Leraar met als taak Ambulante Dienstverlening

Functieomschrijving

Waar ga je werken

Als Leraar in de regio Midden met als taak ambulante dienstverlening werk je vanuit één van de locaties in de regio Utrecht en Amersfoort. Het totale team in de ambulante dienstverlening in onze regio bestaat uit ongeveer 120 professionals. Auris is als landelijke expertiseorganisatie werkzaam in vier geografische regio’s: Midden, West, Zuid en Noordwest.


Wat ga je doen

Als Leraar Ambulante Dienstverlening heb je een afwisselende baan. Jij zorgt ervoor dat het systeem rondom de leerling wordt versterkt. Daarnaast is het in deze functie jouw taak om ervoor te zorgen dat jouw leerlingen de juiste ondersteuning krijgen. Zo is er namelijk niet alleen een onderwijsbehoefte vanuit de leerling, maar ook een ondersteuningsbehoefte vanuit de school. Het gaat om leerlingen met een TOS en/ of leerlingen die doof of slechthorend zijn. Hierin ben jij dé expert!


In deze rol weet jij deze expertises te bundelen en zo tot een maatwerk gerichte aanpak te komen. Elke dag ziet er anders uit. Van individuele begeleiding met de leerling tot het coachen en samenwerken met de leraren en diverse professionals.

Ook lever je een actieve bijdrage in het realiseren van onze strategische doelen. Je helpt Auris bij de ambitie om meer leerlingen vanuit een ambulante setting te ondersteunen in het reguliere onderwijs.


Wat bieden wij jou

Kennis staat bij ons centraal. Iedere dag opnieuw zetten onze professionals zich dagelijks in voor het gezamenlijk doel. Auris biedt ruimte voor elke professional met zijn eigen expertise. Dit maakt de werkomgeving van Auris dynamisch, leerzaam en uitdagend. Een werkomgeving waarin jij als professional continu in ontwikkeling bent.

Verder biedt Auris jou het volgende; 

 • De functie is ingeschaald in de cao PO schaal 11 en het salaris is maximaal €4434,- bruto per maand op basis van een fulltime werkweek, afhankelijk van je werkervaring en opleiding.
 • Een interessante doelgroep waarin je direct een maatschappelijke bijdrage kunt bieden.
 • Een dynamische werkomgeving, waarin je leraren en leerlingen op het reguliere onderwijs coacht en begeleidt.
 • Een multidisciplinair team met de mogelijkheid en bereidheid om elkaar te ondersteunen.
 • Ruime opleidingsmogelijkheden via de Auris Academie.
 • Secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een collectieve zorgverzekering en een fietsplan.

Vereisten

Wie ben jij

De woorden zelfstandig, creatief, reflectief en responsief omschrijven jou. Je hebt een uitstekend gevoel voor verhoudingen, bent in staat om verschillende belangen te verenigen en je bent integer. Daarnaast neem jij mee:

 • Bevoegdheid voor lesgeven in het basisonderwijs, bij voorkeur aangevuld met een Master (bijvoorbeeld Special Educational Needs (SEN), Educational Needs (EN) ) 
 • Woonachtig in de regio en in het bezit van een rijbewijs en eigen vervoer.
 • · Kennis van en affiniteit met de doelgroep is een pré.
 • Goede didactische, communicatieve en coaching vaardigheden
 • Een onderzoekende houding. Wij zijn op zoek naar mensen die een bijdrage willen leveren aan evidence-based interventies
 • Een beschikbaarheid van minimaal 32 uur per week 


Solliciteren

Als je niet kunt wachten om te solliciteren, maken wij graag kennis met jou. Je kunt via onderstaande knop solliciteren. Je kunt reageren tot en met 30 november 2020. De eerste gesprekken zullen plaatsvinden in week 50 (8 december 2020). Als je inhoudelijke vragen hebt, kun je terecht bij Edith Korts, Teamleider. Je kunt haar bereiken via e.korts@auris.nl of via 06 25093323. 


BELANGRIJK: GEWIJZIGDE SOLLICITATIE PROCEDURE:

In verband met de genomen maatregelen vanwege het Coronavirus is onze sollicitatieprocedure tijdelijk gewijzigd. Gesprekken vinden, indien mogelijk, plaats op locatie of anders via anders via Zoom.