Leraar met als taak Ambulant Dienstverlener - Regio Dordrecht e.o.

Functieomschrijving

Ben jij toe aan de volgende stap als leraar? Misschien is een functie als Leraar met als taak Ambulante Dienstverlening in het primair onderwijs wel iets voor jou! 

Binnen Auris Ambulante Dienstverlening regio West werken we vanuit meerdere kleinere teams. Het totale team in de ambulante dienstverlening in regio West bestaat uit ongeveer 100 professionals. Kijk voor meer informatie op onze website.

Voor ons team in Dordrecht en omstreken zijn wij per direct op zoek naar een


Leerkracht met als taak ambulant dienstverlener

0,8 - 1,0 fte


Kom jij ons team versterken?

Wat ga je doen

In deze functie draag je bij aan het versterken van het systeem rondom de leerling. Daarnaast zorg je ervoor dat jouw leerlingen de juiste ondersteuning krijgen. Zo is er namelijk niet alleen een ondersteuningsbehoefte vanuit de school, maar ook een onderwijsbehoefte vanuit de leerling. Het gaat hierbij voornamelijk om leerlingen met een Taalontwikkelingsstoornis (TOS). Hierin ben jij dé expert, of maken wij jou dé expert.


Jij bewaart het overzicht, neemt initiatief en staat voor wat je doet en zegt. Je durft grenzen te stellen, hebt coachende vaardigheden en kunt deze effectief inzetten. Dat is wat wij zoeken in een Leraar met als taak Ambulante Dienstverlening. Elke dag ziet er anders uit, waaronder het coachen en samenwerken met de leraren en diverse professionals binnen het systeem. In deze rol weet jij deze expertises te bundelen en zo tot een maatwerk gerichte aanpak te komen.


Ook lever je een actieve bijdrage in het realiseren van onze strategische doelen. Je helpt Auris bij de ambitie om meer leerlingen vanuit een ambulante setting te ondersteunen in het reguliere onderwijs. Ben jij toe aan de volgende stap? Zet dan de stap richting Auris!

Wat bieden wij jou

Kennis staat bij ons centraal. Iedere dag opnieuw zetten onze professionals zich in voor het gezamenlijk doel. Auris biedt ruimte voor elke professional met zijn eigen expertise. Dit maakt de werkomgeving van Auris dynamisch, leerzaam en uitdagend. Een werkomgeving waarin jij als professional continu in ontwikkeling bent.

Een goede start van jouw loopbaan bij Auris vinden wij belangrijk. Daarom krijg jij, voordat je aan de slag gaat in je team, een intensief inwerkprogramma aangeboden als onderdeel van onboarding. Op een mooie, externe locatie leer jij in twee dagen nieuwe collega’s kennen, krijg je een aantal praktijkgerichte/ervaringscursussen en nemen wij jou mee in onze doelgroep en Auris als expertise organisatie.

Verder biedt Auris jou het volgende;

 • De functie is ingeschaald in de cao PO schaal LC en het salaris is maximaal €5.329,- bruto per maand op basis van een fulltime werkweek, afhankelijk van je werkervaring en opleiding.
 • Een tijdelijke aanstelling voor de duur van 1 jaar met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd
 • Een interessante doelgroep waarin je direct een maatschappelijke bijdrage kunt bieden.
 • Een dynamische werkomgeving, waarin je leraren en leerlingen op het reguliere onderwijs coacht en begeleidt.
 • Een multidisciplinair team met de mogelijkheid en bereidheid om elkaar te ondersteunen.
 • Ruime opleidingsmogelijkheden via de Auris Academie.
 • Secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een collectieve zorgverzekering en een fietsplan.

Functievereisten

Wie ben jij

De woorden zelfstandig, oplossingsgericht, reflectief, flexibel en responsief omschrijven jou. Je hebt een uitstekend gevoel voor verhoudingen, bent in staat om verschillende belangen te verenigen, je bent goed in verslaglegging en je bent integer. Daarnaast neem jij mee:

 • Bevoegdheid voor lesgeven in het basisonderwijs, bij voorkeur aangevuld met een Master (bijvoorbeeld Special Educational Needs (SEN), Educational Needs (EN) ).
 • Bij voorkeur woonachtig in de regio Rotterdam/ Dordrecht.
 • In het bezit van een rijbewijs en eigen vervoer.
 • Kennis met de doelgroep is een pré, affiniteit met de doelgroep een must.
 • Goede didactische, communicatieve en coaching vaardigheden.
 • Een onderzoekende houding. Wij zijn op zoek naar mensen die een bijdrage willen leveren aan het ontwikkelen van evidence-informed interventies.
 • Een beschikbaarheid van min. 32 uur per week 
 • Bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG)


Solliciteren


Enthousiast geworden? Dan maken wij graag kennis met jou. Via onderstaande knop kun je solliciteren tot en met 9 juni. Gesprekken vinden plaats op woensdagmiddag 21 juni. Voor inhoudelijke vragen over deze vacature of over de procedure, dan kan je contact opnemen met Nathalie Versendaal, teamleider Auris Dienstverlening regio West team AD 12-Zuid, via e-mailadres n.versendaal@auris.nl.


De missie van Auris

Als je doof of slechthorend bent, heeft dat invloed op wie je bent. En op je rol in de samenleving. Hetzelfde geldt als je een taalontwikkelingsstoornis (TOS) hebt. Wanneer jij of je omgeving daardoor hinder ervaart, kun je bij Auris terecht. Samen zorgen wij dat jij effectief meedoet in de samenleving. Wij doen ons werk vanuit de kernwaarden: Samen, Zorgvuldig & Slagvaardig.