Leraar Instroomgroep

Functieomschrijving

Waar ga je werken
Auris Florant is een school voor leerlingen van 4 tot 13 jaar. Wij verzorgen onderwijs aan leerlingen die moeite hebben met taal. Problemen met bijvoorbeeld spreken, woorden onthouden en duidelijk maken wat hij of zij bedoelt. Ook verzorgen wij onderwijs aan slechthorende leerlingen. Leerlingen met een onderwijsarrangement van Auris zijn welkom op onze school. Ook hun ouders zijn welkom. Voor meer informatie over de school kun je kijken op onze website.

Wat ga je doen

Jij laat jouw leerlingen kennis maken met school en het onderwijs. Je geeft les aan leerlingen met een Taalontwikkelingsstoornis (TOS) en/of leerlingen die doof/slechthorend zijn. Ervaring met deze doelgroep en met bijvoorbeeld NmG, Kleuterplein en/of Kijk! is daarom mooi meenomen. Jij kunt aansluiten op de belevingswereld van jonge kinderen en zorgt met jouw didactische en pedagogische vaardigheden dat elke leerling het beste uit zichzelf kan halen. 

Dit doe je natuurlijk niet alleen. Binnen de school staat een multidisciplinair team voor je klaar om jou te ondersteunen bij jouw werkzaamheden. Hierbij kun je onder andere denken aan een logopedist, onderwijsassistenten en een Orthopedagoog. Samen werken jullie aan hetzelfde doel: een optimaal  leerklimaat creëren voor elke leerling. 

In verband met het opstarten van een nieuwe groep zijn wij per 1 maart 2021 op zoek naar een fulltime leraar die vol enthousiasme deze uitdaging aangaat. Jij legt de basis voor een mooie toekomst voor deze kinderen!

Vereisten

Wat bieden wij jou

Kennis staat bij ons centraal. Iedere dag opnieuw zetten onze professionals zich in voor het gezamenlijk doel. Auris biedt ruimte voor elke professional met zijn eigen expertise. Dit maakt de werkomgeving van Auris dynamisch, leerzaam en uitdagend. Een werkomgeving waarin jij als professional continu in ontwikkeling bent.

Verder biedt Auris jou; 

 • een plek in een enthousiast, betrokken team dat de best mogelijke onderwijsresultaten met de leerlingen wil behalen;
 • ruimte voor professionele ontwikkeling;
 • een werkplek om mee te bouwen aan optimaal onderwijs samen met het team
 • leuke leerlingen met uitdagende vraagstellingen;
 • een salaris conform de CAO PO, schaal L11, maximaal €4.228,- bruto per maand op basis van een fulltime werkweek
 • een tijdelijke aanstelling tot het einde van het schooljaar


Wie ben jij

Jij kunt je goed inleven in de belevingswereld van het jonge kind. Je bent didactisch sterk en hebt bij voorkeur al ervaring met de doelgroep. Daarnaast neem jij mee; 

 • een pabo diploma 
 • een flinke dosis enthousiasme 
 • kennis van NmG, Kleuterplein en/of Kijk! is een pré
 • een fulltime beschikbaarheid vanaf 1 maart 2021 
 • een collegiale werkhouding en goede vaardigheden om samen te werken in een team


Solliciteren

Enthousiast geworden? Dan maken wij graag kennis met jou. Klik op de onderstaande knop om te solliciteren. Je kunt tot en met 24 januari 2021 reageren. De gesprekken vinden plaats in week 4/5. Voor inhoudelijke vragen over de vacature kun je contact opnemen met Elles Kuppens, Teamleider van Florant via e.kuppens@auris.nl. 


BELANGRIJK: GEWIJZIGDE SOLLICITATIEPROCEDURE:

In verband met de genomen maatregelen vanwege het Coronavirus is onze sollicitatieprocedure tijdelijk gewijzigd. Gesprekken vinden daardoor plaats via ZOOM en indien mogelijk op locatie.