Leraar met als taak Ambulant Dienstverlener

Functieomschrijving

Ben jij een enthousiaste leraar die graag ondersteuning biedt aan reguliere scholen in het Voortgezet Onderwijs (VO) en het mbo ten behoeve van leerlingen met een taalontwikkelingsstoornis (TOS)? Dan willen wij jou graag verwelkomen in ons team!

Auris is een landelijke expertiseorganisatie met vier geografische regio's. Voor ons team 12+ in regio West zijn wij op zoek naar een Leraar met als taak Ambulant Dienstverlener. Het werkgebied van ons team betreft de gehele regio West.

Voor ons team 12+ Auris regio West zijn we op zoek naar een


Leraar met als taak Ambulant Dienstverlener

32 - 40 uur per week


Wat ga je doen

Als Leraar met als taak Ambulante Dienstverlener heb je een afwisselende baan. Je versterkt het systeem rondom leerlingen met TOS op basis van de ondersteuningsbehoefte van de reguliere school. Je zorgt ervoor dat de leerlingen de juiste ondersteuning krijgen die past bij hun onderwijsbehoefte. Als ambulant dienstverlener bij Auris ondersteun jij de reguliere school in het bieden van passend onderwijs voor de leerlingen met TOS. Je geeft advies, voorlichting en deskundige ondersteuning aan leerkrachten, mentoren, zorgcoördinatoren en anderen die op de reguliere school met de leerlingen werken. Zo lever je een actieve bijdrage aan het realiseren van onze strategische doelen. Je helpt Auris bij de ambitie om meer leerlingen met TOS vanuit een ambulante setting te ondersteunen in het reguliere onderwijs. 


Wat bieden wij jou

Bij Auris staat kennis centraal. Wij bieden ruimte voor elke professional om te blijven leren. Dit maakt de werkomgeving van Auris dynamisch, leerzaam en uitdagend. Een werkomgeving waarin jij als professional continu in ontwikkeling bent.

Een goede start van jouw loopbaan bij Auris vinden wij belangrijk. Daarom krijg jij, voordat je aan de slag gaat in je team, een intensief inwerkprogramma aangeboden als onderdeel van onboarding. Op een mooie, externe locatie leer jij in twee dagen nieuwe collega’s kennen, krijg je een aantal praktijkgerichte/ervaringscursussen en nemen wij jou mee in onze doelgroep en Auris als expertise organisatie.

Verder biedt Auris jou het volgende;

• De functie is ingeschaald in de cao PO schaal LC en het salaris is maximaal €5.329,- bruto per maand obv 40 uur
• Een tijdelijke aanstelling voor de duur van 1 jaar met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd bij goed functioneren en ongewijzigde bedrijfsomstandigheden
• Een interessante doelgroep waarin je direct een maatschappelijke bijdrage kunt bieden
• Een dynamische werkomgeving, waarin je leraren en leerlingen op het reguliere onderwijs coacht en begeleidt
• Een multidisciplinair team met de mogelijkheid en bereidheid om elkaar te ondersteunen
• Ruime opleidingsmogelijkheden via de Auris Academie

Functievereisten

Wie ben jij

De woorden zelfstandig, oplossingsgericht, reflectief, flexibel en responsief omschrijven jou. Je hebt een uitstekend gevoel voor verhoudingen, bent in staat om verschillende belangen te verenigen, je bent goed in verslaglegging en je bent integer. Daarnaast neem jij mee:

• Bevoegdheid voor lesgeven in het basisonderwijs, bij voorkeur aangevuld met een Master (bijvoorbeeld Special Educational Needs (SEN) of Educational Needs (EN)
• Ervaring met het VO en/of mbo
• Bij voorkeur woonachtig in de regio Voorne-Putten-Rozenburg, Rotterdam of Schiedam-Vlaardingen-Maassluis
• In het bezit van een rijbewijs en eigen vervoer
• Kennis van de doelgroep is een pre, affiniteit met de doelgroep een must
• Goede didactische, communicatieve en coaching vaardigheden
• Je wil een bijdrage leveren aan het adviseren van evidence-informed interventies en methodieken
• Een beschikbaarheid van minimaal 32 uur per week
• Bij indiensttreding een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG)


Solliciteren

Enthousiast geworden? Dan maken wij graag kennis met jou. Via onderstaande knop kun je solliciteren tot en met 5 juni. Gesprekken vinden plaats op maandagochtend 12 juni of woensdagmiddag 14 juni a.s. Voor inhoudelijke vragen over deze vacature of over de procedure, kan je contact opnemen met Alma Gazan, teamleider Auris Dienstverlening regio West team AD 12+, via e-mailadres a.gazan@auris.nl.


De missie van Auris

Als je doof of slechthorend bent, heeft dat invloed op wie je bent. En op je rol in de samenleving. Hetzelfde geldt als je een taalontwikkelingsstoornis (TOS) hebt. Wanneer jij of je omgeving daardoor hinder ervaart, kun je bij Auris terecht. Samen zorgen wij dat jij effectief meedoet in de samenleving. Wij doen ons werk vanuit de kernwaarden: Samen, Zorgvuldig & Slagvaardig.