Leraar SO

Functieomschrijving

Waar ga je werken

Auris De Weerklank is een christelijke school voor leerlingen tussen de 3 en 13 jaar. Wij verzorgen onderwijs aan leerlingen met een taalontwikkelingsstoornis (TOS) en aan slechthorende leerlingen. Leerlingen met een taalontwikkelingsstoornis hebben bijvoorbeeld grote moeite met spreken, met woorden onthouden en begrijpen of met duidelijk maken wat ze bedoelen. Om toegelaten te worden tot onze school, moet een leerling een onderwijsarrangement van Auris hebben gekregen. Kijk voor meer informatie op onze website.


Wat ga je doen

Haal je stevige schoenen maar vast uit de kast. Deze heb je namelijk hard nodig om in te staan. Als leraar binnen De Weerklank geef je les aan leerlingen die een Taalontwikkelingsstoornis (TOS) hebben, of aan leerlingen die doof (d) of slechthorend (sh) zijn. Dit vraagt behoorlijk veel van jouw geduld, improvisatievermogen en didactische vaardigheden.


Wij zijn niet op zoek naar iemand die alleen maar dagelijks zijn lessen draait. Juist ook buiten het klaslokaal hebben wij jou keihard nodig. De leraar die wij zoeken is betrokken bij de school, staat voor kwaliteit en draagt de visie van de school uit. Wij hechten veel waarde aan een open en transparante cultuur, waarin wij elkaar van feedback durven én willen voorzien. Dit is iets wat van nature in jou zit.


Een pabo diploma is vereist. De rest is mooi meegenomen. Onze ideale leraar is gedreven om te leren, gaat geen uitdaging uit de weg en zet graag de schouders eronder om van De Weerklank een school te maken waar iedereen trots op kan zijn. Als jij jezelf hierin herkent, zien wij jouw sollicitatie graag tegemoet.


Wij zijn vanaf het nieuwe schooljaar op zoek naar een meerdere leraren, zowel fulltime als parttime. Kom jij ons team versterken?  

Functievereisten

Wat bieden wij jou

Kennis staat bij ons centraal. Iedere dag opnieuw zetten onze professionals zich in voor het gezamenlijk doel. Auris biedt ruimte voor elke professional met zijn eigen expertise. Dit maakt de werkomgeving van Auris dynamisch, leerzaam en uitdagend. Een werkomgeving waarin jij als professional continu in ontwikkeling bent.

Daarnaast biedt Auris jou;

  • een mooie werkplek bij een ambitieuze school
  • een multidisciplinair team die voor jou klaarstaat om je te ondersteunen in jouw werkzaamheden
  • de mogelijkheid om bij te dragen aan de ontwikkeling van de school en jouw team
  • salaris conform de CAO PO, schaal 11, maximaal €4.434,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband
  • een aanstelling voor 1 jaar, met uitzicht op vast


Wie ben jij

Jij bent niet alleen betrokken bij jouw leerlingen, maar ook bij jouw omgeving. Jij wil bijdragen aan een open en transparante cultuur binnen de school. Daarnaast neem jij mee;

  • een pabo diploma
  • stevige schoenen om in te staan
  • een flinke dosis motivatie om te leren en te ontwikkelen


Solliciteren

Ben je enthousiast? Dan maken we graag kennis met jou! Je kunt via onderstaande knop solliciteren. Je kunt reageren tot en met 23 augustus.  De eerste gesprekken zullen plaatsvinden na de zomervakantie. Als je inhoudelijke vragen hebt, kun je terecht bij Ilse den Heijer, Teamleider Auris de Weerklank via i.denheijer@auris.nl. Wegens de vakantieperiode kan een reactie langer duren.