Leraar groep 4

Functieomschrijving

Waar ga je werken

Auris Taalkring verzorgt onderwijs aan leerlingen met een taalontwikkelingsstoornis en aan slechthorende leerlingen. Leerlingen met een onderwijsarrangement van Auris zijn welkom op onze school. Onze school is gericht op de jongste vier groepen van het basisonderwijs. De school is klein waardoor leerlingen snel de weg weten en zich vertrouwd voelen op ‘hun’ school. Meer informatie over de school kun je hier vinden. 


Wat ga je doen

Als leraar groep 4 geef je in deze groep direct les aan de oudste kinderen van de school. Na deze groep zullen jouw leerlingen doorstromen naar een andere school. Je geeft 3 dagen les en creëert hierin het perfecte leerklimaat voor kinderen die net even wat meer aandacht nodig hebben. Naast je lesgevende taken help je de leerlingen ook actief met  hun (taal) ontwikkeling. 

Dit doe je uiteraard niet alleen. Je werkt in een multidisciplinair team, en krijgt ondersteuning in jouw lesgevende taken. Je staat daarom niet alleen voor de klas! Je komt terecht in een warme omgeving, waar er oog is voor het kind, collega's, en voor jou. Een hecht team, fijne omgeving en een mooie uitdaging. 

Vereisten

Wij bieden jou

Kennis staat bij ons centraal. Iedere dag opnieuw zetten onze professionals zich dagelijks in voor het gezamenlijk doel. Auris biedt ruimte voor elke professional met zijn eigen expertise. Dit maakt de werkomgeving van Auris dynamisch, leerzaam en uitdagend. Een werkomgeving waarin jij als professional continue in ontwikkeling bent.


Uitdagend werk verdient natuurlijk ook waardering, daarom biedt Auris:

  • Een dankbare en uitdagende baan voor 3 dagen per week 
  • kleine groepen leerlingen met bijzondere hulpvragen
  • een hecht team met een hart voor de leerling 
  • Een salaris binnen de CAO-PO schaal L11, afhankelijk van opleiding en ervaring maximaal
    € 4434- bruto per maand bij een fulltime aanstelling

Wie ben jij? 

Jij bent iemand die graag een stapje extra doet voor leerlingen die het hard nodig hebben. Jij herkent je in de woorden: Bevlogen, volhardend, geduldig en collegiaal. Daarnaast neem je mee:

  • een Pabo diploma
  • affiniteit met leerlingen met een TOS is een pré 
  • een open en communicatieve houding
  • Ervaring binnen het (speciaal) onderwijs is mooi meegenomen. 

Solliciteren

Als je niet kunt wachten om te solliciteren, maken wij ook graag kennis met jou. Je kunt via onderstaande knop solliciteren. Je kunt reageren tot woensdag 4 november. De eerste gesprekken zullen plaatsvinden in de week erna. Als je inhoudelijke vragen hebt, kun je terecht bij René Lentink, teamleider. Je kunt hem bereiken op r.lentink@auris.nl. 


BELANGRIJK: GEWIJZIGDE SOLLICITATIE PROCEDURE:

In verband met de genomen maatregelen vanwege het Coronavirus is onze sollicitatieprocedure tijdelijk gewijzigd. Gesprekken vinden, indien mogelijk, plaats op locatie of anders via anders via Skype / videobellen.