiasme en goede collegiale vaardigheden om in het multidisciplinaire team te functioneren


Solliciteren

Enthousiast geworden? Dan maken wij graag kennis met jou. Klik op onderstaande knop om te reageren. Dit kan tot en met 5 december. De sollicitatiegesprekken plannen wij zo snel mogelijk na de sluitingsdatum. Voor inhoudelijke vragen over deze vacature of over de procedure, dan kan je contact opnemen met Ellis van Wageningen, Teamleider Auris Fortaal, via e.wageningen@auris.nl of via 030 261 2404.