Leraar SO

Functieomschrijving

Waar ga je werken

De Auris Prof. Groenschool is een school voor leerlingen van 4 tot 13 jaar. Wij verzorgen onderwijs aan leerlingen die moeite hebben met taal en horen. Problemen met bijvoorbeeld spreken, woorden onthouden en duidelijk maken wat hij of zij bedoelt. Leerlingen met een intensief onderwijsarrangement van Auris zijn welkom op onze school. Ook hun ouders zijn welkom. Voor meer informatie over de school kun je hier kijken. 

Wat ga je doen

Als leraar in het speciaal onderwijs zet je net een stapje extra voor jouw leerlingen. Jij bent daarom een leraar plus. Je zorgt met jouw didactische en pedagogische vaardigheden voor een perfect leerklimaat voor jouw leerlingen. Binnen de school zijn er verschillende vacatures. Van tijdelijke functies tot vast en van onderbouw tot bovenbouw. Hieronder vind je een greep van de mogelijkheden:

 • Leraar middenbouw (groep 4-5) 0,8 fte (tussen Kerstvakantie en meivakantie)
 • Leraar onderbouw (groep 1-2): 1 fte (januari tot einde schooljaar)
 • Leraar middenbouw (groep 4): 0,5 fte, maandag, dinsdag, woensdag (per direct tot einde schooljaar)

Daarnaast zoeken wij nog collega's die vervangingen willen doen binnen de school. Momenteel is er per direct vraag naar vervanging in de bovenbouw. Mogelijkheden genoeg zoals je ziet. Zit er iets voor jou bij? 

Vereisten

Wat bieden wij jou

Kennis staat bij ons centraal. Iedere dag opnieuw zetten onze professionals zich dagelijks in voor het gezamenlijk doel. Auris biedt ruimte voor elke professional met zijn eigen expertise. Dit maakt de werkomgeving van Auris dynamisch, leerzaam en uitdagend. Een werkomgeving waarin jij als professional continue in ontwikkeling bent.


Uitdagend werk verdient natuurlijk ook waardering, daarom biedt Auris:

 • salaris en arbeidsvoorwaarden conform CAO PO, schaal 11, afhankelijk van opleiding en ervaring maximaal € 4.434,- bruto per maand bij een fulltime aanstelling
 • een enthousiast en leerlinggericht team
 • een uitdagende en afwisselende baan
 • een school met plezierige, deskundige collega’s gericht op samenwerking
 • een multidisciplinair team
 • aansluiting bij pensioenfonds ABP
 • een professionele onderwijsleeromgeving waarin talenten benut worden

Wie ben jij

De woorden communicatief, reflectief en zelfstandig omschrijven jou. Samenwerking met diverse disciplines binnen de school verloopt bij jou uitstekend. Daarnaast neem jij mee:

 • een onderwijsbevoegdheid voor het primair onderwijs
 • bij voorkeur kennis van de doelgroep en bekendheid met NmG
 • bij indiensttreding een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG)

Solliciteren

Als je niet kunt wachten om te solliciteren, maken wij graag kennis met jou. Je kunt via onderstaande knop solliciteren. Je kunt reageren tot woensdag 4 november. De eerste gesprekken zullen plaatsvinden in week 46. Als je inhoudelijke vragen hebt, kun je terecht bij Michelle Smits, teamleider. Je kunt haar bereiken op m.smits@auris.nl. In verband met de herfstvakantie kun je vanaf 26 oktober telefonisch contact opnemen via 033 4794488


BELANGRIJK: GEWIJZIGDE SOLLICITATIE PROCEDURE:

In verband met de genomen maatregelen vanwege het Coronavirus is onze sollicitatieprocedure tijdelijk gewijzigd. Gesprekken vinden, indien mogelijk, plaats op locatie of anders via anders via Skype / videobellen.