Leraar Muziek

Functieomschrijving

Waar ga je werken

De Weerklank Alphen a.d. Rijn is onderdeel van de Koninklijke Auris Groep, de professionele partner van mensen die ondersteuning nodig hebben bij horen, spreken of taal. Wij verzorgen onderwijs aan kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 12 jaar met een taalontwikkelingsstoornis (TOS), kinderen met een auditieve problematiek en kinderen met een stoornis in het autisme spectrum (ASS). Kijk op onze website voor meer informatie over onze school en onze werkwijze.

Wat ga je doen

Werken met leerlingen met een taalontwikkelingsstoornis (TOS) of die doof/slechthorend zijn? Daar zit muziek in! Voor het nieuwe schooljaar 2021/2022 zijn wij op zoek naar leraar muziek voor 0,2 fte. Je geeft les aan alle groepen  van de school (groep 1t/m 8). Wij zoeken leraren die hun muzieklessen tot leven brengen. Het liefst ook in combinatie met dans- en bewegingsoefeningen. 


Je werkt met leerlingen waarvan horen en communiceren niet vanzelfsprekend is. Het is belangrijk dat jij goed om weet te gaan met deze doelgroep en ze helpt om deze vaardigheden te ontwikkelen. Muziek is daarvoor natuurlijk een geweldig instrument. 


Uiteraard hoef je dit niet alleen te doen. Binnen de school staat een multidisciplinair team voor je klaar om jou te ondersteunen bij jouw dagelijkse werkzaamheden. Zijn dit voor jou zoetgevooisde klanken? Wacht dan niet langer en reageer snel! 

Functievereisten

Wat bieden wij jou

Kennis staat bij ons centraal. Iedere dag opnieuw zetten onze professionals zich in voor het gezamenlijk doel. Auris biedt ruimte voor elke professional met zijn eigen expertise. Dit maakt de werkomgeving van Auris dynamisch, leerzaam en uitdagend. Een werkomgeving waarin jij als professional continu in ontwikkeling bent.
Daarnaast biedt Auris jou;

 • een aantrekkelijke functie in een deskundig multidisciplinair team
 • een boeiende doelgroep
 • een zelfstandige en afwisselende baan
 • een open werkcultuur met deskundige collega’s
 • salaris en arbeidsvoorwaarden conform CAO PO, schaal 11 maximaal €4.434,- bruto per maand, afhankelijk van opleiding en ervaring
 • een aanstelling van 0,4 fte voor het schooljaar 2021-2022 


Wie ben jij 

Naast muzikaal ben jij ook creatief, pedagogisch sterk en collegiaal. Daarnaast neem jij mee: 

 • een pabo diploma aangevuld met kennis of affiniteit met muziekonderwijs
 • Ervaring met muziekonderwijs aan groepen kinderen
 • kennis en affiniteit van bewegingsonderwijs is een grote pre kennis en affiniteit met bewegend leren is een grote pre
 • een beschikbaarheid van 0,2 fte
 • vaardigheden om zowel zelfstandig als in teamverband te kunnen werken


Hebben we bij jou een gevoelige snaar geraakt? Dan maken we graag kennis met jou. Klik op onderstaande knop om te reageren. Dit kan tot en met 24 september. De gesprekken vinden op een later moment plaats. Voor vragen over de vacature kun je terecht bij Gemma Beij , Teamleider Auris De Weerklank via g.beij@auris.nl