Leraar- Ambulant dienstverlener

Functieomschrijving

Waar ga je werken

Als Leraar met als taak Ambulant Dienstverlener werk je in de regio Leiden en/of Duin en Bollenstreek, vanuit onze locatie in Leiden. Het totale team in de ambulante dienstverlening in de regio bestaat uit ongeveer 45 professionals. Auris is als landelijke expertiseorganisatie werkzaam in vier geografische regio’s: Midden, West, Zuid en Noordwest. Kijk voor meer informatie over onze dienstverlening en onze organisatie op onze website.


Wat ga je doen

Als ambulant dienstverlener heb je een afwisselende baan. In deze functie is het jouw taak om ervoor te zorgen dat het systeem rondom de leerling wordt versterkt. Daarnaast zorg je ervoor dat jouw leerlingen de juiste ondersteuning krijgen. Zo is er namelijk niet alleen een ondersteuningsbehoefte vanuit de school, maar ook een onderwijsbehoefte vanuit de leerling. Het gaat hierbij om leerlingen met een TOS en/ of leerlingen die doof of slechthorend zijn. Hierin ben jij dé expert!


Elke dag ziet er anders uit. Van het coachen en samenwerken met de leraren en diverse professionals binnen het systeem tot individuele begeleiding met de leerling. In deze rol weet jij deze expertises te bundelen en zo tot een gerichte aanpak te komen. Ook lever je een actieve bijdrage in het realiseren van onze strategische doelen. Je helpt Auris bij de ambitie om meer leerlingen vanuit een ambulante setting te ondersteunen in het reguliere onderwijs.


Wij zijn per direct op zoek naar een nieuwe collega voor 4-5 dagen per week. Kom jij ons team versterken? 


Wat bieden wij jou

Kennis staat bij ons centraal. Iedere dag opnieuw zetten onze professionals zich in voor het gezamenlijk doel. Auris biedt ruimte voor elke professional met zijn eigen expertise. Dit maakt de werkomgeving van Auris dynamisch, leerzaam en uitdagend. Een werkomgeving waarin jij als professional continu in ontwikkeling bent.

Uitdagend werk verdient natuurlijk ook waardering, daarom biedt Auris:

 • salaris en arbeidsvoorwaarden conform CAO PO, schaal L11 afhankelijk van opleiding en ervaring maximaal € 4.434,-- bruto per maand bij een fulltime aanstelling
 • aansluiting bij pensioenfonds ABP
 • secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een collectieve zorgverzekering en een fietsplan
 • een interessante doelgroep waarin je direct een maatschappelijke bijdrage kunt bieden
 • een dynamische werkomgeving, waarin je leraren en leerlingen in het reguliere onderwijs coacht en begeleidt
 • een multidisciplinair team met enthousiaste en deskundige collega's gericht op ontwikkeling en samenwerking
 • de werkomgeving 'Auris Academie' geeft je de mogelijkheid om verdieping te zoeken via ons volwaardig opleidingscentrum, daarmee is er volop ruimte voor je professionele ontwikkeling


Wie ben jij

De woorden zelfstandig, reflectief en responsief omschrijven jou. Jouw aanpak is opbrengstgericht. Daarnaast neem jij mee:

 • een bevoegdheid voor lesgeven in het basisonderwijs, aangevuld met een Master (bijvoorbeeld SEN, EN, orthopedagogiek)
 • woonachtig in de regio Leiden of Duin en Bollen en in het bezit van een rijbewijs en eigen vervoer
 • kennis en ervaring met de doelgroep is een pré (leerlingen met een TOS, dove en slechthorende leerlingen)
 • kennis van de ontwikkelingen Passend Onderwijs
 • didactische, communicatieve en coaching ervaring en vaardigheden
 • bij indiensttreding een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG)
 • beschikbaar tussen de 32 en 40 uur per week

Functievereisten

Solliciteren

Enthousiast? Dan maken wij graag kennis met jou. Klik op de onderstaande button om het sollicitatieformulier in te vullen. Tot en met 14 mei kun je reageren. De gesprekken staan gepland 25 mei (eerste ronde) en 27 mei (tweede ronde).  


Voor meer informatie over de vacature kun je mailen of een belafspraak maken met Roland Kalkman, teamleider (r.kalkman@auris.nl).