Leraar SO

Functieomschrijving

Waar ga je werken

De Auris Ammanschool is een school voor leerlingen van 4 tot 12 jaar. Wij verzorgen onderwijs aan leerlingen die een taalontwikkelingsstoornis hebben. Binnen de Auris Ammanschool staat de leerling centraal. Wij zien de leerling als een unieke en sociale mens, met eigen karaktereigenschappen, kwaliteiten, mogelijkheden en onmogelijkheden. Ons onderwijs ondersteunt de totale ontwikkeling van leerlingen. Kijk voor meer informatie op onze website.


Wat ga je doen

Zet jij nét dat stapje extra? Vind jij het leuk om je in te zetten voor leerlingen die extra aandacht nodig hebben? Wil je ook dat elke leerling het beste uit zichzelf kan halen? Dan zit je bij de Auris Ammanschool op je plek. Je geeft les aan leerlingen met Taalontwikkelingsstoornis (TOS). Dit vraagt een andere manier van lesgeven en communiceren. Als je al ervaring met deze doelgroep hebt, is dat mooi meegenomen.


Je hoeft dit niet alleen te doen. Binnen de school staat een multidisciplinair team voor je klaar, bestaande uit onderwijsassistenten, orthopedagogen, logopedisten en intern begeleiders, om jou te ondersteunen. Binnen de school werkt iedereen aan hetzelfde doel. Een zo goed mogelijk leerklimaat creëren voor elke leerling. Je kunt dus altijd terugvallen op dit team en zij ook op jou. Dat maakt het werken bij Auris ook zo leuk! 


Wij zijn vanaf 1 januari 2022 op zoek naar een Leraar voor 4-5 dagen per week. Hierin werk je twee dagen in de bovenbouw en de overige 2-3 dagen ben je flexibel inzetbaar binnen de school. Daarnaast zoeken wij nog een leraar voor 2-3 dagen per week om ons team te versterken. Kunnen wij straks op jou rekenen? 


Wat bieden wij jou

Kennis staat bij ons centraal. Iedere dag opnieuw zetten onze professionals zich in voor het gezamenlijk doel. Auris biedt ruimte voor elke professional met zijn eigen expertise. Dit maakt de werkomgeving van Auris dynamisch, leerzaam en uitdagend. Een werkomgeving waarin jij als professional continu in ontwikkeling bent.

Uitdagend werk verdient natuurlijk ook waardering, daarom biedt Auris:

 • een enthousiast en leerlinggericht team
 • een uitdagende en afwisselende baan
 • een school met plezierige, deskundige collega’s gericht op samenwerking
 • een multidisciplinair team
 • aansluiting bij pensioenfonds ABP
 • een professionele onderwijsleeromgeving waarin talenten benut worden
 • een tijdelijke aanstelling voor 4-5 dagen per week, met uitzicht op een vaste aanstelling
 • salaris en arbeidsvoorwaarden conform CAO PO, schaal 11, afhankelijk van opleiding en ervaring maximaal € 4.434,- bruto per maand bij een fulltime aanstelling

Functievereisten

Wie ben jij

De woorden communicatief, reflectief en zelfstandig omschrijven jou. Samenwerking met diverse disciplines binnen de school verloopt bij jou uitstekend. Daarnaast neem jij mee:

 • een onderwijsbevoegdheid voor het primair onderwijs
 • bij voorkeur kennis van de doelgroep TOS leerlingen
 • bij indiensttreding een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG)
 • enthousiasme en goede collegiale vaardigheden om in het multidisciplinaire team te functioneren


Solliciteren

Enthousiast geworden? Dan maken wij graag kennis met jou. Klik op de onderstaande button om het sollicitatieformulier in te vullen. Tot en met 25 oktober kun je reageren. De gesprekken vinden plaats op 29 oktober. Voor vragen over de vacature kun je contact opnemen met Marianne Saris, teamleider Auris Ammanschool via m.saris@auris.nl of 0617417877